Fotografie

Zeven op zondag #7

Afgelopen week was er eentje die we niet snel gaan vergeten, met heel uiteenlopende gevoelens en activiteiten. Door allerlei omstandigheden postte ik geen enkel foto op Instagram (shame on me 🙂 ) maar ik nam er wel een aantal. Ideaal dus voor deze rubriek! Kijken jullie mee?


 1. Home Office … Op dinsdag werkte ik van thuis uit. Zo nu en dan doe ik dat wel eens en het is telkens een hele verademing. Ik kan rustig doorwerken en heb bovendien tijd om tussen een paar taken door een machine was in te steken 🙂 Ik kijk er nu al naar uit om in ons nieuwe huis ook een eigen bureau te hebben en niet meer aan de keukentafel te moeten werken.
 2. In mijn zoektocht naar lekkere, gezonde en lichte gerechten kwam ik deze bloemkoolcouscous met feta tegen. Heerlijk smullen!
 3. Mijn lief ontdekte dit water met een smaakje in de winkel & bracht het mee voor mij om te proberen. Het smaakt wat zoeter dan de andere die ik tot nu toe probeerde maar wel erg lekker.
 4. Yummie! Verse kersen uit de tuin, smaakt altijd 🙂
 5. Veel solden werden er hier nog niet gescoord, buiten een paar nieuwe schoenen voor Tuur.
 6. Juni was een topper qua leesmaand, maar sinds dit weekend ben ik bezig in dit boek en ik kan nu al zeggen wat een topper is dat zeg! Ik nam het mee uit de bib nadat ik het zag verschijnen in Fieke haar Goodreadsprofiel en op haar Instagramaccount, en ze heeft overschot van gelijk: het is een absolute aanrader.
 7. Vanaf morgen neem ik, net als heel wat andere bloggers, deel aan de ‘Perfect?’ challenge van Miss Pixie. Ik ben niet zeker dat ik alle challenges tot een goed einde ga kunnen brengen maar ik heb er alvast wel heel veel zin in.

Benieuwd naar de vorige Zeven op zondag?

22 Comments

 • Misssexandthecity

  Zo af en toe thuiswerken is zalig he….in het Paradijs wordt het niet echt gewaardeerd, maar Miami doet er niet al te moeilijk over :-). Ik doe ook mee aan de challenge, het wordt nog een uitdaging 🙂

 • Sofie

  Oh de challenge kende ik nog niet, ik ga zo meteen eens kijken.
  Heerlijk die waters met een smaakje, ik vind het een leuke afwisseling voor water bij warme dagen.

 • Josefien De Bock

  Als zelfstandige werk ik 95% van de tijd thuis en ik ben massa’s productiever dan vroeger, plus mijn huishouden loopt veel gesmeerder doordat ik in de weekends geen was meer hoef te doen, de boodschappen zijn al gedaan… Ik zou écht niet meer ‘op een bureau’ willen gaan werken maar da’s persoonlijk hé.
  Je gerechtjes zien er altijd heel lekker uit!
  En o jaaaaa: kersen! Ik kan me er echt ziek in eten. Zo lekker hé 🙂
  Liefs x

  • Evi

   Dankjewel voor het fijne compliment 🙂 Ik ben ook grote fan van werken van thuis uit en ben aan het kijken of ik dat niet wat op een meer frequentere basis kan doen. Fingers crossed dus!

 • Lize

  Ik ga ook meedoen met de Perfect?-Challenge maar twijfel of het mij gaat lukken. Ik zie wel en ga proberen om mezelf niet te veel druk op te leggen.

 • Hilde

  Veel succes met die challenge! Echt mooie schoenen die je voor Tuur hebt gevonden. En kersen uit eigen tuin, beter kan niet lijkt me. Dit water kende ik nog niet, àls ik al eens Perrier met een smaakje koop is het die met limoen, voor mij de beste. Ik doe het nu ook wat rustiger aan, misschien komt het lezen van een goed boek er dan wel eens van. Ik onthoud graag deze leestip.

 • fieke

  Joepie voor ‘Wonder’! Vorige week werkte ik ook een dagje thuis, en ik heb véél meer voor elkaar gekregen dan op kantoor… De challenge staat hier even op een laag pitje, wegens met te veel andere dingen bezig, dus ik twijfel nog een beetje of ik ga blijven meedoen… Hopelijk is alles daar al weer zo’n beetje op z’n plooi gevallen!
  (En trouwens: mooie nieuwe lay-out!)

  • Evi

   Ik vond het zo een mooi boek Wonder! Ben heel blij dat ik die tip bij jou las 🙂 Ik weet het ook nog niet hoor of ik alle challenges wel tot een goed einde ga kunnen brengen, maar we zien wel. No pressure en you do you enzo 😉 Hier begint alles heel stilletjes terug in orde te komen, bijna vakantie en dat gaat ons wel deugd doen. Thx voor het compliment, was beetje uitgekeken op de vorige 😉

 • zwartraafje

  Hmmm, die Perrier met aardbeien klinkt lekker zomers. Ook de bloemkool-couscous ziet er erg lekker uit. Kersen zijn hier momenteel ook een grote favoriet. In de zomer vind het toch wat makkelijker om gezond(er) te snoepen. Zeker tijdens een hittegolf dan kan watermeloen me al die zoete gebakjes doen vergeten.

 • Leen Vandebergen

  Ik heb ook getwijfeld om mee te doen aan de challenge… maar het is toch iets te veel druk voor mij. Ben wel meer yoga aan het doen, en opruimen deed ik vorige maand al zéér grondig (enfin één kamer toch). Ben benieuwd hoe het bij jou gaat verlopen!

  • Evi

   Het is niet altijd makkelijk hoor en de druk is inderdaad soms wel wat hoog (al probeer ik mezelf ook wel de hele tijd voor te houden dat het niet van moeten is, maar van mogen). Ik probeer er vooral ook plezier aan te beleven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *