moederdag
Geschenken

Cadeautip voor moederdag

Driewerf hoera, want dit jaar moeten we Moederdag niet meteen in een hele strenge lockdown vieren. Ok, het zal nog niet meteen zijn zoals voorheen, maar we kunnen bij mooi weer alvast wel met meer dan 4 personen in de tuin samen komen. Iets waar ik zelf enorm naar uitkijk. En dus zocht en vond ik ook al een cadeautje voor mijn mama.

Moederdag: jaarlijkse stress in de zoektocht naar een gepast geschenk

Elk jaar krijg ik zo ergens midden april een klein stresske. Want Moederdag loert dan om de hoek en kort daarna is het dan ook alweer Vaderdag. En elk jaar stel ik mij opnieuw de vraag waar ik mijn ouders (en voor Vaderdag ook het lief) een plezier met zou kunnen doen.

Tal van cadeau’s zijn hier intussen al de revue gepasseerd. Dus het is niet meer zo makkelijk om heel origineel uit de hoek te komen. Dit jaar kreeg ik gelukkig wat hulp van Smartphoto. Sowieso ga ik regelmatig eens op hun website snuisteren in hun nieuwe producten, want fotoproducten scoren hier altijd goed.

moederdag

Smartphoto to the rescue …

En dus had ik al een aantal leuke dingen op hun website zien staan. Toen ze mij contacteerden met de vraag of ik niet één van die producten wou testen was ik dan ook enorm blij! Doordat ik al een goed zicht had op welke producten ik fijn vond, was mijn keuze heel snel gemaakt.

Sinds een poosje drinkt mijn mama namelijk opnieuw veel meer thee dan koffie. En net als ik houdt ze enorm van losse thee. Daarnaast is ze ook verzot op granola. Dus toen ik zag dat Smartphoto leuke voorraadpotten aan hun assortiment had toegevoegd wist ik meteen: die worden het!

De potten zelf zijn eigenlijk ronde blikken dozen, die dan afgewerkt worden met een houten deksel. Het deksel kan je personaliseren. Ofwel door er een sticker op te kleven ofwel door er tekst in te graveren. Zelf koos ik voor de sticker, omdat ik dat er net een tikkeltje leuker vond uitzien.

moederdag

… in combinatie met een aantal lokale producten

Het geheel werkte ik verder af door er alvast wat thee en granola in te doen. Die kocht ik bij de Happy Food Company, een delicatessenwinkel in Asse. Aangezien ik mijn mama daar al eens thee kocht, weet ik dat ze die lekker gaat vinden.

Tot slot voegde ik er ook nog een kleine verrassing aan toe, maar die ga ik nog niet verklappen want mijn mama leest mee 😉 . Maar mocht jij nog op zoek zijn naar een geschenk voor Moederdag, dan zou ik je aanraden om ook eens een kijkje te gaan nemen op de website van Smartphoto.

*Deze blogpost kwam tot stand via een samenwerking, maar dat deed niets af aan mijn eerlijke mening.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *