40 dagen bloggen – the end

02-40dagenbloggen

Veertig dagen bloggen, ik begon er met heel veel enthousiasme en toch ook wel een klein beetje angst aan 🙂 Voor deze challenge slaagde ik er (meestal) wel in om 1 à 2 berichten per week te posten, maar nu zou ik er zo goed als elke dag eentje moeten posten. Zou ik wel voldoende inspiratie vinden? En waar zou ik de tijd vandaan halen om elke dag een bericht te posten want het was hier al zo druk?

Gelukkig was er Kathleen: aan het begin van de challenge deelde ze een lijst met heel wat mogelijke onderwerpen en onderweg kregen we regelmatig motiverende mailtjes van haar. Uiteindelijk publiceerde ik 34 berichten (dit bericht incluis) en dat is dik ok want you do you en al 😉 Bovendien leerde ik om vooruit te plannen, berichten op voorhand te schrijven, verlegde ik mijn grenzen, leerde ik nieuwe blogs kennen, deed ik tonnen inspiratie op, ging mijn bezoekersaantal de hoogte in en kreeg mijn goesting om verder te bloggen een flinke boost, al zal het de komende weken wel aan een iets rustiger ritme zijn dat er posts gaan verschijnen 😉

Ik genoot met volle teugen van deze challenge en wil dus heel graag Kathleen bedanken om dit alles op poten te zetten en iedereen die mijn blog kwam lezen. Dikke merci!

9 Comments

 1. Lize 17/04/2017 at 07:59

  Leuk dat je er zo van genoten hebt.

 2. Isabelle 17/04/2017 at 13:41

  Proficiat, goed gedaan!

 3. fieke 17/04/2017 at 20:39

  Graag gelezen hier, en goed gedaan!

 4. Sofie 18/04/2017 at 20:44

  Ik heb genoten van je 40 dagen bloggen, je schrijft en leest heel vlot ? Ik kijk uit naar meer berichten. Ik zit nu een beetje in een blogdip omdat het niet meer moet ?

  1. Evi 18/04/2017 at 21:00

   Dankjewel voor de lieve feedback! Ik had vandaag ook wel een soort van blogdipje. Het viel ook hard op dat er plots veel minder leesvoer voorhanden was in mijn blogroll.

 5. Samaja 20/04/2017 at 11:09

  Goed gedaan :-). Ik vond het zelf ook erg leuk om te doen, al ben ik er niet rouwig om dat het nu terug wat kalmer zal worden.

Leave a Reply