instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #21

De voorbije weken had ik niet altijd evenveel tijd om foto’s te nemen, laat staan te bloggen. En dus verscheen er ook niet elke twee weken een Zeven op Zondag. Maar niet getreurd, want vandaag is er wel terug eentje 🙂 Zeven op Zondag is trouwens een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije (twee) weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s van de afgelopen weken?

Easy peasy morningsMRTC EVI 14Tastalike KitKatKaartje FiekefatjerietjesTuur is klaar voor de zomerElke Geraerts Mentaal KapitaalBullet journal

  1. De afgelopen week hadden ik en Tuur samen een weekje vakantie. Dus dat betekende ook een rustigere start van de ochtend. Vaak eentje waarbij we samen nog even in de zetel zaten met een boekje en een dekentje.
  2. Ik ben nog steeds volop aan het trainen voor de 10 miles. Maar in maart ging ik op een van die zeldzame zonnige dagen joggen met Karin van MomSrunthecity. Ze nam geweldig fijne foto’s van me, zorgde voor een leuke babbel en publiceerde het verslag van ons looptoertje eerder deze week. Je kan dat trouwens hier lezen en ik kan het alleen maar aanraden 😉
  3. Onlangs testte ik voor Tastalike enkele smaken van KitKat die voornamelijk in China te verkrijgen zijn. En omdat ik ze lekker vond kreeg ik een extra KitKat als bedanking. Superleuk om dat in de brievenbus te vinden.
  4. En ook Fieke van Fiekefatjerietjes bezorgde ons leuke post. Tuur was superblij met de stickers. En ik met het bijhorende kaartje.
  5. Net als tal van andere mensen genoten ook wij de afgelopen dagen van de zon. En Tuur die is helemaal klaar voor de zomer. Al moeten we het wel nog eens over zonnebrillen en aan wie ze toebehoren hebben 😉
  6. Net voor mijn week vakantie woonde ik op het werk een lezing van Elke Geraerts bij. Ongelooflijk interessant en soms ook best wel confronterend. Omdat ik wel wat meer wou te weten komen over mentale veerkracht en de positieve impact ervan schafte ik me haar boek aan.
  7. Sinds een goeie week waag ik me opnieuw aan een bullet journal. Er was te veel onrust in mijn hoofd. En na het lezen van deze post bij Katrien van Perfect Imperfect besloot ik om dat bullet journal nog eens een kans te geven. Maar dan op mijn manier. En voorlopig lijkt het te werken.

Waar genoten jullie de afgelopen weken van? Welke foto’s haalden jullie sociale media accounts net niet? 

 

20 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *