5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #10

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Maandelijks lukte me doorheen de zomer niet, maar ik pik de draad graag terug op met 5 beelden, 5 dingen de november editie.

5 beelden, 5 dingen #10

In oktober liep het ergens fout en slaagde ik er precies niet in om deze rubriek online te zetten. Maar kijk, dat zorgde er wel voor dat ik er in november extra aandacht voor had. Al vond ik het niet altijd even makkelijk om goeie foto’s te nemen. De donkere dagen spelen hier zeker een rol in. Maar ook de limieten van mijn fototoestel en camera op gsm waar ik tegen aan loop zorgden er soms voor dat ik eerder gefrustreerd was dan blij met de foto’s. Al slaagde ik er wel in om toch 5 leuke exemplaren te selecteren en jullie een inkijk in onze maand te geven.

5 beelden

5 beelden

5 beelden

5 beelden

1. We begonnen de maand met de verjaardag van Tuur te vieren. Die dag zelf en tijdens het feestje met de familie was ik zo druk bezig met vanalles en nog wat dat ik eigenlijk rats vergeten ben van foto’s te nemen. We genoten er wel allemaal immens van! En die foto’s, dat maakte ik nadien extra goed toen we met ons drie naar het skatepark trokken.

2. Er werd deze maand best wel veel gewandeld. Zo trok ik met Fieke en Mie(ke) naar Gent. Geweldig fijn om Fieke nog eens te zien en Mie(ke) in het echt te ontmoeten 🙂 . We slaagden er dan wel niet in om alle graffiti tijdens onze wandeling te spotten. Maar genoten des te meer van het bijpraten. En de heerlijke koffie en gebakjes van bij Catberry.

3. Ook met ons drie wandelden we best wel wat. Want Tuur ontdekte de Bibberjacht-app van de Gezinsbond en Gezinssport Vlaanderen. En vond dat zo leuk om te doen dat we die wandeling nadien nog een paar keer deden. Ik moet toegeven dat ik hem zelf ook wel erg goed in elkaar vond zitten. En dat je de wandeling eender waar kan doen, is natuurlijk extra mooi meegenomen.

4. De voorlaatste week van november trok ik dan richting Madrid om een weekje vanuit ons kantoor daar te werken. En als ik dan toch moet vliegen, dan trakteer ik mezelf graag op een seasonal koffie van Starbucks. Iets met guilty pleasure enzo 😉 .

5. En hoe kan het ook anders dan dat ik paella at? 🙂 Dit keer weliswaar black paella met zeevruchten. En alhoewel het gerecht er misschien totaal niet smakelijk uitziet, was het er wel eentje om duimen en vingers bij af te likken. Nog steeds zot content met alle foodie en resto tips die ik van een collega kreeg. Want zelf had ik dit gerecht en restaurant nooit gevonden of uitgeprobeerd. Maar het is dus een absolute aanrader!

Wat waren jouw hoogtepunten voor november?

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *