vakantie
Op (uit)stap

Blijvende vakantieherinneringen (+ give-away)

De vakantie is de laatste week ingegaan. Vanaf volgende week start het nieuwe schooljaar. En dit jaar is het extra speciaal voor ons want Tuur gaat voor de allereerste keer naar school. Reden te meer vond ik om extra van de vakantie met hem te genieten. En om die fijne herinneringen nog iets langer vast te houden. Benieuwd naar hoe ik dat doe?

Terugblikken op de vakantie met een fotoboek

De manier bij uitstek om je vakantieherinneringen te bundelen: een fotoboek! Niets zo fijn als op wat koudere winter- of herfstavonden door een fotoboek te bladeren en herinneringen op te roepen aan die heerlijke vakantie. En sinds vorig jaar ben ik grote fan van Smartphoto als het aankomt op fotoboeken.

Smartphoto heeft trouwens een geweldig ruim aanbod aan fotoboeken. Dit jaar koos ik voor een liggend fotoboek met een vrolijk en zomers design. Je kan Smartphoto zelf je fotoboek laten vullen met de foto’s die jij selecteerde. Of je kan het zelf vullen. En ik koos bewust voor dat laatste. Op voorhand had ik wel al een selectie gemaakt van foto’s die ik er absoluut in wou. En had ik de uitstapjes die we maakten chronologisch geordend. Waarna het vullen van het fotoboek kinderspel was 🙂

Nagenieten met Smiles in a box

Vorig jaar bestelde ik bij Smartphoto al eens fotoprints en deze waren een schot in de roos. Zelf gebruik ik er heel wat als bladwijzers in mijn notitieschriften en agenda. Maar ook familie en vrienden vonden ze zo fijn dat ze om exemplaren vroegen 🙂 Toen ik zag dat Smartphoto dit jaar ook Prints in a box aanbod twijfelde ik geen moment.

Ik koos voor Smiles in a box en maakte een selectie van 36 foto’s die ik wou laten printen. Bij sommige voegde ik al tekst toe. Andere liet ik blanco zodat we er nadien zelf met een markeerstift een leuke boodschap kunnen opschrijven. Een aantal ervan zijn bestemd voor familie. En met de rest ga ik een geweldig fijne fotoslinger maken in ons nieuwe huis!

Vakantie on the go

Nu wij verhuizen naar ons nieuwe huis wonen we ook iets verder weg van Brussel. En ga ik er dus best wel wat langer over doen om op het werk te raken. Niet altijd even fijn, maar ik vind het al minder erg nu ik over een gepersonaliseerde reisbeker beschik. En ik de files dus kan trotseren met wat koffie of thee.

Ik spotte deze trouwens bij de nieuwigheden bij Smartphoto en was meteen verkocht. De reisbeker ontwerpen is extreem eenvoudig: je dient enkel een foto te selecteren en klaar is kees! Alleen kan je wel geen voorbeeld zien van de beker met jouw foto erop. Ik was dan ook erg benieuwd naar dat pakje 🙂 En sinds het geleverd is behoort de beker tot mijn favorieten om koffie uit te slurpen in de wagen!

Give-away: blijf genieten van jouw vakantieherinneringen!

Zin gekregen om ook wat langer van jouw vakantieherinneringen te genieten? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Want ik mag van Smartphoto een shoptegoed ter waarde van 25 euro weggeven. Wat moet je hiervoor doen?

    1. Selecteer jouw favoriete vakantiefoto van 2018
    2. Deel ‘m op Instagram met de hashtag #smartphotoevisjourney of plaats je foto als comment in onderstaand Facebookbericht
    3. Deelnemen kan tot en met vrijdag 14 september 23.59 u. Daarna kiest de jury de mooiste foto. De uitslag lees je op de Facebookpagina en Instagramaccount van Evi’s Journey.

Veel succes!

Deze blogpost bevat producten die ik gratis kreeg. Maar het oordeel, dat is en blijft helemaal van mezelf!  

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *