Woord bij Idee

Heb jij een briljant idee maar weet je niet goed hoe je dat moet verwoorden? Worstel je met het schrijven van overtuigende en to the point teksten voor je website? Geen idee waarover je volgende blogpost het best zou gaan? Of misschien gewoonweg geen tijd om een nieuwsbrief of andere teksten te schrijven?

Geen nood, want dan help ik jou graag uit de brand! Niet alleen sta ik jou bij in het vinden van creatieve invalshoeken voor al je teksten, ik zorg er ook voor dat je teksten wervend zijn en de door jouw gekozen doelgroep bereiken en aanspreken!

Waarvoor kan je dan precies op mij beroep doen?
  • Vinden en bepalen van invalshoeken voor teksten, persberichten, artikels, …
  • Schrijven van sterke copy voor je website, nieuwsbrief, advertentie, brochure, blog, social media, persbericht, magazine, …
  • Revisie en eindredactie van teksten
Waar ik mijn pluimen verdiende?

Al meer dan tien jaar ben ik aan de slag als communicatie-experte. Daarvan werkte ik meer dan 6 jaar in communicatie-en PR agentschappen waarbij ik niet alleen communicatiecampagnes opstelde voor een breed spectrum aan klanten, maar ook op dagelijkse basis contact had met journalisten. En uiteraard geweldig veel teksten schreef!

Schrijven, het is en blijft mijn grote passie. En net daarom sta ik er jou graag in bij. Zodat jij kan focussen op datgene waar jij goed in bent!

Contactgegevens

Sta je te popelen om samen aan de slag te gaan? Zit je met een al dan niet prangende vraag? Of heb je eerder zin om bij een lekkere kop koffie jouw volgende projecten te bespreken en hoe ik jou daar communicatief kan in bij staan?

Aarzel dan niet langer en vul als de bliksem dit formulier in. En dan realiseren we samen jouw killer copy teksten!


Woord bij Idee | woord.bij.idee@gmail.com | +32 472 82 84 33 | BE 0738.742.102