instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #9

Zondagavond, dat betekent een nieuwe Zeven op zondag. Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen week (twee weken) post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Kijken jullie mee?

Goodreads-reading-challenegSaladeStart-to-run-2BlogacademieKoekjesTuur-in-bedStart-bouw

 1. We zijn midden september en ik slaagde erin om mijn reading challenge op Goodreads voor dit jaar al tot een goed einde te brengen *hoera* Dat ik nog heel weinig televisie kijk zit hier zeker en vast voor iets tussen, net als het gegeven dat ik elke avond voor ik ga slapen wat lees. Voor de Verbeelding Book Challenge heb ik nog een paar boeken te gaan maar ook die komt wel goed denk ik 🙂
 2. De zomer is dan wel op zijn einde aan het lopen, ik geniet nog steeds van heerlijke salades. Zeker als mijn lief zo een Lovely Salad van Delhaize voor me meeneemt.
 3. Het is duidelijk: ik ben absoluut lid van de overrijpe tomatenclub als ik ga sporten. Week 1 van de tweede Start to Run-reeks zit er trouwens op, vandaag werd netjes les drie afgewerkt. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik de komende weken er telkens in ga slagen om drie keer per week te joggen maar het zal toch moeten als ik net als Julie tegen het einde van het jaar opnieuw tien kilometer wil kunnen lopen.
 4. Vrijdagavond ging ik naar de eerste Blogcocktail van de BlogAcademie en ik genoot met volle teugen. Naast tonnen tips van Kel kregen we ook nog een superleuke goodiebag mee naar huis, zag ik enkele oude bekenden terug en ontmoette ik heel wat bloggers die ik al lang volg in het echt.
 5. Collega’s die trakteren met overheerlijke koekjes voor hun verjaardag, altijd een topmoment 🙂
 6. Tuur slaap niet altijd even goed de laatste weken en het concept weekend is hem (terug) vreemd. Doordat hij vandaag en gisteren om 6.30 u. wakker was mocht hij nog een half uurtje bij ons in bed. Iets waar we alle drie van genoten.
 7. Ik heb geen voorliefde voor kranen maar van deze werd ik wel heel blij. Het betekende namelijk het startsein van onze bouw!

Namen jullie ook foto’s die jullie social media account(s) net niet haalden?

De vorige edities vinden jullie hier:

18 Comments

 • Liese

  Ik stel mezelf ook geen leesdoel maar ben toch ook -voor mijn trage leesdoen- al goed vooruit aant gaan met de boeken. Maak je dan een postje over de boeken die je las? Ik gebruik blogtips ter inspiratie altijd ?

 • Joni

  Ik wil binnenkort toch ook eens van workshoppen doen bij de BlogAcademie 🙂
  En you go girl, met de Start 2 Run.. hier ligt het weer stil #notproud

 • fieke

  Dit blijft een leuke rubriek! Zo goed van de leeschallenge, en het was inderdaad tof vrijdag (al lijkt het er wel op dat in mijn goodie bag niet alles zit wat ik bij anderen wel zag verschijnen, maar dat is niet erg).
  Succes met de bouw, dat gaat ineens snel zeg!

  • Evi

   Oei is het? Ik heb eigenlijk geen idee wat er in de andere goodiebags zat. Die bouw ging plots snel maar toen kwam het regenweer en was er beetje vertraging. Zolang hij maar klaar is tegen zomer volgend jaar is het voor mij allemaal ok 🙂

 • Hilde

  Knap van die reading challenge Evi! En haha dat van die overrijpe tomatenclub. Toch bewonderenswaardig dat je het zo volhoudt. Veel plezier alvast met jouw goodiebag voor veel inspiratie. En super dat de bouw is gestart. Ik blijf het hier graag lezen.

 • zwartraafje

  Ik denk dat ik vrijwel alle foto’s (behalve die met vrienden of familieleden erop) gebruik. Een deel verschijnt enkel op Instagram maar de meeste foto’s komen aan bod in mijn Foto-update. Eigenlijk vind ik het net als hier bij jou leuk om zo even terug te blikken. Het lijkt me ook tof om dat binnen een paar jaar ook op deze manier te kunnen doen wanneer ik door oudere foto-updates heen scroll.
  Wat leuk dat de werken nu echt gestart zijn. Ik duim alvast mee voor een vlot bouwproces. Dat zal ongetwijfeld ook leuk zijn om nadien in een foto-album te herbekijken. Van een lapje grond naar een eigen thuis.

 • Leen

  Ik neem meestal een berg foto’s, bv van wat ik eet, moest ik dat allemaal op IG zwieren 😀
  Ik heb net de eerste start to run afgewerkt. Maar het probleem is dat ik op 30min maar 4km loop en dat je bij les 1 van de tweede start to run al meteen 5K moet kunnen lopen bij de eerste intervaltraining… Dus weet niet goed hoe ik dat moet aanpakken 🙂 Ik doe mee om die 10K te halen tegen het einde van het jaar!

  • Evi

   Oh super! En die 5K niet met inzitten hoor, ik loop die ook absoluut niet elke training en al helemaal niet op 30 minuten. Dan doe ik op het einde van de rit maar wat langer dan 1u over 10K 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *