Interieur

Getest: online interieurwinkel EMOB

Het allerleukste aan ons nieuwe huis vind ik het feit dat ik het helemaal from scratch kan inrichten. Alles wat er aan voorafgaat, het bouwen, plakken, chappen, … daar heb ik geen voeling mee. En als ik eerlijk ben ook geen interesse in. Maar vanaf het moment dat dat huis van ons er stond was ik wel aan het nadenken over hoe ik het kon inrichten, zonder er stukken van mensen tegen aan te gooien. Want een huis bouwen, dat is een kostelijke affaire 😉 Insert EMOB: een online interieurwinkel die je toe laat om budgettair met een prettig gevoel je huis in te richten.

Online interieurwinkel EMOB

Toegegeven, voor ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een samenwerking niet zag zitten had ik nog nooit van EMOB gehoord. Onder het motto onbekend is onbemind snuisterde ik rond op hun website. En wat een leuke spullen zag ik daar! Mocht mijn VISA kaart willen meewerken en ik over een ongelimiteerd budget zou beschikken dan zou ik mezelf helemaal hebben laten gaan 🙂 Maar goed, dat was niet het geval. En dus beperkte ik mijn enthousiasme momenteel tot drie fantastisch leuke items.

Shout out trouwens voor de klantendienst van EMOB. Ons nieuwe adres is nog niet gekend in GPS’en. En dus verliep de levering niet supervlot. Maar de klantendienst was enorm professioneel en behulpzaam. Waardoor alles in orde kwam. Ik heb echt zelden zo een professionele en proactieve klantendienst meegemaakt!

Paw Patrol boekenkast

Een van de eerste dingen die we absoluut wouden doen in ons nieuwe huis was werk maken van Tuur zijn kamer. Het was voor ons enorm belangrijk dat hij zich meteen thuis zou voelen in zijn kamertje. En aangezien hij verzot is op Paw Patrol twijfelde ik dan ook geen seconde toen ik op de kinderafdeling van de website van EMOB een boekenkast van Paw Patrol zag. Tuur was laaiend enthousiast. En vindt ze na een goeie maand nog steeds geweldig fijn. Een schot in de roos dus!

Tafellamp

Decoratieve verlichting vind ik wel iets hebben. En toen mijn oog viel op deze tafellamp was ik meteen verkocht. Momenteel staat ze in onze woonkamer op de kast. Maar van zodra mijn bureau is ingericht verhuist ze naar daar. En ik kijk al uit naar het moment dat ik daar aan het werken ben en ik ze kan gebruiken bij het schemerlicht buiten.

Muursticker

Nu wij veel meer op zoek zijn naar een nieuw ritme werd het tijd voor een muursticker. We gebruiken wel al een elektronische agenda. Maar mijn hoofd zit soms zo vol dat ik niet eens meer weet wat er voor die dag was afgesproken. Lang leve onze muursticker dus. Want daar staat sinds kort op wie Tuur wanneer gaat afzetten aan school. En wie hem gaat halen. Maar ook welke boodschappen we moeten meenemen. Wanneer ik niet thuis ben door het werk. En met zijn momenten ook een lieve boodschap 😉 Enig minpuntje hier: het was niet zo eenvoudig om de sticker op te hangen. Ofwel lag het aan mijn vreselijke lompigheid. Dat kan natuurlijk ook altijd 😉

Het mag duidelijk zijn, ik ben fan van EMOB 🙂 En weet nu al dat ik voor de verdere inrichting van ons huis nog regelmatig hun website ga bezoeken!

Zijn jullie ook zo verzot op het inrichten van een woonst? Hadden jullie al van EMOB gehoord?

Deze blogpost bevat producten die ik gratis kreeg. Maar het oordeel, dat is en blijft helemaal van mezelf!

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *