Bubble bath day

Volgens Days of the year is het vandaag Bubble bath day. Zelf ben ik een gigantisch grote fan van op tijd en stond een lang, warm en vooral ontspannend bad te nemen. Deze ‘feestdag’ is me dan ook op het lijf geschreven 🙂 Om hem te vieren ga ik straks uiteraard een lang bad nemen :-), maar geef ik jullie ook graag mijn ‘ingrediënten’ voor een ontspannend bad mee:

 • Stomend heet water: zowel in bad als onder de douche gebruik ik heel warm water. Mijn lief vindt het vaak veel te warm, maar hoe warmer hoe beter voor mij.
 • Badschuim: ik gebruik heel veel verschillende merken en geuren en heb niet meteen één favoriet. Wat wel een vereiste is is dat het goed schuimend badschuim is en dat het lekker ruikt.
 • Drankje: vaak neem ik ’s avonds een bad als ontspanning. In het weekend mag daar al eens een glaasje wijn of bubbels bij. Lekker decadent doen in je eigen badkamer 😉
 • Hapje: zeg nu zelf, wat is er zaliger dan een bad te nemen met een goed glas wijn en wat chocolaatjes? Toegegeven, mijn weegschaal is hier geen fan van maar ik wel 🙂
 • Boek: een boek is onontbeerlijk als ik in bad ga!

Mag het een tikkeltje romantischer? Dan komen er ook kaarsjes aan te pas. En hoe ik dat alles doe zonder iets in bad te laten vallen? Dankzij een badrekje 🙂

En dan kan ik  vaak een uur of zelfs langer in bad liggen. Onnodig te zeggen dat ik nadien vaak slaap als een roosje 😉

Nemen jullie vaak een bad? Tips om dat ontspannende bad nog fijner te maken zijn ook altijd welkom!

12 Comments

 1. Samaja 08/01/2017 at 18:23

  Wij hebben geen bad thuis. Ik heb dat nooit gehad toen ik opgroeide, dus misschien is het wel een beetje een geval van wat je niet kent, kan je ook niet missen? Maar geniet er maar van hoor, jezelf in de watten leggen is alleen maar aan te raden :-).

  1. Evi 09/01/2017 at 19:08

   Heb ik gedaan hoor 🙂

 2. Sofie 08/01/2017 at 18:53

  Zaaaalig! Ik hou ook van een bad nemen. Helaas heb ik geen bad :'( Boehoe! Als ik in bad ga, dan lees ik ook altijd een boek. Lekker gezellig. Helaas kan ik geen badschuim gebruiken wegens gevoelig aan schimmelinfecties. Ik kocht wel een bathbomb van de lush, hopelijk heb ik daar geen miserie mee.

  1. Evi 09/01/2017 at 19:09

   Ik duim dat je geen last hebt van de Lush Bathbomb!

 3. Lize 09/01/2017 at 08:37

  Ik ben verslaafd aan een bad nemen 🙂 Ik vind het echt zalig! Een boek hoort daar inderdaad ook zeker bij, een hapje en drankje meestal niet bij mij.

 4. Max 09/01/2017 at 11:16

  Ik neem graag een bad om mijn spieren te ontspannen na een potje voetbal.

 5. Hilde 10/01/2017 at 19:21

  Mijn baddag is gewoonlijk op zondagmorgen. Ik gebruik heel graag essentiële olie in bad met van die heerlijke geuren. Maar euhm … een boek in bad? Toch liever niet (stel dat het in het water valt…) Gewoon ogen sluiten en genieten, zij het wel iets minder decadent ;-).

  1. Evi 11/01/2017 at 09:01

   🙂 Mijn boek is er nog niet ingevallen, de bladwijzers daarentegen wel al meerdere keren 🙂

 6. Flavie 18/01/2017 at 15:19

  Als ik mij ziekjes voel, dan ga ik graag in bad… heet water, schuim, gedempt lichtje, als het lukt om te lezen ook nog een goed boek… dat is echt genieten!
  Zo’n tof ding waar je boek op ligt 🙂

  1. Evi 21/01/2017 at 15:52

   Is inderdaad een fijn ding & best wel handig als je een boek leest in bad 😉

 7. Leen 28/01/2017 at 09:23

  Als ik op zondag ben gaan sporten (hetzij na een looprondje, hetzij na een stevige wandeling), neem ik héél graag een bad. Hoe heter, hoe beter. En met dikke bergen schuim. Ik weet niet hoe het komt maar ’s winters krijg ik mijn bad niet heet genoeg. Ofwel is er iets mis met onze waterleiding 🙂 Dus is het alweer een tijdje geleden dat ik nog een bad nam. Dat leesrekje is zalig! Ik durf in bad geen boek te lezen want stél dat het in het water valt – zo lomp ben ik wel. Dus blijft het bij een Vitaya.

  1. Evi 30/01/2017 at 19:14

   Het is wel wat opletten met een boek in bad, maar zo een leesrekje helpt wel al 🙂

Leave a Reply