Count your blessings – September 2018

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In september genoot ik onder andere van deze kleine gelukjes:

De inrichting van ons huis * geweldig mooie jogroutes ontdekken in onze nieuwe buurt * een ochtendloopje op de dijk in De Haan * een kookteambuilding in De Haan * de Hopduvelstoet * met Tuur, het lief en mijn ouders naar de kermis in Asse gaan * dat grote nieuwe bad van ons * ’s ochtends met Tuur te voet en met een loopfietsje naar school wandelen * Het Labyrint der geesten lezen * mattentaart eten * de geweldig grote hulp die we van mijn broers en ouders kregen bij de verhuis * vergaderen in Technopolis * Anna de klaspop die kwam logeren en zien hoe hard Tuur er met bezig was * onze nieuwe keuken * een geweldig fijne samenwerking met een fantastische online interieurwinkel * nieuwe lekkere drankjes ontdekken * zonnige dagen * een paar dagen logeren in Nienburg (ook al was dat dan voor het werk :-)) * daar ’s ochtends in de Duitse bossen gaan joggen * de Duitse lucht en stilte * en daardoor heel even helemaal tot rust komen * achter de schermen werken aan een nieuw logo

Waar genoten jullie zoal van in september? 

5 Comments

 1. Josefien 08/10/2018 at 10:20

  Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Vit Hit, zo lekker hé!! Enkel jammer dat ik het bijna nergens vind in de winkel. Bij ons enkel in de Colruyt. Jij nog verborgen plekjes? 🙂

  1. Evi 15/10/2018 at 06:48

   Ja echt he 🙂 Ik vind het zelfs niet eens in de Colruyt bij ons, daarvoor is Asse denk ik net niet hipster genoeg 😉 Maar ik vind het wel in de lunchadresjes die ik heb in BXL. Dus hopelijk binnenkort wat meer verkrijgbaar in andere winkels!

 2. Flavie 12/10/2018 at 07:58

  Allemaal fijne momentjes… leuk om te lezen!

 3. Goofball 02/11/2018 at 11:24

  frisse lucht , stilte, nieuwe ongerepte routes, een zalig bad….klinkt zalig!

  1. Evi 05/11/2018 at 15:28

   Dat is en was het ook 🙂

Leave a Reply