Herfst in 13 beelden
Fotografie

Herfst in 13 beelden

Je hebt het vast wel al gemerkt: de laatste tijd ben ik gefascineerd door fotografie. Naast sporten en lezen is het één van de manieren voor mij om te ontspannen. En dus probeer ik er regelmatig met mijn camera op uit te trekken. Zeker nu de herfst in het land is. En dat prachtige kleuren oplevert. Dus bij deze de herfst in 13 beelden.

Herfst in 13 beelden

Toegegeven, de herfst in al zijn pracht en kleur fotograferen, ik vond het niet zo eenvoudig. Vooral in het bos was ik soms echt aan het worstelen met mijn ISO-waarden. En ook paddenstoelen fotograferen blijkt een echte kunst te zijn. Net als het vastleggen van die gouden zonnestralen die doorheen de bladeren schijnen.

Het mag dus duidelijk zijn: er is nog veel werk aan de winkel in mijn geval. Maar dat deerde me niet. En ik beleefde er immens veel plezier aan. Bovendien kwam ik daardoor ook best wel wat meer buiten dan anders. Wat me opmerkelijk deugd deed. Dus bij deze meteen ook een herinnering voor mezelf om ook in de winter regelmatig mijn camera vast te nemen en daar mee naar buiten te trekken 😉 .

Ben jij een fan van de herfst? Of sla je dat seizoen liever over?

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *