Interieur

Blikvangers in ons huis: muurdecoratie van Poster Store

Ik schreef er eerder al over maar begin februari hadden ook wij prijs. En trokken we alle drie een positief lotje in de coronaloterij. Gevolg: een poosje alleen met ons drie in ons huis. Waardoor ik onze woning nog eens door een andere blik bekeek. En besloot om de kleinste kamertjes in huis en onze keuken ook wat gezelliger te maken. Met leuke posters van Poster Store. In de keuken koos ik voor quotes. En in het toilet voor dromerige, rustgevende muurdecoratie.

muurdecoratie

Ons huis extra gezellig maken met muurdecoratie van Poster Store

We dachten bijna dat we de dans zouden ontspringen. Maar dat was dus duidelijk te vroeg victorie gekraaid. Want begin februari kregen ook wij corona te pakken. Gelukkig was niemand van ons er echt ziek van. Maar het zorgde er wel voor dat we gedurende een tijdje in isolatie moesten in ons huis.

En dat zorgde er dan weer voor dat ik onze kamers nog eens met een kritische blik ging bekijken. Waarbij ik vaststelde dat ik vooral Tuur zijn kamer er erg gezellig vond uitzien. Met die vrolijke kinderposters. Net als onze slaapkamer en bureau, waar er ook fijne muurdecoratie aanwezig is. Ook onze woonkamer vond ik heel fijn om in te vertoeven, want lekker veel planten. En ‘s avonds steek ik daar regelmatig kaarsen aan om het extra cosy te maken.

Maar onze keuken mistte nog iets extra. En ook onze toiletten konden wel een fleurige toets gebruiken. Dus toen Poster Store me vroeg of ik zin had in een nieuwe samenwerking, moest ik niet lang nadenken 🙂 En ik wist dit keer ook meteen welke kamers ik onder handen zou nemen!

muurdecoratie

Grappige wanddecoratie in de keuken

De muur in onze keuken is vrij groot. En dus wist ik op voorhand al dat hier zeker twee posters zouden passen. Tijdens het snuisteren naar wanddecoratie in de categorie “keuken” kwam ik al vrij snel op twee hele leuke quotes uit. Ik toonde ze aan het lief en ook bij hem toverden ze meteen een glimlach op zijn gezicht. Dus die keuze was vrij snel gemaakt 🙂 . Vervolgens werkte ik ze af met zwarte fotolijsten. Zodat ze mooi zouden passen bij de posters in onze woonkamer. Want die lopen in elkaar door.

muurdecoratie

Rustgevende en educatieve muurdecoratie in het toilet

Wij hebben in ons huis twee toiletten. En beide wou ik graag wat opvrolijken met leuke muurdecoratie. Ik speelde al een tijdje met het idee om in het toilet boven een mooie wereldkaart op te hangen. Sowieso vind ik dat erg decoratief. En wie weet frist het mijn kennis op dat vlak ook wat op 🙂 . Dus ook daar was de keuze heel snel gemaakt! En omdat de wereldkaart er een is in zwart-wit, koos ik ook hier voor een zwarte fotolijst.

Het toilet beneden, dat is een ander verhaal. Boven het wasbakje hangt namelijk een verjaardagskalender. En die wil ik heel graag houden. Om de andere muur te voorzien van foto’s ben ik gaan rondkijken in de nieuwe posters van Poster Store. Aangezien die muur hoog maar relatief smal is, heb ik wel filters gebruikt. En enkel gezocht naar een liggend A4 formaat. Al snel vond ik ook hier enkele hele mooie foto’s. En besloot ik om er drie onder elkaar te hangen. Aangezien ze allemaal zachte tinten hebben, werkte ik deze af met een houten fotolijst.

Over Poster Store

Nu alle fotolijsten ophangen ben ik heel blij met het resultaat. Want die muurdecoratie geeft onze woning toch net dat tikkeltje extra! En laat ook meteen zien dat een kleine ingreep je interieur immens kan veranderen.

Die ingrepen hoeven trouwens absoluut niet duur te zijn. Want de foto’s van Poster Store zijn enorm betaalbaar! Bovendien bieden ze een enorm grote selectie aan, met tal van verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Alle posters worden geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. En als bedrijf streeft Poster Store er naar om de hoogste duurzaamheidsstandaarden te hanteren. Ze werken samen met een gecertificeerde papier en printing partner. En om de impact van hun productie op het milieu te minimaliseren zorgen ze voor korte transportroutes en slimme logistiek. Wat hen helpt om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Wil jij na het lezen van deze blogpost jouw interieur ook graag opfleuren met leuke wanddecoratie? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Want met de code evisjourney/35 krijgen jullie tot en met 24 maart 2022 35% korting op alle posters (excl Selection).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *