Samenwerkingen & affiliate links

Winacties

Wanneer er winacties georganiseerd worden dien je in de comments je deelname te laten weten. Hiervoor dien je je naam & e-mailadres achter te laten. Deze gegevens worden niet verder doorgegeven voor commerciële doeleinden. De periode van de winactie en/of deadline staat steeds bij het bericht vermeld. Evi’s Journey staat niet in voor het niet aankomen van een product en/of mogelijke beschadiging tijdens de verzending ervan.

Moderatie van reacties

Evi’s Journey behoudt het recht om reacties onderaan blogposts die de blogger en/of andere lezers beledigen, bedreigen, onrespectvol zijn en/of op een andere manier als negatief ervaren kunnen worden te verwijderen. Comments van merken en/of webshops die reclame bevatten kunnen eveneens verwijderd worden.

Samenwerkingen

Evi’s Journey is een persoonlijke blog geschreven door mezelf. Hoewel ik af en toe gratis producten van bedrijven en organisaties ontvang heeft dit geen enkele invloed op de inhoud, onderwerpen en/of berichten die op deze blog verschijnen. De standpunten en meningen op Evi’s Journey zijn en blijven puur persoonlijk. De samenwerkingen op deze blog zijn er telkens waar ik zelf achter sta omdat ze passen bij de inhoud van de blog en omdat er een persoonlijke match met de bedrijven was.

Affiliate links

In bepaalde blogposts zal je een affiliate link zien verschijnen. Dit is een unieke link naar een website met een webshop. Zelf koos ik voor een partnerschap met bol.com. Concreet houdt dat in dat als ik een link aanmaak naar hun website en jullie daar op klikken, bol.com dan weet dat jullie via mijn website bij hun geraakt zijn. Als jij dan vervolgens via die link iets aankoopt, dan krijg ik daar een percentje voor. Voor een bedrag van 20 euro, verdien ik ongeveer 1 euro. Dit kan meer zijn, maar ook minder.

Voor jou als koper verandert dit helemaal niets. Je betaalt niets meer of minder voor je aankoop. Wat je wel doet is jouw favoriete blogger een klein financieel duwtje in de rug geven. Zodat die een kleine beloning krijgt voor de vele tijd en moeite die hij/zij steekt in het schrijven van blogposts en het delen van zijn/haar expertise met jou.

Uiteraard betekent dit niet dat ik plots zomaar alles ga promoten. Of voor alles een affiliate link ga aanmaken. Integendeel zelfs! Ik doe het net als bij samenwerkingen enkel en alleen als het gaat om producten die bij mij, mijn levensstijl en ons gezin passen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *