Zeven op zondag #28

De voorbije weken vlogen hier voorbij. En dus had ik niet altijd even veel tijd om elke foto die ik nam te delen op mijn Instagramaccount of andere sociale mediakanalen. Maar niet getreurd, want daardoor kan ik ze delen in een nieuwe Zeven op Zondag!

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden?

 1. Nadat we deze ochtend waren gaan stemmen, was het deze namiddag tijd voor meer ontspannende activiteiten. En trokken we naar de kermis die georganiseerd werd op het plein aan Tuur zijn school. Tuur genoot met volle teugen. En smulde van de smoutebollen 🙂
 2. Ik geniet nog elke ochtend van het ontwaken in ons nieuwe huis. En al helemaal als ik zo een geweldig mooie ochtendlucht zie.
 3. Zondagochtend, dat betekent hier ook het wat rustiger aan doen. En tijd nemen om de krant te lezen. Iets wat zelfs Tuur serieus neemt 😉
 4. Tussen alle drukte door heb ik eindelijk werk gemaakt van Getting Things Done. Het boek lag hier al een tijdje op de te lezen stapel. Maar nu maakte ik er dus eindelijk werk van. En hoop ik het binnenkort ook in praktijk om te zetten.
 5. Alle credits voor deze foto gaan naar Nina van MissBliss. Vrijdagavond organiseerde ze voor de vierde keer een Blogcocktail. En deze keer mocht ik zelfs deelnemen aan een heuse podcast! Het resultaat kan je binnenkort bij Nina beluisteren. Ik vond het alvast een superfijne ervaring. En een ongelooflijk fijne avond!
 6. Ik ben niet altijd een even grote fan van Brussel. Maar wat ik er wel absoluut weet te smaken zijn de leuke lunchadresjes. Onlangs spotte ik er eentje waar ze ongelooflijk lekkere bagels verkopen.
 7. Onlangs kwam Anna de klaspop bij ons logeren. En bakten ik, Tuur en Anna samen een heerlijk notengebak. Tuur vond het trouwens geweldig dat Anna op bezoek kwam. En ik was helemaal vertederd door de manier waarop hij met de klaspop omging.

Hoe was het bij jullie de afgelopen weken? Waar waren jullie met bezig? En welke foto’s haalden jullie social media accounts net niet? 

8 Comments

 1. Sofie 14/10/2018 at 20:28

  Oh ik hou net wel van Brussel. Het is een drukke stad maar het is een stad waar je jezelf kan zijn.

  1. Evi 15/10/2018 at 06:50

   Brussel heeft mooie kanten hoor, alleen zie ik ze niet altijd 😉

 2. fieke 19/10/2018 at 20:08

  ‘Getting things done’ was voor mij echt een eye opener! Ik ben benieuwd naar de podcast, en vind het jammer dat ik er niet bij kon zijn vorige week. Heel graag een volgende keer!

  1. Evi 05/11/2018 at 15:22

   Ik vond het toch ook wel een sterk boek en heb er wel wat dingen uit geleerd. En no worries, er komen nog keren genoeg 😉

 3. Flavie 22/10/2018 at 08:30

  Ik heb het ook niet voor Brussel… het doet mij teveel denken aan reizen met de trein, cursussen, examens… ik ben er het afgelopen jaar iets te veel geweest naar mijn goesting 😉 .

  1. Evi 05/11/2018 at 15:23

   🙂 Hier hangt het er een beetje van af. Er zijn dagen dat ik erg graag in BXL werk en vertoef maar er zijn ook evengoed evenveel dagen dat ik denk oh neen BXL.

 4. Hilde 02/11/2018 at 09:39

  Oh die klaspop die dan mee mag naar huis. Herinner het me nog van de kindertijd van m’n dochter. Het was de jarige die die dan mee mocht nemen. En ja echt schattig hé hoe ze daar dan mee omgaan. Dat boek van ‘Getting things done’ heeft me vele interessante inzichten gebracht. Heb er ook een aantal dingen van kunnen omzetten naar de praktijk, zoals m’n 2-minuten lijstje 🙂

  1. Evi 05/11/2018 at 15:28

   Het was inderdaad ongelooflijk schattig om te zien hoe Tuur er met omging 🙂 En die Getting Things Done bracht hier ook wel al wat interessante inzichten, die ik nu in praktijk probeer om te zetten.

Leave a Reply