Varia

Plog 1.11.2017

Gisteren was een vrije dag, het ideale moment om nog eens een plog (= ‘photo-log’) te doen. Het was namelijk al veel te lang geleden. En bovendien kunnen jullie op die manier zien hoe ik mijn vrije dag doorbracht.

Kijken jullie mee naar de plog?

Ondanks dat Tuur er deze week niet is (hij is op vakantie met zijn grootouders) slaagde ik er niet in om lang uit te slapen: ik was rond 6.30 u. al wakker. Niet dat ik dan meteen uit bed sprong hoor ๐Ÿ™‚ Integendeel, ik las eerst nog wat in bed en startte heerlijk rustig aan de vrije dag.

20171101_074218Na een lekker ontbijt vertrok ik richting Boortbeermeek om te shoppen! Ik had namelijk dringend nieuwe sportkledij nodig, de vorige was letterlijk tot op de draad versleten ๐Ÿ˜‰ En een aantal winkels (waaronder Torfs, JBC en Zeb) waren daar open. Topidee volgens mij, om op die dagen open te zijn!

20171101_08280320171101_112710Ik ben nog steeds de lessen van Keep Running aan het volgen. En zo een vrije dag is dan ideaal om eens niet in het donker te moeten gaan joggen. Rond de middag trok ik dan ook mijn schoenen en nieuwe loopkleren aan om les 17 af te werken. Het was trouwens zalig weer om te joggen: niet te warm en een stralend zonnetje. Ik genoot en slaagde er bovendien in om 7 kilometer te joggen! 

20171101_114308Na een verkwikkende douche en lunch stond er in de namiddag poets- en waswerk op het programma. Maar ik had ook tijd om enkele blogberichten te schrijven en hier en daar nog wat andere dingen voor mijn blog achter de schermen in orde te zetten. Ondertussen smulde ik ook van een gezond vieruurtje. En werd er uiteraard ook flink gewhatsappt met de grootouders ๐Ÿ˜‰

20171101_13422420171101_17341520171101_19531920171101_19535220171101_154643Na het avondeten (waar ik een foto van vergat te nemen, shame on me ๐Ÿ˜‰ ) en de afwas was het tijd voor Thuis. Als trouwe kijker kon ik de aflevering waarin het huwelijk werd voltrokken niet missen natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Nadien las ik nog wat en keek het lief voetbal terwijl we genoten van een glas wijn. Rond 22.30 u. gingen wij uiteindelijk naar dromenland want geen van ons beide had vandaag vrijaf.

20171101_19514720171101_201155Het was hier dus geen ongelooflijk spannende dag. Maar best wel een productieve, met de nodige rustmomenten. Ideaal vond ik zelf voor zo een vrije dag midden in de week!

Hoe brachten jullie die vrije dag door? 

21 Comments

 • Josefien De Bock

  Leuk dat Tuur een weekje op vakantie is. Toch altijd genieten van de rust hรฉ, zo’n paar kinderloze dagen ๐Ÿ˜‰
  Toffe nieuwe loopkleren! En fijn om te lezen dat het lopen zo goed gaat.
  Xxx

  • Evi

   Het was inderdaad genieten van wat rust en een paar niet-onderbroken nachten ๐Ÿ™‚ Thx! Ben zelf ook blij dat het lopen goed gaat & in een leuke outfit gaat dat precies nog net iets beter ๐Ÿ˜‰

 • Flavie

  Hier ook een Thuis-kijker… ik zit wel een aantal afleveringen achter, maar dit weekend haal ik het zeker in ๐Ÿ˜‰
  Een vrije dag met… niks-moet-alles-mag… is zo zalig!

 • zwartraafje

  Dat Tuur een weekje op grootouder-verlof is zorgt er hopelijk voor dat jullie weer eens goed de batterijen kunnen opladen. Leuk dat je nu ook overdag kon gaan lopen al helemaal met dat prachtige weer.

 • fieke

  Zalig hรฉ, een dagje zonder kindje? Wij hebben er vier dagen Londen op zitten zonder dochter, maar echt chillen is een citytrip niet echt. We hebben er toch zeker van genoten, vooral van het uitslapen, uit eten gaan, gaan shoppen, … Volgende week heb ik nog een dagje verlof en dan ga ik ook proberen veel voor mijn blog te werken!
  En zo veel bewondering voor het lopen, echt, goed bezig!

  • Evi

   Dankjewel ๐Ÿ™‚ Ik merk dat ik er elke keer opnieuw deugd van heb dus dat helpt ook wel om het vol te houden. Tuur was een hele week op vakantie met zijn grootouders en alhoewel wij moesten werken deed het toch deugd om eventjes alleen met zijn twee te zijn ๐Ÿ™‚ Vier dagen Londen zou hier ook niet echt chillen zijn maar kan ook wel deugd doen he! Volgt er nog een verslagje van jullie citytrip? Geniet van je dagje verlof volgende week! X

  • Evi

   Absoluut graag meer van dat! Heel wat anders dan het weer vandaag, het werd hier een loopsessie met motregen en gigantisch veel wind ๐Ÿ™

 • Sofie

  Oh ik krijg toch soms ook zin om weer te gaan joggen. Hier nog een Thuis-kijker, het was toch een spannende week met het huwelijk. Op mijn vrije dag had ik afgesproken met mijn ex (hij was op bezoek in Belgiรซ) en z’n moeder en ging ik ook langs bij mijn moeder.

 • Hilde

  Tegenwoordig zijn alle dagen voor mij zowat hetzelfde (werkzoekende momenteel) dus ik voelde niet echt het verschil. Het werd vooral een rustige dag. Ik maakte nog eens een volle ketel verse soep, goed voor de dochter en haar vriend na de fitness ๐Ÿ˜‰ en las verder in een goede historische roman.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *