Zeven op zondag #21

De voorbije weken had ik niet altijd evenveel tijd om foto’s te nemen, laat staan te bloggen. En dus verscheen er ook niet elke twee weken een Zeven op Zondag. Maar niet getreurd, want vandaag is er wel terug eentje 🙂 Zeven op Zondag is trouwens een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije (twee) weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s van de afgelopen weken?

Easy peasy morningsMRTC EVI 14Tastalike KitKatKaartje FiekefatjerietjesTuur is klaar voor de zomerElke Geraerts Mentaal KapitaalBullet journal

 1. De afgelopen week hadden ik en Tuur samen een weekje vakantie. Dus dat betekende ook een rustigere start van de ochtend. Vaak eentje waarbij we samen nog even in de zetel zaten met een boekje en een dekentje.
 2. Ik ben nog steeds volop aan het trainen voor de 10 miles. Maar in maart ging ik op een van die zeldzame zonnige dagen joggen met Karin van MomSrunthecity. Ze nam geweldig fijne foto’s van me, zorgde voor een leuke babbel en publiceerde het verslag van ons looptoertje eerder deze week. Je kan dat trouwens hier lezen en ik kan het alleen maar aanraden 😉
 3. Onlangs testte ik voor Tastalike enkele smaken van KitKat die voornamelijk in China te verkrijgen zijn. En omdat ik ze lekker vond kreeg ik een extra KitKat als bedanking. Superleuk om dat in de brievenbus te vinden.
 4. En ook Fieke van Fiekefatjerietjes bezorgde ons leuke post. Tuur was superblij met de stickers. En ik met het bijhorende kaartje.
 5. Net als tal van andere mensen genoten ook wij de afgelopen dagen van de zon. En Tuur die is helemaal klaar voor de zomer. Al moeten we het wel nog eens over zonnebrillen en aan wie ze toebehoren hebben 😉
 6. Net voor mijn week vakantie woonde ik op het werk een lezing van Elke Geraerts bij. Ongelooflijk interessant en soms ook best wel confronterend. Omdat ik wel wat meer wou te weten komen over mentale veerkracht en de positieve impact ervan schafte ik me haar boek aan.
 7. Sinds een goeie week waag ik me opnieuw aan een bullet journal. Er was te veel onrust in mijn hoofd. En na het lezen van deze post bij Katrien van Perfect Imperfect besloot ik om dat bullet journal nog eens een kans te geven. Maar dan op mijn manier. En voorlopig lijkt het te werken.

Waar genoten jullie de afgelopen weken van? Welke foto’s haalden jullie sociale media accounts net niet? 

 

20 Comments

 1. Samaja 08/04/2018 at 17:28

  Amai, jij krijgt leuke post! Zo van die rustige ochtenden kunnen zalig zijn he, ik heb er net zo twee achter de rug waarbij ik heel traag de tijd nam om wakker te worden. Ik zie al op tegen morgen, wanneer ik terug maar een half uur tijd zal hebben.

  1. Evi 15/04/2018 at 07:49

   Hahaha, ja de post was hier wel fijn de afgelopen twee weken 😉 Is wel niet altijd het geval hoor. En die rustige ochtenden, ik zou er zo voor tekenen om ze altijd te hebben! Want de voorbije dagen was het terug werken geblazen en dus veel minder tijd ’s ochtends.

 2. Annelies 08/04/2018 at 18:32

  Ik heb ook het boek van Mentaal Kapitaal gekocht nadat ik een lezing van haar had gehoord. Echt de moeite!

  1. Evi 15/04/2018 at 07:49

   Ik ben er benieuwd naar. De lezing was alleszins de moeite.

 3. Sofie 08/04/2018 at 19:50

  Wat een schattig ventje, Tuur. Echte post is altijd leuk 🙂

 4. Lize 09/04/2018 at 09:50

  Ik heb de boeken van Elke Geraerts al een tijdje in mijn kast staan maar nog niet gelezen. Ik ben er wel benieuwd naar.

  1. Evi 15/04/2018 at 07:50

   Ik ben net begonnen in wat denk ik haar eerste boek is, zal je laten weten wat ik ervan vind!

 5. Anneke 10/04/2018 at 08:21

  Ah, de Karin! Tof mens, hè 😉
  Ik heb hier ook een boek van Elke Geeraerts staan, gaat mee op reis komende zomer… want thuis komt het er gewoon niet meer van om te lezen.

  1. Evi 15/04/2018 at 07:51

   Absoluut een hele fijne dame 🙂

 6. Flavie 10/04/2018 at 16:47

  Blijven trainen… goed bezig! 🙂

 7. fieke 11/04/2018 at 20:41

  Heel benieuwd naar ‘Mentaal kapitaal’! En fijn om te horen dat de stickers goed aangekomen zijn. Veel knutselplezier!

  1. Evi 15/04/2018 at 07:54

   Dankjewel 🙂 We hebben ons er al flink met geamuseerd! En die review van Mentaal Kapitaal komt, maar eerst het boek lezen 😉

 8. Hilde 12/04/2018 at 13:12

  Is inderdaad een hele mooie foto van jou, Evi, met zelfs de kleuren die op elkaar zijn afgestemd :-). Dat boek 🙂 spreekt me zeker ook wel aan en heerlijk om te lezen hoe jij en Tuur genoten van dat gezamenlijke momentje.

  1. Evi 15/04/2018 at 07:55

   Dankjewel 🙂 Al was die kleurencombinatie eerder toeval dan gepland 🙂 En een review van dat boek volgt zeker en vast nog!

 9. liese 15/04/2018 at 19:46

  mentaal kapitaal, klinkt goed. En we kunnen niet genoeg veerkracht hebben denk ik altijd

 10. Katrien 25/04/2018 at 17:13

  Ik loop hopeloos achter met blogs lezen dus ik zie deze nu pas. Superfijn dat ik je heb kunnen inspireren met mijn versie van een Bullet Journal :). Leuk notitieboekje trouwens, Hema is de hemel ?.

  1. Evi 29/04/2018 at 16:22

   Je bent niet alleen in het hopeloos achterlopen met lezen 😉

 11. Deze tien heb je nog niet gezien - Text Fairy | Content Writer & Journalist 17/01/2020 at 21:56

  […] er zijn heel wat leuke dingen gebeurd en daarom haalde ik inspiratie bij blogvriendin Evi. In haar ‘zeven op zondag’ rubriek blikt ze terug op de voorbije weken aan de hand van foto’s die haar Instagram niet haalden. […]

Leave a Reply