Gouden randjes

Count your blessings #3

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In oktober genoot ik onder meer van: 

Het biopakket van Delhaize dat ik mocht proberen * de leuke actie bij Annelore die ik won * de opleidingen die ik volgde bij Blogacademie * ons weekendje weg naar Middelburg * de nieuwe schoenen die ik vond * gaan shoppen met mijn mama * de leuke plaatjes die gedraaid werden tijdens The Greatest Switch * zonnige (nazomer)dagen * mandarijntjes * marsepein * samen met Tuur en het lief naar de kermis gaan * de vindingrijkheid van Tuur en zijn steeds maar uitbreidende woordenschat * onze bouw die goed opschiet * fijne boeken die ik las (die leesdip is eindelijk weg!)* nieuwe looptechnieken die ik leerde * 50 minuten aan één stuk joggen * Tuur die in het weekend twee keer tot na half acht sliep * het bloemetje dat Tuur onverwacht voor me meehad * het pakje dat ik van Kristien kreeg * werken van thuis uit * fijne reacties krijgen op mijn blog

Waar genoten jullie de afgelopen weken van? 

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *