The unsuccessful adulting tag

Ik las deze unsuccessful adulting tag voor het eerst bij blogster Mrs. Curly en vond hem toen wel heel fijn. Zij nam hem over van blogger Lafemmefem. Het leek me ideaal materiaal te zijn voor een wat luchtigere post tijdens deze 40 dagen bloggen challenge 🙂 Benieuwd naar hoe volwassen ik ben volgens deze unsuccessful adulting tag?

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week gegeten hebt?

Een aantal mini paaseieren die het lief eigenlijk gekocht had voor Tuur. Meteen ook mijn poging tot 40 dagen geen extra suikers te eten om zeep geholpen. Al waren er wel verzachtende omstandigheden: een rotte dag op het werk. En dat midden in de week dat het die week van de maand was.

Hoe vaak ga je voor 22u naar bed?

Gigantisch vaak 🙂 Vaak kruip ik rond 21u onder de wol maar lees ik nog wat in bed. In het begin van de week ga ik vaak rond 22u30 slapen, tegen het einde van de week ben ik heel blij als ik 22u haal. Dat ik al een eeuwigheid rondloop met een gigantisch groot slaaptekort en erg vaak midden in de nacht wakker schiet en begin te piekeren draagt hier natuurlijk wel toe bij.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Paw Patrol. Gisteren nog, toen we na een bezoek aan mijn ouders met Tuur naar huis reden en hij tijdens de lange rit naar een DVD mocht kijken. Vaak staat hier ook Piet Piraat en Bumba op. En ook Plop scoort hoge kijkcijfers bij ons. Ik ben er niet altijd even grote fan van. Maar vind ze allemaal nog stukken beter dan de Teletubbies 🙂

Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Tuur zijn handschoenen gisteren toen we naar mijn ouders gingen. Ze lagen nog in zijn crèchetas en staken niet – zoals ik dacht – in zijn jasje. Vrieskou en ik vergeet zo iets. Kan je nagaan hoe goed ik in het moederschap ben 😉 Soit, het kind heeft er niet van afgezien. Maar ik vergeet dus wel gigantisch veel. Ik noteer ook overal en altijd dingen die ik niet mag vergeten. Maar zelfs dan zijn er nog heel vaak dingen die ik vergeet. De keren dat het lief me zei dat hij die of die afspraak heeft en ik dat vergeten ben kan ik ook niet meer op 2 handen tellen. Zal wel iets te maken hebben met te veel dingen aan mijn hoofd  hebben en een slaaptekort 😉

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Ik vermoed als kind wel een paar keer. Maar sinds ik tiener ben niet meer. Zelfs niet om de post te gaan halen. Dan doe ik wel snel een trui en slobberbroek aan. Maar in pyjama buiten komen, neen dank je.

Wat is je meest ranzige gewoonte?

Geen denk ik 🙂

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Ik zou ze eens moeten tellen maar het zijn er toch wel een aantal. Ik snap trouwens niet hoe dat kan: eenzame sokken. Ze gaan samen het wasmachine in. Dan de droogkast. En dan plots is er een exemplaar verdwenen …

Welke lelijke emoji gebruik jij wel eens?

Heel zelden zo eens dat kakje. Ik gebruik niet erg veel emoji dus het gebruik van lelijke ligt sowieso al erg laag.

Wat is je meest nederige eigenschap?

Goeie vraag 🙂  Misschien net als Mrs. Curly bescheidenheid. Nog maar onlangs gemerkt: toen iemand me een gigantisch groot compliment gaf. En ik dat meteen, zonder er zelfs veel erg in te hebben, wegwuifde en minimaliseerde.

Wanneer is voor het laatst eten dat je kookte mislukt?

Vorige week nog: ik wou een veganistische pasta maken met een champignonroomsaus voor de dag erop. Recept vrij nauwkeurig gevolgd, alles netjes in de koelkast geplaatst. Maar toen ik hem de dag erop wou opwarmen smaakte hij nergens naar. Nu, ik ben geen geweldige keukenprinses. Dus dingen mislukken hier regelmatig wel eens. Het lief is hier absoluut de betere kok!

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Friemelen aan vanalles en nog wat, draaien op mijn stoel en als ik de kans krijg: emo-eten. Liefst dingen met heel veel chocolade. Of zuurtjes. Alles wat hoog in calorieën is op zo een moment.

Wat was de laatste rekening die je ‘verstopte’?

Nog nooit gedaan 🙂

En het eindoordeel? Alles bij elkaar genomen vind ik dat ik deze unsuccessful adulting tag toch nog vrij goed heb doorstaan 😉

Zin gekregen om deze tag over te nemen? Laat het me dan zeker weten in de comments! 

Deze post is onderdeel van de 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 12/40.

7 Comments

 1. Samaja 26/02/2018 at 18:41

  Als dat de hoeveelheid paaseitjes is die je gegeten heb, vind ik dat nog heel goed meevallen voor.

  1. Evi 27/02/2018 at 21:38

   Het waren er net ietsje meer 😉

 2. Flavie 28/02/2018 at 14:40

  Wij zijn ook vroege slapers… is wel nodig als je elke dag vroeg opstaat.
  Ik heb de paaseitjes zien liggen in de winkel, maar ik ben ze flink voorbij gewandeld ;-).

  1. Evi 01/03/2018 at 21:33

   Mja het lief had ze hier meegenomen voor Tuur. Rattenvergif is dat als dat in de kast ligt 🙂

 3. zwartraafje 06/03/2018 at 15:13

  Ik kan hier ook echt op zoek gaan naar iets lekkers wanneer ik me niet goed voel en op zo’n moment spreken zo’n eitjes of iets anders (ongezonds) me veel meer aan dan een kommetje rauwkost. Complimenten geloven is bij mij ook een werkpuntje. Ik geef zelf vrij vaak complimenten én meen die ook echt dus ik snap niet goed waarom ik het zo moeilijk kan geloven wanneer iemand iets postiefs over me zegt. Misschien moet ik eerder wat aan mijn zelfvertrouwen werken. 😉

  1. Evi 08/03/2018 at 07:44

   Oh ik snap je goed hoor! Denk dat ik mss ook beter eens aan dat zelfvertrouwen zou werken

 4. Leen 22/03/2018 at 08:26

  Ik kan het aantal paaseieren dat ik al at, niet meer tellen. Al lang niet meer. Dat was een hopeloze zaak van in het begin. Gelukkig zijn die niet het hele jaar door verkrijgbaar, denk ik dan. Emo-eten, ik ken het maar al te goed!

Leave a Reply