BlogBoost Najaarschallenge: Kleine Gelukjes

Eind deze zomer sloegen Nina en ik de handen in elkaar. En besloten we om met BlogBoost een blogchallenge te organiseren. Doel? Onze blog een boost geven en andere bloggers (opnieuw) meer plezier laten beleven aan het bloggen. Tweewekelijks komt er een ander thema aan bod. Het vierde thema focust op Kleine Gelukjes

challenge
BlogBoost Najaarschallenge Thema 4: Kleine Gelukjes

Ik schreef hier eerder al over mijn kleine gelukjes (je kan die berichten bijvoorbeeld hier en hier lezen). Al sinds het begin van dit jaar heb ik er een gewoonte van gemaakt om elke ochtend even terug te blikken op de vorige dag. En daar drie positieve dingen proberen in te zien en die dan ook te noteren in mijn SuccesPlanner.

Eerlijk is eerlijk, er zijn hier ook echt wel veel baaldagen geweest de afgelopen maanden. Er waren zelfs dagen dat ik liever onder mijn dekbed was blijven liggen. En nu niet meteen er iets positief in zag. Tot mijn psychologe me een aantal vragen meegaf die me zouden helpen om mijn dag positief af te sluiten. Het lukt me (nog) niet altijd om op elke vraag elke dag een antwoord te formuleren. Maar het helpt wel om er bewust bij stil te staan. En te proberen om het de dag nadien beter te doen.

kleine gelukjes: september en oktober
Kleine gelukjes van september en oktober

En omdat die dingen neerpennen ook wel helpt, deel ik graag met jullie nog eens mijn kleine gelukjes van september en oktober.

♥ Het nieuwe schooljaar dat startte ♥ de fijne give-away die ik bij BW Concept Store won ♥ En de mooie oorbellen die ik als winnaar mocht kiezen ♥ Tuur zijn allereerste voetbalmatch ♥ Borgen herontdekken op Netflix ♥ het blotevoetenpad in De Schorre ontdekken met Tuur en een vriendje van hem ♥ knopen doorhakken over de opleidingen die ik wou volgen ♥ moeilijke maar heel waardevolle gesprekken met mijn psychologe ♥ fietsen met Tuur en merken dat dat beter en beter gaat ♥ nieuwe looproutes ontdekken tijdens Tuur zijn voetbaltrainingen ♥ baantjes trekken in het zwembad ♥ lunchen met het lief en Tuur ♥ fijne samenwerkingen mogen opzetten voor deze blog (met Poster Store en Smartphoto) ♥ BlogBoost Najaarschallenge lanceren ♥ en stijl achterover vallen van hoeveel mensen zich daarvoor inschreven ♥ brunchdate met een vriendin ♥ dinner bij onze buren ♥ nazomerse dagen en avonden op ons terras ♥ autoloze zondag ♥ naar de kapper gaan ♥ ideeën voor een eigen podcast vorm geven ♥ een negatief resultaat krijgen op een coronatest ♥ fijne kleedjes voor de winter kopen bij één van mijn favo winkels ♥ cheesecake maken ♥ veel lezen ♥ mijn grootouders na hele lange tijd en weliswaar op veilige afstand nog eens zien ♥ freebie voor mijn eigen blog ontwerpen en publiceren ♥ nieuwsbrieven voor BlogBoost opstellen en verzenden ♥ starten met een social media opleiding ♥ starten met de fotografiecursus van An ♥ met het lief en Tuur naar de kermis ♥ podcasts beluisteren en daar heel veel dingen uithalen ♥ het lief die mijn een croque komt brengen tijdens mijn online social media les ♥ heerlijke afhaalkoffie en taart van bij Fika ♥ Tuur zijn voetbalclub steunen door afhaalpasta te bestellen ♥ filmavond met het lief ♥ de Nachtwachtshow kunnen bijwonen ♥ het lief dat mijn fietslicht gemaakt krijgt ♥ ’s avonds een warm bad nemen met een goed boek erbij ♥ lieve berichtjes krijgen van vriendinnen ♥ mijn kapster die me nog snel inboekt voor zij opnieuw haar deuren moet sluiten ♥ gesteund worden en begrip krijgen uit totaal onverwachte hoek ♥♥

Wat waren jouw kleine gelukjes de afgelopen tijd?

18 Comments

 1. Moederschip 30/11/2020 at 06:03

  Ik lees een eigen podcast! Wanneer mogen we die verwachten 😀

  1. Evi 07/12/2020 at 11:04

   Van zodra ik dat opnemen & editen onder de knie heb 😉 😉 😉

 2. Samaja 30/11/2020 at 13:00

  Al bij al toch heel veel kleine gelukjes :-). Jammer dat er ook zoveel moeilijkere dagen waren, dikke knuffel!

 3. Josefien 30/11/2020 at 13:06

  Wat een mooi lijstje! <3
  Ik hoop dat je hieruit veel moed en energie kan putten als tegengewicht met de vele baaldagen die je de laatste tijd hebt. Ik hoop echt dat je je gaandeweg weer beter voelt… Het lijkt me wel heel goed dat je je laat begeleiden en helpen door een therapeut, ik kan daarvan meespreken.
  Ik lees veel over een attent lief, dat lijkt me wel leuk 🙂
  En ik volg altijd met plezier je stories over je avonturen met Tuur, zo'n guitig ventje hé!
  Dikke knuffel, Josie xo

  1. Evi 07/12/2020 at 11:05

   Dankjewel lieve Josefien! Ik put er inderdaad veel moed en energie uit. En het komt hier helemaal goed hoor, met tijd, boterhammen en vallen en opstaan ?

 4. Kelly 30/11/2020 at 15:41

  Een heel mooi lijstje en ik hoop dat je er vaak naar terugkijkt en probeert aan te vullen in de donkere maanden en als antwoord op de vele baaldagen.
  Goed dat je hier aan werkt en dat je met je psycholoog iemand gevonden hebt die je mee kan begeleiden.
  Hele dikke knuffel en hou je goed hé! x

 5. Sofie 30/11/2020 at 15:55

  Oh wat jammer dat jij ook last had van baaldagen, er zijn zoveel mensen die er nu last van hebben, inclusief mezelf. Misschien is dat een troost. Het is goed om dan extra bij de kleine gelukjes stil te staan, al ben ik daar ook niet goed in op zo’n slechte dagen.

  1. Evi 07/12/2020 at 11:06

   Ik ben daar op zo een dagen ook niet altijd even sterk in hoor, maar probeer het toch. En het helpt wel, vind ik.

 6. Mie kids 01/12/2020 at 10:54

  Leuke gelukjes! Heel benieuwd naar die eigen podcast en hier ook een negatieve coronatest gehad, oef.

  1. Evi 07/12/2020 at 11:07

   Die podcast komt er hoor, nog een beetje geduld 😉

 7. Hilde 04/12/2020 at 13:05

  Het is inderdaad niet evident maar helpen doen er wel die kleine gelukjes. Mooi lijstje alweer ❤

 8. Flavie 08/12/2020 at 11:14

  Amai, wat een lange lijst gelukjes 🙂

 9. zwartraafje 14/12/2020 at 16:59

  Oh, hebben jullie dan ook de trollen opgezocht in de Schorre? Als jullie daar het blote voetenpad ontdekt hebben waren jullie vrij dicht bij ons. Fijn dat je ook in dit bizarre jaar mooie geluksmomentjes bij elkaar kon sprokkelen. Al herken ik wel dat je er nu soms wat meer naar moet zoeken.

  1. Evi 16/12/2020 at 13:38

   Dat was de bedoeling, maar na 1 trol waren ze niet onder de indruk en wonnen het blotevoetenpad en de speeltuin 🙂

Leave a Reply