Bloghop mei 2018 & winactie

Collegablogster Nina van MissBliss had een fantastisch idee en bokste een bloghop in elkaar! Ik wou al lang eens deelnemen aan zo een bloghop, maar door omstandigheden kwam het er (nog) niet van. Tot nu dus! Ik vind het alvast de ideale manier om blogs (beter) te leren kennen. En kers op de taart: jullie kunnen op elke blog iets winnen.

Bloghop

Bij een bloghop hop je van de ene naar de andere blog. En leer je (hopelijk) ook wat andere blogs kennen.ย Met maar liefst 8 bloggers nemen we deel aan de bloghop die Nina in elkaar bokste. Als jullie meedoen aan de hop en niet hier begonnen zijn, is de kans groot dat jullie via Kelly haar blog hier terecht kwamen. Zelf volg en lees ik de blog van Kelly al een hele poos. Waarom? Omdat ze heerlijk nuchter schrijft over de dingen die haar pad kruisen. Maar ook omwille van haar prachtige foto’s. Dat ze freelance fotografe is in bijberoep zal jullie dan ook niet verbazen ๐Ÿ™‚

Evi’s Journey

Mocht je door de hop voor het eerst op mijn blog terecht komen: wees welkom ๐Ÿ™‚ Ik zal mezelf ook nog even voorstellen: mijn naam is Evi, bijna 34 lentes oud. En samen met ons zoontje Tuur en het lief woon ik tussen Leuven en Brussel. Op mijn blog deel ik mijn ervaringen met het moederschap en mijn zoektocht naar gezond leven en eten. Daarnaast komen ook mijn jogavonturen en hoe ik probeer om voor balans te zorgen aan bod. En uiteraard kan een leesbeest als ik niet anders dan elke maand een overzicht te geven van de boeken die ik die maand las. Ik hoop alvast dat jullie ook na de hop af en toe nog eens binnenspringen!

Winactie

Aan deze bloghop is ook een winactie gekoppeld. En omdat ik zelf graag hou van een me-time moment stelde ik een verwenpakket samen om heerlijk te ontspannen. Wat zit erin? Dingen die voor mij onontbeerlijk zijn als ik een heerlijk ontspannend bad wil nemen:

 • Als je het licht niet kunt zien, een van mijn favoriete boeken
 • Bath bomb van Lush, want zonder is een bad nemen maar een saaie boel ๐Ÿ™‚

Zie jij zo een verwenpakket wel zitten? Lees dan hier wat je moet doen om het pakket te winnen:

 • Laat in de comments weten waarom jij dit pakket graag wil winnen.
 • Beantwoord meteen in je comment ook volgende schiftingsvraag: hoeveel berichten verschenen er reeds op mijn blog? Indien het correcte antwoord niet geraden wordt, wordt diegene die er het dichtste bij zit als winnaar gekozen. Indien meerdere personen het juiste antwoord raden, is diegene die het als eerste correct raadde de winnaar.
 • Deelnemen kan tot en met 31 mei 2018.
Hopperdehop

De bloghop hopt natuurlijk verder en dus verwijs ik jullie heel graag door naar de volgende blog Fiekefatjerietjes van Sofie. Een heuse topmadame met een voorliefde voor veganistisch koken, groene vingers en een pracht van een dochter. Ik leerde Sofie eerst via de digitale wereld kennen toen we tips uitwisselden over kleine kindjes. Want Tuur en Juliette schelen niet zo heel veel qua leeftijd. Nadien ontmoette ik haar ook al een paar keer in real life en waren dat telkens hele fijne momenten. Ga dus zeker eens een kijkje nemen op haar blog. En ja hoor, ook zij geeft iets heel fijn weg ๐Ÿ˜‰

Veel succes!

UPDATE: deze winactie is intussen afgesloten.

11 Comments

 1. Nina Vincx 01/05/2018 at 15:13

  Merci om mee te doen! Wat een zalig cadeau

  1. Evi 11/05/2018 at 07:57

   Je mag altijd mee doen he om het te winnen ๐Ÿ™‚ En jij een ongelooflijk dikke merci om dit op poten te zetten!

 2. Samaja 01/05/2018 at 16:24

  Ik had nog nooit van een bloghop gehoord, maar het lijkt me leuk om wat nieuwe blogs te ontdekken.. Zelf doe ik niet mee aan de wedstrijd. Ik heb namelijk geen bad, dus het zou weinig zin hebben ;-).

 3. Romina 01/05/2018 at 22:54

  162 blogposts sinds het begin, gok ik.
  En die bathbomb zou Emma geweldig vinden ?

 4. Goofball 02/05/2018 at 13:59

  Ik had me voorgenomen om meer te lezen dit jaar en daar is nog niet veel van gekomen, dus ik kan een goed boek voor in bad wel gebruiken.
  Ik lijk al een groot deel van de bloghoppers te kennen maar toch niet allemaal, dus leuk initiatief.

  ik gok op 381 berichten

 5. Lize 02/05/2018 at 14:47

  Leuk idee om elkaars blog zo in de kijker te zetten ๐Ÿ™‚

 6. fieke 02/05/2018 at 21:03

  Leuk pakket, daar zal de winnaar zeker plezier aan beleven! (Zou er nu iemand je verschenen blogberichten gaan tellen? :-))

  1. Evi 11/05/2018 at 08:03

   Thx ๐Ÿ™‚ Die vraag ben ik me dus ook aan het stellen ๐Ÿ˜‰

 7. Hilde 04/05/2018 at 11:45

  Mooi initiatief Evi. Ik geef de fakkel graag door aan anderen want schiftingsvragen, dat weerhoudt me ervan om mee te doen (aan gelijk welke wedstrijd). Lush dat vindt m’n dochter ook zulke heerlijke produkten. Hier ook een badmeisje :-), zou niet zonder kunnen. Dat boek staat al een hele tijd op m’n NTL lijstje. Merci om er mij nog eens aan te herinneren, schijnt een erg mooi boek te zijn. Succes alvast aan alle deelnemers!

  1. Evi 11/05/2018 at 08:04

   Wat jammer dat schiftingsvragen je ervan weerhouden om mee te doen ๐Ÿ™ Ik dacht ooit ergens gelezen te hebben dat je eigenlijk verplicht bent van dat te doen om de een of andere reden, maar die kan ik me dus niet meer herinneren. In ieder geval, het boek is een absolute aanrader. En de producten van Lush, daar ben ik ook grote fan van ๐Ÿ™‚

Leave a Reply