Mijn favoriete kantoorartikel

20170301_072939

Ik heb een kantoorjob en breng het merendeel van mijn tijd door achter mijn computer. Het zou dus niet zo onlogisch zijn mocht ik zeggen dat ik niet zonder mijn computer en bijbehorende spullen kan. Maar … mijn favoriete kantoorartikel is zonder twijfel mijn geweldige LIV-planner.

Ik kocht hem deze zomer bij Wander & Co, schreef er toen hier kort al eens over, en kan sindsdien echt niet meer zonder. Waarom ik hem geweldig vind? Wel:

 1. De planner is ingedeeld per dag. Ik weet niet hoe het komt maar agenda’s die enkel weekoverzichten bieden, daarvan gaat het knetteren in mijn hoofd ๐Ÿ™‚
 2. Per dag kan je drie doelen invullen, drie acties, wie je wil/moet contacteren, to do’s, wat je zeker niet mag vergeten, persoonlijke items waar je aandacht aan wil schenken, of je wil gaan sporten en welke dingen je op social media wil delen. Uiteraard is er ook een indeling in uren zodat je alle afspraken kan noteren.
 3. Heb je op een bepaalde dag niet genoeg ruimte om alles te noteren? Geen paniek, je kan altijd extra notitiebladen toevoegen in je planner, zonder dat je daarvoor onmogelijke handelingen moet verrichten ๐Ÿ™‚
 4. Vooraan is er een handig overzicht met maand- en jaardoelen waarop je kan ingeven wat je wil bereiken op het vlak van marketing, welness, familie, etc.
 5. Hij start niet op een bepaalde dag, wat betekent dat je hem eigenlijk op eender welk moment in het jaar kan beginnen gebruiken.
 6. Hij ziet er erg stylish uit: business met een vleugje vrouwelijkheid. Helemaal mijn ding ๐Ÿ™‚

Enige minpuntje: ik hou van agenda’s waar een lintje of dergelijke inzit zodat je ze meteen kan openslaan op de juiste pagina. De LIV-planner heeft dat niet, maar dat los ik op door leuke kaartjes te gebruiken.

20170301_07285320170301_07380720170301_073814

Gebruiken jullie een agenda of planner? Wat is jullie favoriete kantoorartikel?ย 

13 Comments

 1. Samaja 02/03/2017 at 08:07

  Ik gebruik eigenlijk geen papieren agenda meer, enkel nog een app op mijn smartphone. Maar als je wat meer moet plannen, lijkt het me nog steeds erg handig. Die van jou ziet er alleszins wel mooi uit. Ik ben nog aan het nadenken over dat kantoorartikel, ik zou zo meteen niet kunnen zeggen wat er nu een favoriet is…

 2. Lize 02/03/2017 at 08:40

  Dat ziet er iets leuk en handig uit!
  Ik heb nog een papieren agenda en sinds begin dit jaar gebruik ik die voor steeds meer dingen: afspraken staan daar sowieso in, mijn weekmenu, korte to do lijstjes etc.

 3. Lies 02/03/2017 at 09:25

  Ik heb sinds vorig jaar weer een papieren agenda. Gewoon een heel simpeltje van de Hema. En er zijn altijd goede voornemens om ook mijn blogplanning daar in te doen, maar meestal merk ik achteraf dat ik dat vergeten ben ๐Ÿ™‚

  1. Evi 03/03/2017 at 16:06

   Dat had ik ook, tot ik die LIV-planner aanschafte. Nu slaag ik er toch wel al heel wat beter in ๐Ÿ™‚

 4. Sofie 02/03/2017 at 13:11

  Ooooh wat mooi, ik hou van invulvakjes/lijstjes! Ik gebruik op het werk de Daphne’s Diary, gekregen van een collega’tje ๐Ÿ™‚ En thuis gebruik ik de flow-agenda en een bulletjournal.

 5. Ineke 02/03/2017 at 19:23

  Hier heb ik nu voor eerste keer gewoon een schriftje :D.

 6. fieke 02/03/2017 at 20:43

  Oh, zo’n toffe planner! Ik heb ook een agenda, en sinds kort ook een weekplanner van de Hema, die ik op de keukentafel leg en alle klusjes per dag op schrijf.
  Op het werk heeft een planner geen zin, want ik kan nooooooit doen wat ik mezelf voorneem. Bijna vijf jaar heb ik alles op orde gehad, en kon ik van clean desk doen. Nu wordt het echt te erg, en zelfs mijn baas zegt dat ik slordig begin te worden. Niet mijn gewoonte, maar ze moeten maar zo veel niet op mijn bureau komen gooien hรฉ ๐Ÿ™‚

  1. Evi 03/03/2017 at 16:09

   Er komen hier ook heel vaak onverwachte dingen tussen, maar doordat ik op voorhand al wat prioriteiten leg kan ik soms makkelijker neen zeggen of een andere timing voorstellen die mij wat beter uitkomt. Dat van dat slordig worden als je veel werk hebt is o zo herkenbaar. Al ben ik er nog niet uit hoe je dat dan best oplost/aanpakt.

 7. Flavie 08/03/2017 at 14:44

  Ik begin elk jaar met de gedachte: deze keer ga ik een agenda bijhouden… we zijn ondertussen maart en ik weet hem alweer niet meer liggen ๐Ÿ˜‰

 8. Leen 13/03/2017 at 16:04

  Bij mij gaat dat heel hard met vlagen: soms een paar weken/maanden na elkaar trouw mijn bullet journal (een Leuchtturm 1917 met dotted pagina’s waar ik echt zot van ben), daarna een tijdje Google calender, dan terug naar de Leuchtturm… Het hangt er dus echt vanaf waar ik zin in heb.

 9. Wander & Co. 16/03/2017 at 21:12

  Wat leuk dat je de planner nog eens vermeldde, bedankt!

  Liefs

  1. Evi 18/03/2017 at 19:15

   Graag gedaan! Het is dan ook een fantastische planner ๐Ÿ™‚

Leave a Reply