Het stokje van Sanne

40 dagen bloggen ligt al een hele tijd achter ons. En mijn deelname daaraan valt nu niet meteen als een geweldig succes te omschrijven 🙂 Maar dat is ok, want het was ook wel een erg drukke periode toen. Zo druk zelfs dat ik het stokje van Sanne niet eens overnam.

Tijd om daar nu dus verandering in te brengen. Want zo een blogstokje op tijd en stond, ik hou daar wel van. Ik lees die berichten trouwens ook heel graag bij andere bloggers. En kan op die manier mijn innerlijke curieuzeneuze tevreden houden 😉

Het stokje van Sanne
Omschrijf je blog in één woord

Eenbeetjevanalles 🙂

Welke drie dingen liggen standaard in jouw koelkast?

Fruit, yoghurt en groenten.

Als je een minuut gratis mocht winkelen, waar zou je dan gaan?

Oh er zijn geweldig veel plaatsen waar ik wel eens een minuut gratis zou willen gaan winkelen. Maar een zuiver Engelstalige boekenwinkel gaat dan toch wel vrij hoog scoren.

Favoriete plek ter wereld

Mijn bed 🙂 Sinds Tuur er is slaap ik namelijk niet erg goed meer. Dus de momenten dat ik wel slaap koester ik enorm. Daarnaast hou ik er ook enorm van om ’s ochtends te ontwaken en nog wat te lezen in bed terwijl er een lichte bries door de kamer waait. Of in de winter, als het buiten vriest dat het kraakt en het binnen lekker warm is onder het donsdeken.

Wat ik zou willen doen maar niet durf:

Er zijn best wel wat dingen die ik niet durf maar wel heel graag zou willen doen. Opnieuw gaan studeren bijvoorbeeld. Of een volledig andere richting uitgaan op professioneel gebied. Of als zelfstandige beginnen werken. Maar voor al die dingen heb je best wel wat centjes nodig. En die financiële zekerheid zomaar opgeven, dat durf ik met een actieve kleuter in huis en een huis dat we aan het afbetalen zijn niet zomaar.

Guilty pleasure

Elke avond naar Thuis kijken, zonder twijfel 🙂 Als ik een avond niet thuis ben dan staat zelfs de digicorder geprogrammeerd zodat ik geen enkele aflevering dien te missen.

Favoriete huishoudelijke taak

Goh, ik ben niet meteen zo een grote fan van huishoudelijke taken. Maar dweilen vind ik dan het minst erg van allemaal. Zelfde geldt eigenlijk voor stofzuigen. Bij beide zie je daarna wel dat je iets gedaan hebt 🙂

Chocolade of chips?

Chocolade! En dan nog het liefst van al Tony’s met karamel erin. Overheerlijk!

Zin gekregen om het stokje van Sanne over te nemen? Laat het dan zeker weten in de comments!

11 Comments

 1. Moederschip 05/06/2019 at 14:20

  Hihi leuk dat het stokje nog altijd rondgaat! Oooh nog een Thuis én Tony Chocolonely fan 😀

 2. Liese 05/06/2019 at 16:54

  Ik keek vroeger heel veel naar thuis, the golden days met waldek en rosa. Toen we eens noodgedwongen vijf maanden geen TV hadden zijn de het afgeleerd .

  1. Evi 13/06/2019 at 18:08

   Aah die golden days 🙂

 3. Sofie 05/06/2019 at 20:45

  Thuis dat was ook mijn guilty pleasure maar ik heb er een hele tijd geleden de brui aan gegeven en ik mis het voor geen meter 🙂

 4. Delphine 07/06/2019 at 19:28

  Allez jong, dweilen! Ge moet daar eerst alles voor opzijzetten, dan stofzuigen, dan met da water en diene dweil klungelen. Laat maar. Is koken ook een huishoudelijke taak? Dan zet ik die met stip op 1 ? Den afwas niet inbegrepen ?

  1. Evi 13/06/2019 at 18:11

   Hahahaha, I know, maar toch 🙂 Je ziet er nadien wel duidelijk resultaat van. Ook al is dat hier vaak maar voor even 😉

 5. zwartraafje 09/06/2019 at 22:23

  Oh, ik zie me al met de hulp van een winkelkarretje op één minuut tijd de boekenafdeling van de Forbidden Planet in Londen leegkopen. 🙂

 6. Hilde 12/06/2019 at 19:43

  Het is altijd fijn om die antwoorden daarop te lezen. Het is een stokje zoals je blog over een beetje van alles wat, wat het precies heel boeiend maakt. Wil ik graag onthouden Evi.

 7. Goofball 03/07/2019 at 11:02

  Ik volg ook Thuis
  zelfs op reis aan de andere kant van de wereld, gewoon op de Ipad (via Stievie of VRT NU)

Leave a Reply