9 geweldig fijne blogs om te volgen

Blogs lezen, ik doe dat enorm graag. Ik heb er dan ook heel wat in mijn blogroll staan. En omdat het niet altijd over mij moet gaan zet ik hieronder graag een aantal van mijn favoriete blogs en bloggers in de spotlights!

Josie’s Little Things

Ik volg Josefien al een hele tijd en vind haar een enorme inspiratiebron. We hebben best wel wat gelijkenissen (zij is gebeten door de loopmicrobe en houdt er een plantaardige levensstijl op na) en delen soms wel eens dezelfde zorgen. Daarnaast heb ik tonnen bewondering voor haar dat ze de stap durfde te zetten om zelfstandige in hoofdberoep te worden. En ohja ook in real life is het een geweldig fijne madame 😉

Fiekefakerietjes

Als ik het me goed herinner ontmoette ik Sofie voor het eerst op een Meststoffen MeetUp. En wat ben ik blij dat ik haar heb leren kennen want het is een dame met een hart van goud! Op haar blog deed ik al heel wat kook- en leesinspiratie op. En daarbuiten wisselen we vaak wel eens van gedachten via e-mail en face to face dates. Want wij hebben kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd.

Zeg maar Babs

Babs ontmoette ik afgelopen herfst/winter op een InstaMeet die Renilde van Mooi Ding organiseerde. Nog zo een fantastische madame trouwens. Bij Babs ben ik ben geweldig grote fan van haar foto’s. En ook de eerlijkheid waarmee ze schrijft. Niet altijd picture perfect en daar ben ik alleen maar blij om. Want hier is het verre van altijd picture perfect 🙂

Hoofdstuk Drie

Ik ben grote fan van Joni haar schrijfsstijl. Ze schrijft over de dingen die haar bezig houden maar zonder in geklaag of gezaag te vervallen. En ze deinst er ook niet voor terug om soms eens hele korte berichten te posten. Iets waar ik stiekem alleen maar van kan dromen want ik slaag daar totaal niet in 🙂

Big City Life

Romina volg ik al een hele poos. Ik vind dat ze op een ongelooflijk heerlijke manier schrijft. Zonder al te veel nonsens, gewoon rechttoe rechtaan. En vooral ook wanneer zij daar zin in heeft. Ze heeft het niet altijd makkelijk gehad, maar blijft positief in het leven staan. En daar heb ik massa’s bewondering voor.

blogs
Perfect Imperfect

Katrien en ik delen best wel wat interesses. Zo leest zij geweldig veel boeken en dus doe ik op haar blog regelmatig eens leesinspiratie op. Zelfs voor boeken voor Tuur! Maar daarnaast onderneemt zij ook net als ik onvermoeid nieuwe pogingen om te starten met joggen en te blijven lopen. Ze schrijft daar ook op een heerlijk luchtige manier over. Maar ook haar schrijfsels over hoe ze omging met haar burn-out kunnen me enorm boeien. En zorgden er hier eind vorig jaar voor dat ik de hoop niet verloor.

Miss Bliss

Nina ken ik intussen al een hele poos. En ik denk dat ik een van haar eerste en trouwste klanten ben als het aankomt op de workshops die ze organiseert 🙂 Ze schrijft op een heel eenvoudige manier en vaak ook wel over onderwerpen die me nauw aan het hart liggen. Maar evengoed zitten er ook stukjes tussen die me volledig van mijn sokken blazen, over onderwerpen waar ik zelfs niet eens bij stil zou gestaan hebben. Ware het dan niet dat zij erover schreef. En me daardoor aan het denken zet.

Flavie’s wereld 

Tegenwoordig een grote bron van leesinspiratie voor mij 🙂 Regelmatig verschijnen er bij Flavie boekenrecensies, zowel van thrillers als van romans. En hoera, want zij leest voornamelijk auteurs en boeken die ik zelf niet meteen zou selecteren. Dus ik doe hier ongelooflijk veel leesinspiratie op.

Zebrazonderstrepen

Ik kan me met de beste wil van de wereld niet meer herinneren hoe ik op de blog van Sabrina terecht ben gekomen. Maar sinds ik er een bezoekje aan bracht ben ik haar wel beginnen volgen. Zeker nu ze de laatste tijd heel wat schrijft over hoe het is om als werkende mama in het leven te staan. Vaak zijn het heel herkenbare berichten, die me inspiratie bezorgen voor eigen blogposts rond dit thema 🙂

Uiteraard volg ik ook al jaren heel wat andere blogs. Hieronder een greep uit het aanbod, maar het is zeker en vast niet volledig:

Zeg eens, welke blogs lezen jullie graag? Want nieuwsgierig als ik ben ontdek ik er altijd wel graag nieuwe!

21 Comments

 1. Flavie 12/04/2019 at 13:51

  Ooh zo lief van je!
  Ik ken een aantal blogs, maar nog niet allemaal… leuk om eens te gaan piepen 🙂

  1. Evi 19/04/2019 at 15:16

   Heel graag gedaan & meer dan verdiend hoor! 🙂

  2. Hilde 19/04/2019 at 18:15

   Een aantal blogs volg ik ook al, anderen dan weer (nog) niet. Ik weet weer wat gedaan ?. Fijn ook om mijn blog in dat lijstje te mogen vinden waarvoor dank Evi ?.

   1. Evi 06/05/2019 at 07:44

    Jij verdient dat plaatsje absoluut hoor 🙂

 2. fieke 12/04/2019 at 14:00

  Wat een ongelofelijk fijn compliment om in je lijstje te mogen staan! En wat andere blogs betreft, hebben we een heel gelijklopende smaak 🙂

  1. Babs 12/04/2019 at 16:36

   Oh wat lief van je ??? en wat en eer om tussen al deze andere fantastische bloggers te staan! ❤️

 3. Josefien 12/04/2019 at 15:16

  Oh, zo fijn om mijn naam hier te vinden!!!!!!!
  Ik volg de blogs die je opsomt bijna ook allemaal 🙂
  Tot snel! Xo

 4. Chez Julie 12/04/2019 at 17:48

  Leuke lijst, heb er weer wat nieuwe ontdekt! Want ja hoor, onze smaak loopt behoorlijk gelijk ?

 5. Samaja 13/04/2019 at 15:46

  Leuk lijstje! En jouw blog mag daar zeker tussen staan!

 6. Kelly 14/04/2019 at 09:34

  Leuk lijstje en ik zie mezelf daar ook nog ergens opduiken: dankjewel (ook al heb ik in maanden niet meer geschreven..).

 7. Leen 02/05/2019 at 10:01

  Ik volg voor een deel wel dezelfde blogs! En dankzij dit postje weer een aantal nieuwe ontdekt, waarvoor dank 😉

 8. Katrien 12/05/2019 at 09:16

  Amai met veel vertraging kom ik hier uiteindelijk ook terecht. Merci om mij te vermelden! Ik voel me oprecht vereerd!

  1. Evi 15/05/2019 at 08:29

   Hahahaha, no worries over die vertraging 🙂 En die vermelding is meer dan terecht!

Leave a Reply