Fotografie

Istanbul in 20 beelden

Midden september mocht ik voor het werk een midweek naar Istanbul gaan. Om er heel wat nieuwe dingen te leren over marketing en contentcreatie. En omdat fotografie naast bloggen en sporten ook één van mijn hobbies en passies is, besloot ik om die reis hieronder in een aantal beelden weer te geven. Ik nam er ongelooflijk veel. Maar selecteerde uiteindelijk 20 beelden om mijn tijd in Istanbul weer te geven.

Istanbul in 20 beelden

Wat waren die paar dagen in Istanbul heerlijk zeg! Toegegeven, ze waren ook extreem vermoeiend. Maar dat neemt niet weg dat ik absoluut genoten heb van de heerlijke mix tussen het Westen en het Oosten die overal in de stad aanwezig is.

Sinds ik een heel aantal jaar terug al eens rondtrok door Marokko en ook al andere delen van Turkije bezocht had, ben ik fan van dergelijke plekken. Die mix tussen Westen en Oosten, het naast elkaar bestaan van verschillende culturen, die geuren en kleuren, …. ik vind dat intrigerend.

Dus ja, ik genoot enorm van die paar dagen in die stad. En wil heel graag nog eens terug gaan. Om nog meer van de stad te ontdekken. Alleen ga ik er dan wel voor zorgen dat ik mijn fototoestel mee heb. Iets waar ik deze keer niet aan gedacht had, aangezien het voor het werk was dat ik er was. Al blijf ik dan ook wel met de vraag zitten: welke lens neem je naar dergelijke plekken mee? Want mijn favo lens (24-70mm) is niet meteen de lichtste. Maar een 50mm of 35mm is misschien wat te beperkend? Soit, dat is iets waar ik pas van wakker ga liggen op het moment dat ik nog eens naar daar of een andere boeiende plek ga 😉 Tot dan, geniet ik aan de hand van de foto’s die ik met mijn Samsung trok na!

Ben jij ooit al in Istanbul geweest?

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *