Geschenken

Pakjesstress? Smartphoto to the rescue!

Elk jaar zo rond november slaat hier steeds een klein beetje stress toe. Want kerst en nieuwjaar komen dan dichterbij. En dan begin ik telkens lichtjes te panikeren. Want die periode, dat betekent ook een cadeau zoeken voor de grootouders en meter & peter van Tuur. Gelukkig is er Smartphoto to the rescue 🙂

Ik ken Smartphoto ondertussen al een paar jaar (meer daarover kan je onder andere hier, hier en hier lezen). En doordat zij ook regelmatig nieuwe producten op de markt brengen, weet ik ook dat ik in hun ruime aanbod negen kansen van de tien wel voor iedereen een origineel cadeau ga vinden. Want zeg nu zelf, elk jaar opnieuw een fles drank geven of parfum, dat gaat op den duur vervelen, niet?

En dus bracht ik ook dit jaar een paar uur op hun webshop door. Intussen zijn er hier sowieso een paar vaste waarden die op de cadeaulijst staan. Zoals kalenders voor de grootouders. Maar ik vond ook enkele leuke nieuwe cadeau’s voor meter & peter. En voor mezelf 🙂 Enkele daarvan geef ik jullie hieronder mee.

Fotoblok op hout
fotoblok op hout smartphoto

Om het huis van de peter van Tuur nog gezelliger te maken bestelde ik voor hem dit fotoblok op hout. Toen ik het op hun website zag, was ik meteen verkocht. En was de keuze voor een geschenk voor peter dus snel gemaakt.

Design fotohouder
design fotohouder smartphoto

En ook de meter van Tuur krijgt enkele foto’s van hem. In een design fotohouder die niet saai is en waar ze kan spelen met de foto’s. Want zo nu en dan eens afwisselen in de foto’s die we tonen, daar houden zowel ik als Tuur zijn meter van!

Houten kersthangers
houten kersthangers cadeau kerst

Vorig jaar zetten we voor het eerst een kerstboom in ons huis hier in Asse. En Tuur vond het geweldig fijn om die mee te helpen versieren. Alleen, daar sneuvelden wel enkele kerstballen bij. Dus deze set van houten kersthangers gaat een schot in de roos zijn als kerstcadeau voor Tuur. Hij mag ze ophangen en van plaats verwisselen zoveel hij wil, ze kunnen niet breken 🙂

Papieren bladwijzers
cadeau bladwijzer

Ik ben een geweldige veellezer. En hou er – ondanks mijn liefde voor mijn e-reader – ook nog steeds enorm van om papieren boeken te lezen. Maar ook in mijn notitieschriftjes gebruik ik erg vaak bladwijzers. En dus besloot ik om mezelf ook iets cadeau te doen: een set van 5 papieren bladwijzers met foto’s van Tuur op.

Give-away

Slaat bij jou de pakjesstress toe? Dan heb ik goed nieuws! Want jij kan een code t.w.v. 25 euro winnen! Zin om deel te nemen? Neem dan snel een kijkje op mijn Instagram.

Deze blogpost bevat producten die ik gratis kreeg. Maar het oordeel, dat is en blijft helemaal van van mezelf! Je zal hier trouwens ook enkel producten vinden waar ik zelf 100% achter sta.

5 Comments

 • Villasappho

  Het ziet er leuk uit, vooral omdat je zoontje zo’n schatje is, maar ik als fotograaf zou dit volgend jaar niet meer gebruiken omdat die foto’s dan verouderd zijn. Dan doe ik ze liever in een fotolijst zodat ik de foto’s het hele jaar kan zien.

 • Maartje

  Wat een leuke cadeau’s zo! Foto’s doen het volgens mij altijd goed bij opa’s, oma’s, tantes etc. Leuk ook om elk jaar nieuwe houten hangers te kopen voor de kleine dan krijg je een soort chronologische tijdlijn in de boom!

  • Evi

   Ik denk inderdaad dat foto’s het altijd goed gaan doen bij oma’s en opa’s 🙂 En die houten hangers, dat was ik me dus ook aan het bedenken 😉

 • Leen

  Ik bestel ook zo graag fotocadeaus, voor anderen en voor mezelf 🙂 Afgelopen kerst een agendaatje voor de schoonmoeder, en binnenkort de jaarlijkse kalender voor mijn mama! En voor mezelf ‘the best of 2019’ foto’s voor aan de muur. En een fotocanvas vind ik ook zo leuk! Die boekenwijzers zijn ook tof, en dat houtblokje. Moet ik onthouden. (Mij zou ge daar dus echt plezier mee doen, voor op mijn bureau te zetten bv, helaas krijg ik nooit fotocadeaus haha.)

  • Evi

   Oei is het? Dan moet je dat dringend eens geven als tip 😉 En dat houten blokje zou ik ook heel graag op mijn eigen bureau willen trouwens 😉 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *