5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #21

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Dus aan het begin van elke maand bladerde ik met plezier door de foto’s van de vorige maand. Om er vervolgens vijf te selecteren. En daar een woordje uitleg bij te noteren.

5 beelden, 5 dingen #21

Daar waar januari eindeloos lang leek te duren vloog februari voorbij. Deels kwam dat doordat het zo druk was op het werk met evenementen en teambuildings dat ik op een gegeven moment niet eens meer wist de hoeveelste van de maand het was. Anderzijds doordat de lente hier en daar al eens kwam piepen. En ik eindelijk het gevoel had dat we bijna van die donkere wintermaanden verlost zijn.

1. Februari was op werkvlak een erg drukke maand. Er vonden een aantal evenementen plaats die ik ofwel diende bij te wonen ofwel mee organiseerde. En er was een driedaagse teambuilding. Bovenop al het andere werk. Dus je kan je inbeelden dat ik zeer blij was met mijn bullet journal en koffie deze maand.

2. Februari was ook de maand waarin ik startte met mijn trainingsschema voor de 20km van Brussel. Ik liep die ooit – heel lang geleden – al eens. En zou er heel graag nog eens aan deelnemen. Fingers crossed dus dat het me lukt!

3. Een van de evenementen vond plaats in ons hotel in hartje Brussel. En ik blijf daar fan van de tekeningen die ze op de toiletdeuren hebben aangebracht 🙂 Ze zorgen instant voor een glimlach bij mij.

4. Waar de agenda het toeliet ging ik ook gaan fitnessen. Want dat is nog steeds een van de beste manieren om mijn hoofd leeg te maken en even helemaal te ontspannen.

5. Tijdens onze teambuilding gingen we eten bij Serra in Brussel. Niet meteen een locatie die ik zelf zou uitkiezen, maar ik was aangenaam verrast door het interieur. En het voorgerecht. Want dat was overheerlijk en zonder gluten of zuivel. Idem dito voor het hoofdgerecht, maar dat stelde qua smaak wel wat teleur.

Hoe was jouw februari maand?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *