instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #26

Hebben jullie het gemerkt? De afgelopen weken verscheen er hier geen Zeven op Zondag. De vakantie, het warme weer en mijn planning die helemaal in de war liep zaten daar absoluut voor iets tussen. Maar ik pik de draad vandaag terug op met een nieuwe Zeven op Zondag en blik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden graag terug op de voorbije vakantieweken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden?

  1. Midden juli mocht ik 34 kaarsjes uitblazen. En daar hoorde natuurlijk een date night met het lief bij. En een overheerlijk dessert!
  2. Ik had al een hele poos last van mijn lenzen. Maar ook mijn bril bezorgde me kopzorgen. Letterlijk en figuurlijk want ik kreeg er steevast gigantisch veel hoofdpijn van. Een bezoekje aan de oogarts bracht verheldering: allergie aan mijn lenzen. En een te groot verschil tussen mijn beide ogen voor mijn huidige bril. En dus profiteerde ik van de solden om me een nieuw exemplaar aan te schaffen.
  3. Sinds kort kan je bij Delhaize ontbijtsmoothies vinden. En uiteraard stond ik te springen om er eentje uit te proberen. Het smaakt op zich wel lekker, maar een gewoon ontbijt met een glas fruitsap of een smoothie ligt me precies toch beter 😉
  4. Net voor de vakantie begon besloot Tuur dat het nog eens tijd werd voor een bezoek aan het ziekenhuis. Hij sprong in zijn bed en viel met zijn oog tegen de rand. De snee was net te diep om zo te laten. En moest dus gelijmd worden. Gelukkig viel het allemaal mee. En is er nu niet veel meer van te zien.
  5. Hoera voor pakjes! Ik kreeg er onlangs eentje van Hemd voor hem met daarin een polo voor het lief. Groot pluspunt: je moet hem niet strijken! Een uitgebreide review volgt nog maar van zodra de woorden niet strijken vielen was ik fan 🙂
  6. Sinds mijn weekje vakantie in juli heb ik terug veel zin om te lezen. En met deze boeken om uit te kiezen komt dat helemaal goed. Want het lijken me stuk voor stuk fijne boeken te zijn om te lezen.
  7. We kenden een zomer met gigantisch veel warm weer en tropische temperaturen. Ideaal zwembadweer dus. Al genoot Tuur even hard van plonsen in een zinken kuip 😉

Waar waren jullie de afgelopen weken met bezig? Welke foto’s haalden jullie instagramaccount en/of andere social media accounts net niet? 

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *