Kleine gelukjes van 2021
Gouden randjes

Mijn kleine gelukjes van 2021 #2

Al sinds vorig jaar schrijf ik elke ochtend in mijn SuccesPlanner de kleine dingen op waar ik de voorbije dag dankbaar voor ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En sinds kort pen ik die kleine gelukjes ook hier terug neer in de vorm van een bloemlezing. Dus bij deze: mijn kleine gelukjes van 2021, deel 2.

kleine gelukjes van 2021

Mijn kleine gelukjes van 2021 #2

OMG, de tijd vliegt voorbij zeg. Want ik realiseerde me dat het nog maar een paar weken is en de grote vakantie aanbreekt. Maar ook dat het al sinds maart geleden is dat ik hier nog eens over mijn kleine gelukjes sprak. Shame on me! Gelukkig noteer ik ze wel nog elke dag netjes in mijn SuccesPlanner, zodat ik jullie hieronder op een bloemlezing van de afgelopen maanden (midden maart tot begin juni) kan trakteren 🙂 .

Brainstorm calls met Katrien over BlogBoost ♥ boekenbox van Lieselotte die toekomt ♥ gaan wandelen met een goeie vriendin ♥ morning work-outs ♥ middagdutjes doen ♥ ons tuinhuis dat stormverankerd is en dus niet meer onverwacht kan wegvliegen ♥ zon die schijnt ♥ Collect & Go ontdekken (ja, I’m late to the party 😉 ) ♥ Pasen vieren ♥ met Tuur naar de Dino-expo in Brussel gaan ♥ met Tuur en mijn mama de paaswandeling in Aalst doen ♥ en nadien pannenkoeken maken en eten ♥ wandelzoektocht van de gezinsbond rond het thema Pasen doen met Tuur ♥ veel lezen ♥ vaak een warm en ontspannend bad nemen ‘s avonds ♥ met het lief naar Shadowhunters kijken ♥ bloggen ♥ plannen voor BlogBoost concreet maken en uitrollen ♥ KwB wandeling met Tuur doen ♥ fijne stoepbabbels met onze buren ♥ mediteren ♥ ontwerpen en prutsen in Canva ♥ podcasts luisteren ♥ 5km joggen ♥ Tuur die speeldates heeft en op speeldates mag gaan ♥ regelmatig onverwacht bloemetjes krijgen van het lief ♥ nieuwe afleveringen Grey’s Anatomy kijken ♥ buiten op ons terras eten ♥ Moederdag vieren bij mijn mama en haar dankzij een fijne samenwerking wat extraatjes cadeau kunnen doen ♥ Moederdagontbijt cadeau krijgen van Tim & Tuur ♥ nieuwe loopheadset krijgen voor Moederdag ♥ goed kunnen doorwerken aan mijn eindwerk ♥ date nights met het lief (weliswaar nog steeds in ons kot) ♥ Tuur die na een weekje ziek zijn terug naar school mag gaan ♥ Waalborriazoektocht met ons drietjes tot een goed einde brengen ♥ fijne feedback krijgen tijdens mijn eindwerkverdediging ♥ tuin volledig opgeruimd krijgen ♥ Plan with me sessies van Plan S ♥ fotografieskills verder oefenen ♥ het lief die onverwacht lekkere wijn meebrengt uit de winkel ♥ Patron maaltijden ontdekken ♥ bujo op het werk beginnen gebruiken en daar voordelen van merken ♥ speelbos in Lebbeke ontdekken met Tuur ♥ naar de kapper kunnen gaan ♥

Zeg eens, wat waren jullie kleine gelukjes de afgelopen tijd?

18 Comments

 • zwartraafje

  Naar de kapper kunnen gaan zou hier ook een geluksmomentje zijn. Nog even wachten tot ik ook mijn tweede vaccin heb gehad en die zien of ze het terug wat in model kan knippen. Al een geluk dat ik lang haar heb en dus veel kan camoufleren door het in een staart te doen of te vlechten.

  • Evi

   Ik was zo blij als een klein kind in een snoepwinkel toen dat terug mocht. De afgelopen maanden heb ik hier vaak ook lang haar gehad door omstandigheden, maar vind dat korte toch net iets frisser staan 😉

 • fieke

  Superleuk lijstje! Zo goed van het eindwerk, en dat kappersbezoekje is ook een mooie. Telkens vergeet ik hoe leuk het is (het resultaat dan), maar ik stel het altijd te lang uit. Zeker nu we niet al te veel onder de mensen komen (en aan de schoolpoort heb ik altijd mijn fietshelm op, hihi!).

  • Evi

   Aaah herkenbaar! Aan de schoolpoort is het hier ook steevast met fietshelm op. Maar in calls was het precies toch wel wat minder als het zo lang uit model was 😉 Dus was superblij toen ik nog eens kon gaan 🙂

 • Hilde

  Net zoals jij, noteer ik m’n ‘moOImenten’ quasi dagelijks (in m’n bullet journal). Stoepbabbels, buiten genieten (op ons balkonterras), weer ‘normaal’ naar de haarkapper kunnen, count me in ;-).

 • Stephanie

  Wat een leuke momentjes heb je opgesomd, die kapper is zo herkenbaar. Zo tof dat je zoveel creatieve zaken kunt doen, ik vind er zelf de tijd niet voor naast de fulltime job.
  Ik vind zo’n lijstjes zelf wel aangenaam om op te stellen, want dan sta je echt daadwerkelijk stil bij de kleine en grote gelukjes van de afgelopen periode, even tijd voor reflectie.

  • Evi

   Ik moet toegeven dat thuiswerken daar enorm voor helpt! Doordat ik niet elke dag minstens 2u verlies in de wagen, heb ik plots een geweldig lange vrije avond 🙂 Of kan ik mijn middagpauze hier voor gebruiken. (Valt het op dat ik eigenlijk niet echt sta te springen om terug elke dag naar kantoor te gaan ;-)).

   En ja he, door die dingen neer te pennen sta je er echt wel meer bij stil.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *