Zeven op zondag #26

Hebben jullie het gemerkt? De afgelopen weken verscheen er hier geen Zeven op Zondag. De vakantie, het warme weer en mijn planning die helemaal in de war liep zaten daar absoluut voor iets tussen. Maar ik pik de draad vandaag terug op met een nieuwe Zeven op Zondag en blik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden graag terug op de voorbije vakantieweken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden?

 1. Midden juli mocht ik 34 kaarsjes uitblazen. En daar hoorde natuurlijk een date night met het lief bij. En een overheerlijk dessert!
 2. Ik had al een hele poos last van mijn lenzen. Maar ook mijn bril bezorgde me kopzorgen. Letterlijk en figuurlijk want ik kreeg er steevast gigantisch veel hoofdpijn van. Een bezoekje aan de oogarts bracht verheldering: allergie aan mijn lenzen. En een te groot verschil tussen mijn beide ogen voor mijn huidige bril. En dus profiteerde ik van de solden om me een nieuw exemplaar aan te schaffen.
 3. Sinds kort kan je bij Delhaize ontbijtsmoothies vinden. En uiteraard stond ik te springen om er eentje uit te proberen. Het smaakt op zich wel lekker, maar een gewoon ontbijt met een glas fruitsap of een smoothie ligt me precies toch beter 😉
 4. Net voor de vakantie begon besloot Tuur dat het nog eens tijd werd voor een bezoek aan het ziekenhuis. Hij sprong in zijn bed en viel met zijn oog tegen de rand. De snee was net te diep om zo te laten. En moest dus gelijmd worden. Gelukkig viel het allemaal mee. En is er nu niet veel meer van te zien.
 5. Hoera voor pakjes! Ik kreeg er onlangs eentje van Hemd voor hem met daarin een polo voor het lief. Groot pluspunt: je moet hem niet strijken! Een uitgebreide review volgt nog maar van zodra de woorden niet strijken vielen was ik fan 🙂
 6. Sinds mijn weekje vakantie in juli heb ik terug veel zin om te lezen. En met deze boeken om uit te kiezen komt dat helemaal goed. Want het lijken me stuk voor stuk fijne boeken te zijn om te lezen.
 7. We kenden een zomer met gigantisch veel warm weer en tropische temperaturen. Ideaal zwembadweer dus. Al genoot Tuur even hard van plonsen in een zinken kuip 😉

Waar waren jullie de afgelopen weken met bezig? Welke foto’s haalden jullie instagramaccount en/of andere social media accounts net niet? 

15 Comments

 1. Samaja 19/08/2018 at 20:00

  Wij zijn momenteel op reis, dus het bloggen staat op een zeer laag pitje. Een polo die je niet moet strijken!? Daar wil ik meer over horen!

  1. Evi 20/08/2018 at 07:30

   Daar kom jij binnenkort alles over te weten 😉 En geniet nu maar van die vakantie, dat bloggen kan later ook nog altijd 😉 X

 2. fieke 19/08/2018 at 20:24

  Leuke boekenstapel! Ik bedenk me net dat we tijdens onze date vorige week allebei niet één foto gemaakt hebben (en dat we het ook niet eens over bloggen of boeken hebben gehad). Time flies!

  1. Evi 20/08/2018 at 07:32

   🙂 Toen ik in de wagen naar mijn ouders zat bedacht ik me ook dju we hebben geen van de twee foto’s gemaakt. Maar kijk, dat is een teken dat het veel te gezellig was denk ik dan maar 🙂 En meteen ook een reden om nog eens af te spreken!

 3. Josie 20/08/2018 at 11:32

  Ik dacht eerst dat Tuur geschminkt was op die foto van zijn oog 😉 Hopelijk alles weer OK met die kleine sloeber intussen!
  Ik heb The Handmaid’s Tale een tijdje gevolgd op Canvas maar het kon me niet overtuigen. Ik bedacht me toen dat ik beter gewoon het boek had gelezen, want boeken zijn vaak beter… Is het de moeite?

  1. Evi 27/08/2018 at 20:25

   🙂 Was het maar schmink. Intussen is hij terug helemaal de oude hoor, met een extra litteken erbij. Maar ook dat zal er wel nog wat uitgroeien. The Handmaid’s Tale is een van de volgende boeken die ik ga lezen, dus van zodra het uit is laat ik je weten wat ik ervan vond.

 4. Goofball 21/08/2018 at 09:57

  Ocharme Tuur wat een pijnlijke plek om je te kwetsen…auw ook voor het moederhart

  1. Evi 27/08/2018 at 20:26

   Goh zelf heeft hij er niet zo veel van afgezien hoor. Tegen dat we bij de dokter en het ziekenhuis waren was hij alweer aan het lachen. En iedereen piraten aan het noemen. Mijn moederhart daarentegen …

 5. Flavie 21/08/2018 at 16:10

  Oh dat dessert ziet er lekker uit! Jammie!!
  The Handmaid’s Tale en het boek van Zafon liggen hier ook om gelezen te worden.

  1. Evi 27/08/2018 at 20:29

   Ben heel benieuwd naar wat jij van die boeken gaat vinden!

 6. Katrien 24/08/2018 at 15:27

  Heel benieuwd naar die ‘From blog to brand’, laat maar weten wat je ervan vond. Ik zet em intussen op mijn wishlist ?.

  1. Katrien 24/08/2018 at 15:29

   Oh en hopelijk is The Handmaids Tale meer jouw ding dan het mijn ding was. Ik vond het echt maar niks. Te veel chaos.

   1. Evi 27/08/2018 at 20:30

    Ik ben er intussen heel benieuwd naar. Dus van zodra From blog to brand uit is begin ik erin 🙂

  2. Evi 27/08/2018 at 20:30

   Voorlopig val ik er niet van achterover. Maar wie weet verandert dat nog.

Leave a Reply