posters
Interieur

Over hoe onze slaapkamer en home office een upgrade kregen dankzij de posters van Poster Store

Nadat we er vorig jaar voor kozen om onze tuin en terras af te werken zijn dit jaar de kamers boven aan de beurt. En alhoewel het nog eventjes wachten is op de schilderwerken kon ik mij toch niet inhouden om al wat werk te maken van wanddecoratie aan de hand van posters. Hiervoor sloeg ik de handen in elkaar met Poster Store.

posters

Vorig jaar fleurde ik onze woonkamer en Tuur zijn slaapkamer al op met prints van Poster Store. En ik was daar zo blij mee, dat ik uiteraard geen neen zei toen ze me onlangs opnieuw contacteerden 🙂 . Dit jaar is het plan hier sowieso om de slaap- en andere kamers boven onder handen te nemen. En ze onder meer te voorzien van een likje verf en hier en daar enkele nieuwe leuke meubelen. Leuke wanddecoratie in de vorm van posters kan dan natuurlijk niet ontbreken!

Posters met quotes in onze home office

Ik blijf geweldig grote fan van quotes. En was dan ook heel blij toen ik hiervoor een aparte sectie op de website van Poster Store ontdekte. Aangezien de muur waar mijn bureau tegen staat vrij groot is wist ik meteen dat ik hier voor twee grote verticale posters wou gaan. Na een poosje scrollen was mijn selectie gemaakt en liet ik het lief uit die selectie een definitieve keuze maken. Zodat we er ons beide goed bij voelen, want ja door corona werken we nog steeds allebei van thuis uit. En gebruiken we dus allebei die ruimte. De prints hier werkte ik af met zilveren metalen kaders. Zodat ze een iet of wat strakke en toch niet te overheersende look krijgen.

posters

Tekst en afbeelding afgewisseld met fotoposter in onze slaapkamer

Het kriebelde bij mij vorig jaar al om ook onze slaapkamer op te fleuren met muurdecoratie. Maar het lief zag dat toen minder goed zitten. Dit jaar kon ik hem wel overtuigen! Om wat inspiratie op te doen, had ik op voorhand al eens op de website van Poster Store gekeken. Op basis daarvan leek het me voor onze slaapkamer fijn te zijn om voor drie kleinere posters te kiezen. Waarbij een quote afgewisseld wordt met een foto en een afbeelding. Op die manier fleuren ze de muur en volledige kamer meteen op. Zonder dat ze al te overheersend zijn, want ons bed neemt namelijk al veel plaats in de ruimte in 😉 . De foto komt trouwens uit de Natuur selectie van Poster Store. Deze fotomuur werd afgewerkt met zwarte metalen kaders.

posters

Waarom ik voor de posters van Poster Store kies?

Ik was vorig jaar al erg enthousiast over Poster Store. En daar zijn best wel een paar goeie redenen voor. Zo ben je bij hen absoluut aan het juiste adres als je op zoek bent naar geweldig mooie maar vooral ook betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Doordat ze over een erg grote selectie posters beschikken, in verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen is het zo goed als onmogelijk om niet iets te vinden dat je leuk vindt. Bovendien wordt hun collectie elke dinsdag aangevuld met nieuwe posters. Iets wat ik zelf heel fijn vind, want daardoor doe ik telkens nieuwe inspiratie op.

Voor die inspiratie maak ik trouwens ook gretig gebruik van hun fotowanden. Want toegegeven, mijn decoratieskills kunnen nog steeds een flinke upgrade gebruiken. Maar dankzij hun voorbeelden slaagde ik er wel in om ons interieur alvast een leuke boost te geven en mijn eigen fotowanden te creëren.

Sinds corona bestellen wij trouwens best wel meer dan anders via webshops. En dan vind ik het altijd wel mooi meegenomen als een webshop ernaar streeft om zijn impact op het milieu te minimaliseren. Poster Store doet dit door bij al zijn activiteiten naar korte transportroutes te streven en gebruik te maken van slimme logistiek. Bovendien worden alle posters op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit geprint.

Een cadeautje voor jullie!

Omdat wij hier thuis zo blij met zijn met de posters heb ik een klein cadeautje voor jullie. Als jullie de code evisjourney35 gebruiken bij jullie bestelling, krijgen jullie 35% korting op alle posters (excl. selection). De code is geldig t/m 4 juli 2021.

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *