Count your blessings #3

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In oktober genoot ik onder meer van: 

Het biopakket van Delhaize dat ik mocht proberen * de leuke actie bij Annelore die ik won * de opleidingen die ik volgde bij Blogacademie * ons weekendje weg naar Middelburg * de nieuwe schoenen die ik vond * gaan shoppen met mijn mama * de leuke plaatjes die gedraaid werden tijdens The Greatest Switch * zonnige (nazomer)dagen * mandarijntjes * marsepein * samen met Tuur en het lief naar de kermis gaan * de vindingrijkheid van Tuur en zijn steeds maar uitbreidende woordenschat * onze bouw die goed opschiet * fijne boeken die ik las (die leesdip is eindelijk weg!)* nieuwe looptechnieken die ik leerde * 50 minuten aan één stuk joggen * Tuur die in het weekend twee keer tot na half acht sliep * het bloemetje dat Tuur onverwacht voor me meehad * het pakje dat ik van Kristien kreeg * werken van thuis uit * fijne reacties krijgen op mijn blog

Waar genoten jullie de afgelopen weken van? 

7 Comments

 1. fieke 05/11/2017 at 21:03

  Wij genoten van ons weekendje weg zonder J., en vanmorgen was ik toch ook wel blij toen ik om kwart na 7 wakker was en J. ook nog aan het slapen was 🙂

  1. Evi 07/11/2017 at 07:51

   Zalig he als je zo kan wakker worden op een zondagochtend 🙂

 2. Josefien De Bock 06/11/2017 at 09:32

  Oh ik ben ook een megafan van The Greatest Switch!! 🙂

 3. Sofie 06/11/2017 at 17:34

  Ik heb ook genoten van de Indian Summer 🙂

 4. Hilde 07/11/2017 at 10:45

  Midden oktober was er zelfs nog ergens een BBQ… Heel uitzonderlijk. Waar ik verder van genoot postte ik ook even in ‘moOImenten’ – de oktober editie 😉

 5. Leen Vandebergen 27/11/2017 at 08:17

  Mijn ‘gouden randjes’ komen er deze week ook nog eens aan… Ongelooflijk, als je erbij stilstaat, hoeveel we hebben waarvoor we onze beide pollekes mogen kussen he?

  1. Evi 29/11/2017 at 13:53

   We hebben inderdaad heel veel dingen waarvoor we beide pollekes mogen kussen 🙂

Leave a Reply