Persoonlijk

32 before 33 – update #1

Midden juli blies ik 32 kaarsjes uit. Op zich niets spectaculair en eigenlijk was die dag een beetje een dag zoals een andere. Om daar wat verandering in te brengen stelde ik in navolging van Kathleen een lijstje op met 32 dingen die ik wil doen voor mijn 33ste levensjaar aanbreekt. Hoe het daarmee staat lees je hieronder.

 1. Meedoen aan een sportevent (bij voorkeur iets met joggen)
 2. 5 kg vermageren
 3. Een boek lezen dat aanzet tot actie (hetzij Getting things done hetzij een boek van Marie Kondo)
 4. Vaker mijn bril dragen dan mijn lenzen (indien deze goed lukt mag ik van mezelf een nieuwe bril kopen)
  De bril werd hier ‘s avonds al vaak opgezet want verkoudheid en vermoeidheid dat geeft gegarandeerd last aan mijn ogen. Nu die nog wat vaker overdag opzetten, zeker de dagen dat ik weet dat ik enkel achter mijn computer ga zitten werken, en dan zijn we er helemaal!
 5. Een cursus volgen
 6. 10 recepten uit kookboeken bereiden
  Er werden intussen alvast 3 recepten uit kookboeken bereid. Het ene was al wat lekkerder dan het andere maar we maken vooruitgang 🙂 De gehaktballetjes van Pascale Naessens vielen erg in de smaak, net als haar soep met grijze garnalen en champignons. Ook de gevulde courgette van Sandra Bekkari was enorm lekker. Presentatie van gerechten is absoluut geen hoogvlieger hier maar ik zou dringend moeten onthouden om er toch foto’s van te nemen. Kwestie van bewijsmateriaal te hebben 😉
 7. 32 boeken lezen
  Sinds mijn verjaardag in juli las ik al 7 boeken. Benieuwd naar de boeken die ik las? Die vind je hier op Goodreads.
 8. 32 kaartjes versturen
 9. 32 dingen weggeven / wegdoen
 10. 1 citytrip ondernemen als koppel, zonder Tuur
  Eind september trokken we met ons 2 een paar dagen naar Antwerpen dus de citytrip als koppel kan ik alvast afvinken. Al hoop ik stiekem dat we er ergens in het voorjaar nog eens eentje gaan doen.
 11. 1 reis met Tuur boeken
 12. Een 30 dagen challenge volgen en tot een goed einde brengen
 13. Mijn 100ste bericht posten
 14. Een samenwerking met een bedrijf / PR kantoor aangaan
 15. Een bloggersevent bijwonen
 16. 5 keer cultuur opsnuiven
 17. Verdere stappen ondernemen om een huis te kopen
 18. 1 keer feesten tot de zon opkomt
 19. Iets nieuw doen met mijn haar
 20. 52 keer 1u voor mezelf inboeken
  Ook hier boekte ik alvast vooruitgang. Ik ben al een hele tijd aan het snotteren en dus nam ik de afgelopen weken ‘s avonds vaak een bad terwijl het lief televisie keek en de babyfoon bij zich hield.
 21. 52 foto’s op Instagram posten
  Sinds midden juli werden er 7 foto’s gepost, werk aan de winkel dus!
 22. 2 keer gaan shoppen met mijn mama
 23. Mijn broer in Rotterdam bezoeken
 24. Een gastblog opzetten
 25. Een gastblog schrijven
 26. 52 keer gaan joggen
 27. Een betere balans vinden tussen werk en privé
 28. 5 keer uit gaan eten
  Twee weken geleden ging ik op donderdagavond uit eten met het lief. De keren dat we tijdens ons weekendje weg in Antwerpen zijn gaan eten tel ik niet mee want anders zit die 5 keer er al op en dat zou toch wel jammer zijn 😉
 29. Concreet werk maken van die onophoudelijke vermoeidheid
 30. Een maand lang de eetgewoontes die Pascale Naessens voorschrijft zonder fout toepassen
 31. Tijd maken voor vriendinnen
 32. Een bloggersontmoeting bijwonen en/of afspreken met een andere blogger

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *