Sunshine Blogger Award

Wat een eer! Joni nomineerde me vorig weekend voor de Sunshine Blogger Award. De Sunshine Blogger Award is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de hele blogosfeer.

De regels van de Sunshine Blogger Award
 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn/haar blog (dikke merci Joni :-))
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

 

De vragen
Wanneer begon je te bloggen?

Bijna 2,5 jaar geleden. Ergens net na de zomer in 2015 en vlak voor Tuur geboren werd.

Welke onderwerpen zijn het populairst?

Goeie vraag 🙂 Voor deze moest ik dus even in mijn statistieken gaan duiken. En dat was meteen een goeie oefening! Blijkt dat vooral mijn kookboekweekverslagen hoog scoren. Ook persoonlijke updates zijn populair. En ook dingen die ik testte vallen bij mijn lezers in de smaak. Eigenlijk dus berichten die ik zelf heel graag schrijf.

Blog je op vaste tijdstippen?

Goh ik probeer vooral om op zaterdag en zondag posts voor te bereiden. En foto’s te nemen. En dan werk ik doorheen de week mijn drafts af en publiceer ik ze. Maar het gebeurt ook regelmatig dat ik inspiratie krijg op een onverwacht moment en ook dan blog.

Heb je een (of meerdere) vaste blogrubriek(en)?

Ik heb er wel een aantal: zo probeer ik om elke maand een overzicht te geven van de boeken die ik las voor de Verbeelding Book Challenge. Ik post ook elke maand een Count your blessings overzicht. En om de twee weken heb ik een Zeven op Zondag rubriek. Daarin blik ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terug op de voorbije twee weken. Tot slot probeer ik om regelmatig ook een Kookboekweekpost te publiceren.

Wat is je favoriete blogpost?

Dat hangt er wat van af: als het om te lezen gaat bij andere bloggers hou ik enorm van persoonlijke berichten. En berichten waar ik zelf tips kan uithalen. Mijn eigen meest favoriete post? Dat is een hele moeilijke vraag. Er zijn een aantal berichten die ik enorm graag schreef. Maar er zijn er ook een aantal waar ik achteraf gezien best wel trots op ben. Dus één favoriete post heb ik niet meteen.

Film kijken in de cinema, of thuis op de zetel (met of zonder seuzeke)?

Thuis in de zetel, zonder twijfel. Met een dekentje en een goed glas wijn. En uiteraard iets om te smikkelen 🙂

Ben je een ochtend- of een avondmens?

Absoluut een ochtendmens. Ik kan perfect vroeg uit mijn bed komen. En als ik mijn dag bekijk dan ben ik ’s ochtends ook op mijn best en het productiefst. Tegen de avond kan ik echt een klop van de hamer krijgen. En daar raak ik niet altijd overheen. Je ziet het trouwens ook zo op mijn gezicht wanneer ik echt moe ben en/of wanneer die spreekwoordelijke klop er is.

Hartig of zoet?

Oei dat is een moeilijke. Maar als ik dan toch echt moet kiezen ga ik voor zoet 🙂

Welke bestemming scoort het hoogst op je bucket list?

Ooit wil ik eens naar Rusland gaan. Ondanks alle negatieve berichten die je soms over dat land hoort, blijf ik het immens fascinerend vinden. En denk ik dat het ook een prachtig land met cultuur moet zijn. Maar als we gaan dan bij voorkeur in de zomer. Want die siberische winters, daar ben ik niet zeker van dat ik ze overleef 😉

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Pfieuw dat is een moeilijke. Ik hoop dat ik nog steeds een erg goeie mama voor Tuur mag zijn dan. Dat we (eindelijk) in ons nieuwe huis zullen wonen. Gelukkig en gezond. En op professioneel vlak, geen idee van om eerlijk te zijn 😉

De genomineerden
 1. Samajatalk
 2. Fiekefatjerietjes
 3. Josie’s Little Things
 4. Verbeelding
 5. Miss Pixie
 6. Huizeken Sluizeken
 7. Big City Life
 8. Compleet Geluk
 9. Mom runs the city
 10. Chez Julie
 11. MissBliss
De vragen
 1. Hoe ben je op je blognaam gekomen?
 2. Waarom blog je?
 3. Hoe blijf je het bloggen volhouden?
 4. Wat is de grootste voldoening die je al uit je blog haalde?
 5. Is er iets dat je absoluut niet lust?
 6. Wat is het engste wat je ooit al hebt moeten doen?
 7. Koffie of thee?
 8. Wat staat er op je bucketlist?
 9. Is er iets wat je absoluut niet kan?
 10. Waar blink jij in uit?
 11. Als je ons 1 boek mocht aanraden om zeker te lezen, welk zou dat dan zijn?

15 Comments

 1. Flavie 03/03/2018 at 10:05

  Rusland? Dat spreekt mij ook niet echt aan… maar dat het een prachtig land is daar twijfel ik niet aan.

 2. Samaja 03/03/2018 at 10:57

  Merci voor de nominatie! Ik ga er volgende week al werk van maken zie :-). Vanop de zetel onder een dekentje 🙂

 3. Joni 03/03/2018 at 21:52

  Ik had de dubbele vraag niet door, haha!
  Fijn dat je ‘m al invulde! 🙂

 4. Josefien De Bock 03/03/2018 at 23:13

  Oh fijn! Ik probeer dit volgende week nog te doen, voor ik op skireis vertrek.

 5. Hilde 04/03/2018 at 14:47

  Ik wil jou alvast feliciteren met deze award 😀

 6. Chez Julie 05/03/2018 at 18:55

  Bedankt voor de nominatie! Ik probeer er werk van te maken. Ik ben trouwens een notoir avondmens: tips om mijn ochtendlijke strijd aangenamer te maken zijn steeds welkom ?

  1. Evi 08/03/2018 at 07:42

   Die nominatie is meer dan verdiend! Ik zal eens nadenken over die tips 😉

 7. fieke 08/03/2018 at 10:18

  Oh, zo leuk! Het regent stokjes in blogland de laatste weken, maar ik ben toch blij dat ik dit gevangen heb. Bedankt!
  Ik probeer er binnenkort werk van te maken, want ik lig op dit eigenste moment in de zetel onder een dekentje, geveld door vieze beestjes…

  1. Evi 16/03/2018 at 09:18

   Heel graag gedaan 🙂 Hopelijk intussen wat beter?

 8. Sunshine Blogger Award – Verbeelding 10/03/2018 at 21:54

  […] In de 40 Dagen Bloggen Facebookgroep werden al een paar stokjes gedeeld voor moesten we zonder inspiratie komen te zitten. En laten zaterdagen nu eenmaal de dagen zijn waarop ik niet altijd evenveel inspiratie heb om te bloggen dus hierbij een stokske. Deze keer ga ik aan de slag met de Sunshine Blogger Award van Evi. […]

Leave a Reply