polo
Geschenken

Getest: OLYMP Easy Care Polo van Hemd voor hem

Strijken, het is niet meteen mijn favoriete bezigheid. Als ik voor mezelf kleren koop probeer ik er zoveel mogelijk te kopen die je niet noodzakelijk hoeft te strijken. En ik maak ook gretig gebruik van de droogkast om strijken zoveel mogelijk te vermijden. Zeker als het aankomt op lakens en kleren van Tuur. Maar de kleren van het lief, dat was een paar ander mouwen. Tot ik de vraag kreeg van Hemd voor hem of ik geen zin had om een extra easy care polo te testen.

Extra Easy Care polo?

Toegegeven, toen ik de woorden extra easy care zag staan maakte mijn innerlijke huisvrouw een vreugdesprong. En ergens was er ook wel wat twijfel. Want zou dat wel echt bestaan? Een poloshirt dat zo goed als strijkvrij was? Want als ik de polo’s die het lief nu draagt bekijk, dien ik die absoluut wel te strijken. Een rondje droogkast riskeer ik me niet meer. Want in het verleden was dat geen succes en kwamen de polo’s er wat kleiner uit 😉

De polo die wij opgestuurd kregen was er eentje van het merk OLYMP Level 5. Zelf had ik er nog nooit van gehoord. Maar wat opzoekingswerk leerde me dat het gaat om extra easy care polo’s omdat ze net niet helemaal compleet kreukloos uit de was komen. En dat klopt. Nadat ik de polo gewassen had en had laten drogen merkte ik bijvoorbeeld dat de armen niet volledig kreukloos waren. De rest van de polo daarentegen zag er wel vrij goed kreukloos uit. En heel eerlijk, ik heb hem niet gestreken voor het lief hem aandeed nadat ik hem had gewassen. En niemand gaf daar een opmerking op (of het moet zijn dat ze dat niet durfden).

De polo zelf zit trouwens rond het lichaam van het lief gegoten. En toen ik hem vroeg naar het draagcomfort ervan, bekeek hij me eerst eens erg vreemd. Om dan mee te geven dat die polo erg makkelijk zit. Hij werd dus goedgekeurd 😉

Hemd voor hem

Hemd voor hem is trouwens een webshop die overhemden, ondergoed, truien, polo’s en verschillende accessoires voor heren aanbiedt. Ze specialiseren in strijkvrije en/of extra easy care materialen, wat ik persoonlijk top vind 🙂 Ik snuisterde al eens op de website rond en ze hebben echt een gigantisch groot aanbod. Ik ga er in ieder geval nog gebruik van maken. Want met een lief dat niet graag gaat shoppen is een webwinkel met een ruim aanbod aan strijkvrije en/of extra easy care producten een ideale oplossing!

Strijken jullie graag? Kenden jullie Hemd voor hem al? 

Deze blogpost bevat producten die ik gratis kreeg. Maar het oordeel, dat is en blijft helemaal van mezelf!

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *