The Happiness Tag

Er gaan soms stokjes rond in blogland die ik geweldig vind. En graag overneem ๐Ÿ™‚ Deze Happiness Tag spotte ik al eens bij Anneke, Joni en Josie. En hij is zo leuk dat ik hem heel graag overneem! Bovendien is deze happiness tag ook nog eens kort en zijn het hele leuke vragen. Dus wedden dat jullie er ook meteen vrolijk van worden?

The Happiness Tag : van welk eten word jij blij?

Dat hangt wat af van het moment van de dag: ’s ochtends kan ik heel blij worden van koffie. Of van mijn thee met gember & citroen. In de loop van de dag kan je me absoluut blij maken met een heerlijke fruitsalade. En ’s avonds dan weer met pizza. Of nog frietjes van de frituur. We eten dat niet vaak, maar wanneer dat toch gebeurt geniet ik er enorm van! Maar ik word evengoed erg blij van lekker licht gezond eten. En vooral van eten dat mijn maag niet helemaal overhoop haalt ๐Ÿ™‚

Welke film maakt je vrolijk?

Dit vind ik dus een moeilijke vraag want ik kijk eigenlijk heel weinig films. Moest je me vragen welk boek me gelukkig maakt dan had ik meteen een paar antwoorden klaar: Harry Potter, boeken van Marc De Bel (nostalgie!), All the light you cannot see, Pride & Prejudice, … Maar films, daar ga ik je het antwoord schuldig op moeten blijven vrees ik.

Welk kledingstuk maakt je happy?

Dat wisselt wat per seizoen ๐Ÿ™‚ Sowieso word ik heel blij van rokjes en kleedjes. Ik ben niet zo een broekenmens. En het liefst van al draag ik eigenlijk nog kleedjes of rokjes met broekkousen eronder. Al doe ik dat wel enkel in de herfst & winter hoor ๐Ÿ˜‰ Dit seizoen ben ik verzot op mijn streepjeskleed. Het is nog ‘gekleed’ maar geeft me elke keer opnieuw ook een zomer- en strandgevoel. En ook mijn jeansjasje maakt me erg blij ๐Ÿ˜‰

Van welke beautyproducten word je blij?

Hier gaat een vreselijk saai antwoord volgen want ik gebruik eigenlijk amper make-up. Ik doe zelfs niet eens elke dag mascara op. Eerst en vooral omdat ik een grandioze kluns ben als het aankomt op aanbrengen van make-up. Maar ook omdat ik merk dat zelfs mascara in combinatie met mijn lenzen geen topcombo is. Waar ik wel blij van word: badproducten! Niets zo fijn als een heerlijk ontspannend bad te kunnen nemen met veel schuim. Of een bathbomb van Lush.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Goh ik heb er wel een aantal die me erg gelukkig maakten (en nog steeds gelukkig maken): de dag waarop het lief en ik elkaar vonden, de ochtend waarop ik een positieve zwangerschapstest deed, de nacht waarin Tuur geboren werd, … Maar evengoed zijn er heel wat kleine momenten die me doorheen het jaar gelukkig maken. Want daar ben ik wel van overtuigd: geluk zit hem niet altijd in de grote dingen. Vaak zijn het kleine dingen die voor heel wat geluk zorgen.

Van welke muziek word jij blij?

Sowieso muziek waar tempo inzit. Geef me vrolijke, zomerse beats en ik ben vertrokken. En daar staat geen specifiek moment uit de muziekgeschiedenis op. Ik kan erg vrolijk worden van leuke plaatjes uit de jaren ’80. Maar evengoed van hedendaagse nummers.

Wat doe je op dagen als je jezelf down voelt om weer happy te worden?

Eens flink klagen tegen het lief ๐Ÿ™‚ Maar heel vaak neem ik dan ’s avonds bijvoorbeeld ook een warm ontspannend bad met een goed boek erbij. Of ga ik een toertje lopen. Als ik me overdag echt down voel dan probeer ik om even buiten lucht te gaan scheppen. En in de wagen zal ik dan al eens flink meebrullen met foute plaatjes.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken
 1. Na een zware dag op het werk onnozel doen met Tuur. Of in dezelfde categorie Tuur die me spontaan komt knuffelen en zoentjes geven
 2. In slaap vallen tegen het lief
 3. Een dag waarop ik al mijn to do’s kon afvinken en geen enkele keer een fout maakte (dan springt de perfectionist in mij juichend op en neer :-))

Waar worden jullie gelukkig van? Zin gekregen om deze happiness tag over te nemen? Laat het dan zeker weten in de comments. Dan kom ik met veel plezier lezen.ย 

11 Comments

 1. Mrs Brubeck 15/06/2018 at 18:39

  Ik schreef er al een blog over onlangs, zou saai worden moest ik dat nog eens doen. Ik lees met plezier dat klein geluk jou echt gelukkig maakt, we moeten ons daar meer van bewust zijn!
  Fijn weekend x.

  1. Evi 19/06/2018 at 11:05

   Ik probeer er heel hard op te letten op die kleine geluksdingen. Al lukt het me niet altijd hoor! Maar het helpt wel enorm ๐Ÿ™‚ X

 2. Sofie 15/06/2018 at 20:01

  Wat een aangename tag! Ik neem hem ook over ๐Ÿ™‚ Ik vind de Harry Potter-films wel leuk om naar te kijken, vooral de laatste.

  1. Evi 19/06/2018 at 11:06

   Doen, kom ik met veel plezier lezen!

 3. Samaja 15/06/2018 at 21:00

  Een leuke tag met leuke antwoorden! Misschien neem ik hem wel over.

  1. Evi 19/06/2018 at 11:07

   Thx! En zeker doen, kom ik met veel plezier lezen!

 4. fieke 20/06/2018 at 20:41

  Ja, na een drukke en stresserende werkdag knuffels en kusjes van de peuter. Ze maken alles goed! <3

  1. Evi 25/06/2018 at 08:40

   Absoluut! Die dingen zorgen er op slag voor dat ik terug goedgezind word en de miserie van de dag vergeet.

 5. Flavie 26/06/2018 at 13:58

  Plaatjes uit de jaren ’80… I love it! Soms denk ik dat ik in de verkeerde periode geboren ben ;-).
  Leuke tag trouwens.

  1. Evi 03/07/2018 at 08:28

   Hahahaha, dat denk ik dus soms ook van mezelf ๐Ÿ™‚

 6. The happiness tag + give-a-way | Loesje Zaakjes 21/03/2019 at 10:21

  […] Omdat het vandaag de Dag van het Geluk is, is het het ideale moment om deze eens in te vullen. Ik vond deze vorig jaar bij Evi van Evi’s Journey. […]

Leave a Reply