Geschenken

Christmas wishlist

Nog een goeie 10 dagen en het is Kerstmis! Zelf vind ik dat een ontzettend fijne en vooral gezellige periode. Het is bij ons al jaren traditie om kerstavond bij mijn ouders te vieren en Kerstmis zelf bij mijn grootouders. Alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen komen dan samen om iets te eten en de traditionele nieuwjaarsbrieven voor te lezen.

Tot vorig jaar gaven we met kerstavond ook cadeautjes, maar dit jaar gaan we dat voor het eerst niet doen. In plaats daarvan gaan we ergens in de loop van volgend jaar met ons volledige gezin een uitstap maken. Ook wel fijn, al vind ik het ergens ook wel jammer dat het cadeautjesmoment weg is.

Voor het eerst dien ik dus ook geen uitgebreid verlanglijstje te maken, maar omdat je nooit weet of ik onverwacht toch niet een cadeautje zou krijgen, heb ik mijn favoriete items hieronder gebundeld 🙂

 1. Ik spotte deze slow cooker bij Kathleen en was fan van zodra ik de woorden lekker eten in combinatie met luie wijvenkost las 🙂
 2. Een handtas van Clio Goldbrenner. Ik heb er al eentje, ben er nog steeds zot content van maar zo een kleiner exemplaar zou ik ook wel willen hebben. Alleen vind ik ze vreselijk prijzig en zal het hoogst waarschijnlijk wachten zijn tot ik nog eens een mijlpaalverjaardag vier.
 3. Dit leuke reiskoffertje met verzorgingsproducten zag ik bij Josefien en is iets wat ik ook wel onder de kerstboom zou willen vinden. Ook andere badproducten kunnen mij zeker bekoren, want op tijd en stond een lang warm bad met een boek, daar ontspan ik van!
 4. Ik had als goede voornemen om dit jaar iets aan mijn conditie te doen, maar dat liep best wel fout. Hopelijk gaat dat beter in 2017 en daar zou een activity tracker als deze me zeker en vast bij kunnen helpen.
 5. Het is de laatste tijd bij ons gigantisch druk en ik vergeet regelmatig wel eens dingen. Een professionele Bullet Journal lijkt me een ideale oplossing te zijn. Ik spotte deze professionele variant bij Miss Pixie, die op haar blog nog een aantal leuke cadeautips voor bullet journal lovers meegeeft.
 6. Bij uitbreiding kunnen ook heel wat notitieboekjes van Hema me bekoren.
 7. Het Blogboek van Kelly krijgt een update: het eerste las ik gretig uit en dus ben ik erg benieuwd naar de update die ze voorzien heeft.
 8. Ook het Mum & me boek voor jongensmama’s kon niet ontbreken op mijn wishlist.
 9. Mijn flesjes parfum beginnen stilaan leeg te raken, tijd om ze aan te vullen. Deze geur kreeg ik cadeau bij de geboorte van Tuur en ik vind hem heerlijk ruiken voor de winter.

Uiteraard zijn er nog heel wat andere items die me kunnen bekoren (juwelen, sjaals, boeken, …) en zelfs met een paar uur slaap zou je me al een gigantisch groot plezier doen 😉

Wat staat er op jullie verlanglijstje voor kerst? 

12 Comments

 • Hilde

  Kerst vind ik ook zo’n gezellige tijd. Wel leuk dat je dan ipv de gebruikelijke cadeautjes iets anders hebt om naar uit te kijken ;-). En wat jouw wish list betreft: de cover van dat notitieboekje herkende ik meteen…Hema look-a-like :-). Een bullet journal pas ik ook al een tijdje toe, leuk om weten dat daar ook een professioneel exemplaar van bestaat. Dank je wel daarvoor, weer wat bijgeleerd, altijd leuk.

  • Isabelle

   Je zal het je niet beklagen. Ik heb vorig jaar leren koken met een slow cooker. Het is SUPER! Ik begrijp echt niet dat het hier nog niet bekender is. Ik maak in elk geval veel reclame!

   veel plezier ermee en smakelijk!

 • Joni

  Op mijn lijstje? Nog wat overblijvers van de bdaylist zoals The Little Book of Earrings 🙂 maar ook: een wafelijzer, nieuw mouw-strijkplankje, Yumbox lunchbox, Robbie Williams cd, euuuh. Ik kan nog wel wat verzinnen ?

 • Sofie

  Leuk lijstje! 🙂 wij doen al jaren geen cadeaus meer. Maar dit jaar zou ik het wel weer willen doen. Maar m’n zus en ma zijn niet echt vindingrijk en geven gewoon geld.
  Ik heb ook wel aantal dingen op m’n verlanglijstje staan eigenlijk.

  Geniet van de feesten en het uitstapje!

 • Flavie

  Wij kopen ook geen cadeautjes, wel ga ik iets kleins halen voor de mini-me’s. We hebben veel te veel kosten in 2017: trouw-trouwfuif-lentefeest-skireis met school… dus over een verlanglijstje heb ik nog niet nagedacht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *