Geschenken

Kerst vieren met smartphoto

Donkere, koude, grijze dagen, ik ben er geen fan van. Op zo een momenten merk ik echt dat ik een lente- en zomermens ben. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het in die donkere maanden binnen wel graag gezellig maak. En bijvoorbeeld uitkijk naar het zetten van de kerstboom. Dit jaar vieren wij kerst trouwens met behulp van smartphoto. En ik geef je in onderstaande blogpost graag een kijkje in hoe we dat doen!

kerst vieren met smartphoto

Kerst vieren met smartphoto

De voorbije jaren werd de kerstboom hier pas gezet nadat Sinterklaas was langs geweest. Maar het afgelopen jaar is met zijn momenten al donker genoeg geweest. En dus besloot ik om hem dit jaar toch wat vroeger te zetten. Wat hier voor extra gezelligheid en licht zorgt in die donkere dagen.

Bij kerst en nieuwjaar denk ik trouwens meteen ook aan pakjes en aftellen. En dan durf ik al gauw eens bij smartphoto te gaan snuisteren in hun kerstaanbod. Sowieso bestel ik daar ieder jaar een aantal gepersonaliseerde kalenders. Want die blijven hoog scoren bij familie. Maar ook andere dingen vallen hier vaak goed in de smaak.

kerst vieren met smartphoto

Aftellen naar kerst met de smartphoto adventskalender

Aftellen naar kerst is een begrip dat Tuur intussen heel erg goed kent. En iets waar hij ook wel naar uitkijkt. Net als een paar jaar terug gaan we dat dit jaar opnieuw doen aan de hand van een gepersonaliseerde adventskalender.

Bij smartphoto vond ik enkel leuke nieuwe designs. Waar ik vervolgens foto’s van Tuur op de chocolade liet printen. Vanaf 1 december kan Tuur elke dag smullen van een heerlijk chocolaatje. En meteen ook uitkijken naar welke foto er gaat opstaan!

Kerstboom versieren, ook dat is kerst vieren met smartphoto

Daar waar Tuur vooral uitkijkt naar het aftellen naar kerst, vind ik het versieren van de kerstboom vooral iets om naar uit te kijken. Heerlijk vind ik het om er de versieringen in te hangen die we doorheen de jaren verzamelden.

Zo hangen er traditionele kerstballen in. Maar ook houten versieringen. En zelfs enkele versieringen die Tuur van zijn oma kreeg. Uiteraard is er altijd nog plaats voor extra’s. En dus bestelde ik dit jaar bij smartphoto twee kerstballen met daarop foto’s van Tuur.

Toen ik zag dat je vanaf dit jaar ook pieken voor bovenop de kerstboom kan bestellen bij smartphoto, aarzelde ik geen moment. Want we hebben er hier al een paar jaar geen meer. En Tuur is daar zeer teleurgesteld in. Dus hopelijk is dat bij deze opgelost 😉 .

kerst vieren met smartphoto

Gezelligheid en sfeer met theelichtjes

Van zodra het buiten wat donker begint te worden steek ik heel graag kaarsen aan in ons huis. De dagen dat ik van thuis uit werk branden die zelfs een hele dag. Dus toen ik zag dat er leuke kaarshouders tussen hun kerstversiering stond kon ik die niet weerstaan 🙂 . Sindsdien zorgen er voor wat extra sfeer en gezelligheid in die anders toch echt wel natte, koude, grijze dagen.

Hoe vier jij kerst? En hoe zorg jij voor wat extra gezelligheid en warmte in deze donkere maanden?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *