Disclaimer & Privacy

Auteursrechten

Evi’s Journey is mijn persoonlijke blog. Foto’s en beeldmateriaal die ik gebruik zijn doorgaans door mezelf gemaakt. Indien er content (afbeeldingen en/of andere) gebruikt is die afkomstig is van een andere bron, is daar steeds, indien mogelijk, toestemming voor gevraagd aan de oorspronkelijke eigenaar of werd er naar de oorspronkelijke bron verwezen. Mocht je toch hiaten hierin vinden, gelieve me dan te contacteren via evisjourney@gmail.com

Verder verspreiden van content die je kan vinden op deze blog is toegestaan mits een correcte bronverwijzing: de naam van Evi’s Journey inclusief een directe link naar deze blog. Mocht je content van deze blog gebruiken dan zou ik het ook enorm appreciëren mocht je dit persoonlijk laten weten via evisjourney@gmail.com.

Zorgvuldigheid & beperkte aansprakelijkheid

Alle informatie op deze blog is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Waar mogelijk wordt de informatie ook zo up to date mogelijk gehouden. Ondanks deze zorg en aandacht is het uiteraard mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Evi’s Journey kan onder geen beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden, onbedoelde typfouten, onvolledige of incorrecte informatie. Gezien het om een persoonlijke blog gaat met eigen meningen kan de content op geen enkele manier geïnterpreteerd worden als juridisch, medisch en/of professioneel advies.

Evi’s Journey is mijn persoonlijke blog. Inhouden en meningen kunnen dus afwijken van je eigen ervaringen en zijn niet van toepassingen voor iedereen. Indien je een andere mening over een onderwerp en/of product bent toegedaan en/of niet akkoord bent met iets, mag je dit steeds laten weten via de comments en/of me mailen. Indien je reactie niet respectvol is, is het mogelijk dat deze niet gepubliceerd wordt en/of dat er geen antwoord komt op je mail.

Identiteitsgegevens

Evi’s Journey is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals hieronder weergegeven. Evi Robignon is de eigenaar van Evi’s Journey (https://www.evisjourney.com) en is te bereiken via evisjourney@gmail.com

Privacy

Evi’s Journey verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat jij je gegevens zelf aan mij bezorgt.

  1. Google Analytics & Jetpack WordPress Plugin
    Statistische gegevens van bezoekers op deze blog worden door middel van Google Analytics & de Jetpack WordPress Plugin verzameld. Ik gebruik deze tools om de bezoekersaantallen en het verkeer naar mijn blog/website te analyseren en mijn blog te optimaliseren. Deze gegevens zijn op geen enkele manier voor marketing en/of andere commerciële doeleinden bedoeld. Ze worden ook niet in een aparte database bewaard. De gegevens voor Google Analytics worden door hen bewaard en dit gedurende 26 maanden. Daarna verwijdert Google deze automatisch.Google Analytics verzamelt de volgende gegevens: IP-adres, taal & locatie van lezers, manier waarop de lezer op deze blog terecht kwam (sociale media, trefwoord, zoekmachine, andere website, …), hoe lang een lezer op deze blog vertoeft, met welk type apparaat de bezoeker deze blog bezocht, besturingssysteem & browser.
  2. Reacties op blogposts
    Evi’s Journey maakt gebruik van WordPress als platform voor de blog. Indien je een reactie achterlaat onderaan een blogpost dien je je naam, e-mailadres (en website) in te vullen. Deze gegevens worden enkel bijgehouden zolang het artikel waarop de reactie werd achtergelaten online staat. Deze gegevens worden niet verwerkt of gebruikt voor marketing en/of andere commerciële doeleinden. Je kan steeds je eigen reactie verwijderen en/of mij hiervoor contacteren.
  3. Cookies
    Door deze blog (Evi’s Journey) te lezen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Je kan deze wel makkelijk wissen of blokkeren via je webbrowser.
Winacties

Wanneer er winacties georganiseerd worden dien je in de comments je deelname te laten weten. Hiervoor dien je je naam & e-mailadres achter te laten. Deze gegevens worden niet verder doorgegeven voor commerciële doeleinden. De periode van de winactie en/of deadline staat steeds bij het bericht vermeld. Evi’s Journey staat niet in voor het niet aankomen van een product en/of mogelijke beschadiging tijdens de verzending ervan.

Moderatie van reacties

Evi’s Journey behoudt het recht om reacties onderaan blogposts die de blogger en/of andere lezers beledigen, bedreigen, onrespectvol zijn en/of op een andere manier als negatief ervaren kunnen worden te verwijderen. Comments van merken en/of webshops die reclame bevatten kunnen eveneens verwijderd worden.

Samenwerkingen

Evi’s Journey is een persoonlijke blog geschreven door mezelf. Hoewel ik af en toe gratis producten van bedrijven en organisaties ontvang heeft dit geen enkele invloed op de inhoud, onderwerpen en/of berichten die op deze blog verschijnen. De standpunten en meningen op Evi’s Journey zijn en blijven puur persoonlijk. De samenwerkingen op deze blog zijn er telkens waar ik zelf achter sta omdat ze passen bij de inhoud van de blog en omdat er een persoonlijke match met de bedrijven was.