Hijs de zeilen

Want mijn reis als blogster is eindelijk begonnen! Maanden ben ik er al over aan het twijfelen en dromen om een blog te starten. Maar wie zou die willen lezen? En wil ik mijn gedachten en ideeën eigenlijk wel delen met de buitenwereld? Tot mijn lief onlangs zei: “je bent nu al zo lang met het idee aan het spelen, zou je niet gewoon eens je stoute schoenen aantrekken, ervoor gaan en zien wat er van komt”?

Gelijk heeft ie hoor, mijn lief. Al is hij van ons 2 de meer onbevreesde: springen, doen en onderweg wel zien waar je uitkomt. Ik daarentegen weeg eerst minitieus alle voor- en nadelen tegen elkaar af (er komen regelmatig papieren pro- en con-lijstjes aan te pas), pieker er een tijdje over om dan negen keer op tien tot dezelfde beslissing als mijn lief te komen.

Maar nu is de kogel dus door de kerk: mijn reis als blogster is begonnen! En dat een paar weken voor ik aan de grootste verandering van mijn leven ga beginnen. Want begin november breidt ons gezin uit en verwachten we ons eerste kindje! Het hoeft dan ook niet te verbazen dat jullie hier nu en dan wel eens iets zullen lezen over mijn reis als (aanstaande) moeder. Maar ik ben en wil ook zoveel meer zijn dan dat! En dus mogen jullie ook schrijfsel verwachten over alle andere dingen die me op dagelijkse basis bezig houden.

Ik kijk er alvast naar uit & hoop jullie ook!

Tot gauw!

  1. Lore 30/09/2015 at 12:05

    Proficiat met je eerste kindje, een blogkindje en ik kijk alvast uit naar jouw reisverhalen!
    Zoen, Lore x

Leave a Reply