Perfect? Challenge – Terugblik

De afgelopen zeven weken nam ik met veel plezier deel aan de Perfect? Challenge van Miss Pixie. Samen met heel wat andere bloggers ging ik op zoek naar “een perfect” leven, waarbij we elke week een andere challenge probeerden.

Is mijn leven er na die zeven weken ‘perfect’ op geworden? Nope :))  Maar dat had ik ook niet verwacht. Wel heb ik dankzij de verschillende challenges dingen bijgeleerd over mezelf: zo ligt een volledige ruimte opruimen me beter dan elke dag een paar dingen weggooien en kan ik absoluut niet zonder mijn dagelijkse shot(s) caffeïne 🙂 Ik ontdekte ook nieuwe dingen en leerde dat yoga me helpt om te ontspannen, dat af en toe eens iets doen wat ik niet graag doe of op de lange baan schuif me een fijn gevoel geeft en dat die kleine geluksmomenten elke dag bijhouden helpt om een beter gevoel te krijgen op minder fijne momenten.

Ik genoot de voorbije weken ook van het communitygevoel dat bij deze challenge hoorde en vond het fijn om bij andere bloggers de updates te lezen en te zien hoe zij de challenges aanpakten. Een ongelooflijk dikke merci Stephanie om dit alles te organiseren!!

En ohja, ook bij mij waren er deze week heel wat #notsoperfectconfessions 🙂 :

 1. In het weekend netjes een weekmenu maken en er alles voor in huis halen. Maandag een zware dag hebben en o zo blij zijn als het lief op weg naar huis belt en zegt “zal ik frietjes halen voor ons” (daar ging de gezonde kost).
 2. Een uur nadat ik thuis was met Tuur niet eens meer kunnen zien dat de kuisvrouw die dag langs geweest was (en neen dat lag niet aan haar kuiskunsten ;-))
 3. Relatief op tijd mijn bed in kruipen en er ’s ochtends toch uitzien als een lijk want iemand vond half drie tot half zes perfect voor een Studio100 feestje. En ja ik was zo boos dat ik dreigde met een ban op Studio100 voor hele lange tijd.
 4. Smoothies maken op het werk, denken dat ik ’s avonds alles mee naar huis had genomen, de volgende ochtend er een voor mezelf willen maken en vaststellen dat ik mijn eigen smoothiemachine vergeten ben op het werk.
 5. Op zaterdagavond van pure vermoeidheid om half tien al in mijn bed kruipen en als een blok in slaap vallen.
 6. Drie kilometer lopen op 30 minuten, verre van perfect en zo traag gelopen dat zelfs een snelwandelaar me voorbijstak.
 7. Reserveren voor een brunch in Leuven maar er totaal niet bij stilstaan dat het daar autovrije zondag was vandaag. Tot grote vreugde van het lief die met de auto reed en parkeerplaats moest gaan zoeken.

Een volledig overzicht van alle challenges vind je hier:

16 Comments

 1. Sofie 27/08/2017 at 20:54

  Je hebt dat goed gedaan! Fijn dat je er uit geleerd hebt 🙂

 2. Lize 28/08/2017 at 10:11

  Leuk dat je ook hebt meegedaan en dat je eruit geleerd hebt

 3. Lies 28/08/2017 at 13:59

  Ik vond het ook een leuke challenge. Morgen nog wel bloggen over wat het voor mij gebracht heeft, want daar heb ik in mijn perfecte leven nog geen tijd voor gehad 😉

  1. Evi 30/08/2017 at 18:04

   Hahaha 🙂 De challenge was inderdaad leuk!

 4. Samaja 28/08/2017 at 15:34

  Ik heb het graag gelezen! Zo eens frietjes na een drukke dag, dat kan zalig zijn he.

 5. zwartraafje 29/08/2017 at 13:44

  Of je nu snel loopt of traag – ik vind het sowieso al super knap dat je het doet. Al helemaal wanneer het zo’n warm weer is als vandaag want dan is het hier bij mij helemaal platte rust.

  1. Evi 30/08/2017 at 18:06

   Thx 🙂 Al was het hier met dat warme weer gisteren ook wel eerder platte rust dan joggen ;-)-

 6. fieke 29/08/2017 at 21:19

  Goed gedaan! Perfect hoeft niet hé; hier zijn het ook vaak frietjes, en ik zit vaker voor 22 uur (of zelfs 21.30 uur) in bed dan erna 🙂

  1. Evi 30/08/2017 at 18:10

   Oef, ik ben toch niet de enige die zo vroeg gaat slapen 🙂

 7. Annelies 30/08/2017 at 22:24

  Heerlijk die imperfecte momenten die je opsomt!

 8. Flavie 09/09/2017 at 08:57

  Het lopen en de snelwandelaar, dat zou bij mij ook het geval zijn… maar who cares… je doet aan sport! 😉

  1. Evi 13/09/2017 at 08:30

   Hahaha, dat hou ik mezelf dus ook voor 🙂

 9. Leen Vandebergen 21/09/2017 at 10:30

  Puntje 1 is keihard herkenbaar 🙂 🙂

Leave a Reply