Gouden randjes

Count your blessings – Maart

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In maart genoot ik onder andere van deze mooie momenten:

Mijn nieuwe waterfles waardoor ik zelf water met een smaakje kan maken * heerlijke zalm tataki uit Nooit meer diëten 4 * joggen in de sneeuw * lezen in bad * snipperdagen en lange weekends * een heerlijke jogafspraak met een collegablogster * stickers plakken met Tuur * een extra Kitkat krijgen van Tastalike als bedanking om deel te nemen aan hun onderzoek * 12 km kunnen joggen * de eerste zonnestralen * een heerlijke bloggersdate met Julie en Josefien, twee topmadammen * brunchen bij Madame Bakster * rondkuieren in Gent

Waar genoten jullie in maart zoal van? 

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *