5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #19

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Dus aan het begin van elke maand bladerde ik met plezier door de foto’s van de vorige maand. Om er vervolgens vijf te selecteren. En daar een woordje uitleg bij te noteren.

5 beelden, 5 dingen #19

December was een immens drukke maand. En dat liet zich voelen op een aantal vlakken. Waaronder deze blog en rubriek. Want in alle drukte kwam ik er niet toe om veel berichten online te plaatsen. Of deze rubriek te updaten. Wat uiteraard niet betekende dat ik geen foto’s nam. Integendeel! Gelukkig had ik eind december een week vakantie. En kon ik een aantal blogberichten schrijven. Waaronder een update van deze rubriek voor december 🙂 .

5 beelden 5 dingen

5 beelden, 5 dingen

5 beelden 5 dingen

1. Begin december kwam de Sint hier langs. En bracht hij niet enkel cadeaus maar ook een brief mee die met heel veel aandacht gelezen werd.

2. Net voor de kerstvakantie aanbrak vierden we kerst ook op het werk. En als verrassing konden we die namiddag onder andere ons haar laten doen voor het feest ‘s avonds. Wat resulteerde in krullen voor een avond in mijn geval. En de aankoop van een krultang voor thuis nadien 😉 .

3. Kerst en oudjaar dat betekent ook veel eten. En aangezien Tuur een voorkeur heeft voor hapjes ruilden we ook dit jaar het voorgerecht vaak in voor gewoon extra hapjes.

4. Er werd natuurlijk ook gesport. En na een hele lange periode niet veel gelopen te hebben stak ik er in december terug wat meer regelmaat in. Iets waar ik enorm veel deugd van had.

5. Kerstvakantie, dat betekende ook een bezoek aan Ikea samen met Tuur. Want die had een grotere boekenkast nodig. En uiteraard konden we Ikea niet verlaten zonder daar eerst een hotdog te hebben gegeten.

Hoe was jouw december?

9 Comments

 • Irene

  Leuk die krullen! Heb me ergens vorig jaar ook een krultang gekocht, maar heb ze nog niet gebruikt. Ik ga toevallig vandaag van dat hittebeschermingsspul halen zodat ik ze eens kan testen 🙂
  En ja, bij een Ikeabezoek horen ofwel balletjes ofwel hotdogs hé. Dat kan ik ook nooit weerstaan.

  • Evi

   Heel benieuwd naar jouw krullen 🙂 Ik testte ondertussen mijn eigen krultang uit en blijkt dat dat niet zo eenvoudig is (of het ligt aan mij, wat ook kan natuurlijk 😉 )

 • nicole orriens

  Wat leuk dat het hardlopen weer beter gaat! Ik ben net terug van een rondje in de regen, en ben echt helemaal doorweekt geraakt. Eerlijk gezegd ben ik er een beetje chagrijinig van zelfs.

 • Charlotte

  Ja, de krullen staan je echt goed!
  Net als Irene kocht ik ook een krultang, maar dan al veel langer geleden. Ik heb het twee keer uitgeprobeerd en dan vergeten, want ja, het is inderdaad niet zo gemakkelijk en/of ik heb daar niet genoeg geduld voor, lol.

  Begin februari ga ik voor het eerst naar de fitness voor een soort kennismaking lessenreeks. Ik vind het enorm spannend, maar jij inspireerde me om het eindelijk eens aan te durven!

 • Miekids

  Je ziet er echt leuk uit met krullen! Dat heb ik niet, ik stijl eerder mijn haar. Ik heb ook altijd deugd van mijn loopjes, daarom probeer ik ze nu echt in te plannen. Twee maal per week, het maakt mijn hoofd leeg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *