Tijd voor een nieuwe look

Een nieuw jaar, een nieuw begin? Of althans toch een kleine make-over. Want na bijna vier jaar bloggen werd het tijd voor een licht andere look. Ik was al langer op zoek naar een eigen logo. En nu is het moment eindelijk daar!

Tijd voor een logo

Midden vorig jaar schreef ik me in voor de geweldige ‘Ontwerp je eigen merk‘ cursus van Kathleen. Ik ging met al het materiaal aan de slag. Maar slaagde er niet in om mijn eigen logo deftig te ontwerpen. Dat ik absoluut niet goed ben in tekenen heeft daar heel veel met te maken. Want ik probeerde het wel hoor. Maar het resultaat, tja, dat is niet meteen voor publicatie vatbaar 😉

En dus schakelde ik de hulp in van de creatievelingen in onze familie: mijn broer en zijn lief. Nu ja het is te zeggen: vooral het lief van mijn broer. Want zij is naast architecte ook grafisch vormgever. En ging met mijn ideeën en voorbeelden aan de slag. Om uiteindelijk tot een geweldig fijn resultaat te komen 🙂

logo
Aangepaste look & feel

Terwijl zij naarstig aan de slag ging, ging ik aan het denken. En besloot ik om ook de look & feel van deze blog op het logo af te stemmen. Voorlopig geen grote lay-out wijzigingen. Maar wel een andere kleur, wat duidelijker omlijnde categorieën. En verder hier en daar nog wat kleine aanpassingen.

Let the fun begin: enquête-tijd

Nu kan ik dat allemaal wel erg mooi vinden, maar ik ben ook grandioos benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Welke tips jullie nog voor me hebben. En welke andere dingen jullie me altijd al wilden zeggen maar niet durfden mee te delen. Of liever anoniem meegeven 🙂

Dus … (insert tromgeroffel) stelde ik een enquête op! Jullie vinden ze hier. Het is volledig anoniem, dus jullie kunnen je helemaal laten gaan. En ik beloof plechtig dat ik met jullie feedback nadien aan de slag ga. Ik hoop dus keihard dat jullie ze massaal gaan invullen, die enquête van me 🙂

22 Comments

 1. Katrien 14/01/2019 at 12:15

  Check, ik zal dat eens invullen! En leuk logo! Ik wilde binnenkort ook zo eens een rondvraag doen. Misschien dat ik in de grote vakantie toch eens werk maak van een eigen domein en een betalende lay-out. Veel plannen, weinig tijd…

  1. Evi 22/01/2019 at 14:14

   Thx 🙂 Het loont de moeite om daar werk van te maken. Maar je neemt er inderdaad best wel even de tijd voor.

 2. Babs 14/01/2019 at 13:29

  Mooi logo! Heel geslaagd

  1. Evi 22/01/2019 at 14:15

   Dankjewel 🙂 Ik geef de fijne feedback mee aan diegene die het logo ontwierp!

 3. Sofie 14/01/2019 at 20:18

  Ingevuld! Ik vind je logo mooi 🙂

 4. Josefien 14/01/2019 at 21:47

  Mooi gedaan! Ik zal de enquête invullen hoor. X

 5. Marliese 15/01/2019 at 00:09

  Ik vul ze zo snel mogelijk in :-)!

 6. Lize 15/01/2019 at 07:18

  Heel mooi logo! Ik heb de enquête ingevuld.

 7. fieke 16/01/2019 at 13:05

  Mooi logo!
  Je enquête heb ik ingevuld, maar het doet mij eraan denken dat ik (nog) niks heb gedaan met de resultaten uit mijn laatste enquête van meer dan een jaar geleden… Oeps!

 8. Séverine De Ryck 21/01/2019 at 18:30

  Wat een leuk logo, proficiat! 🙂 Enquête ingevuld!

 9. Come To 22/01/2019 at 15:53

  Check, ik zal dat eens invullen! En leuk logo! Ik wilde binnenkort ook zo eens een rondvraag doen. Misschien dat ik in de grote vakantie toch eens werk maak van een eigen domein en een betalende lay-out. Veel plannen, weinig tijd…

 10. Leen 11/02/2019 at 13:30

  Ingevuld! 🙂 (als het nog niet te laat was :-D)

Leave a Reply