5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #7

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. En dus besloot ik om hem opnieuw maandelijks te maken. Dus bij deze, 5 beelden en 5 dingen van februari, maart en april 2022.

5 beelden, 5 dingen #7

Het heeft een poosje geduurd voor ik nog eens aan deze rubriek toekwam. Niet omdat ik geen foto’s nam, integendeel. Maar vooral omdat ziektekiemen heel erg veel roet in het eten strooiden. Waardoor ik keuzes moest maken. En deze rubriek eventjes onder een klein laagje stof verdween. Maar omdat ik hem veel te fijn vind om te maken, haalde ik eerder deze week een stofdoek boven. En tadaa, bij deze 5 beelden, 5 dingen van de maanden februari, maart en april!

5 beelden
5 beelden
  1. Ik schreef het al op mijn Instagram, maar nooit gedacht dat ik sporten ooit zo hard zou missen als tijdens onze quarantaine in februari. Ik durf mezelf nog steeds niet echt sportief noemen. Maar ik ben overduidelijk wel een aangenamer persoon als ik regelmatig kan gaan sporten.
  2. Ook dit jaar doe ik mee met de fotografiechallenge van Anne van Saturnein. Een van de thema’s in april was zwart-wit en tijdens een spelletje beyblade kon ik dit beeld van Tuur trekken. Zijn smoeltje geeft perfect weer hoe hard hij in dat spel opgaat. En zijn blade aanmoedigt.
  3. In maart kwam de schilder onze hele bovenverdieping en gang schilderen. En dus mocht Tuur een tweetal weken samen met mij in het grote bed slapen. Als kers op de taart kwam dan ook Mol nog eens logeren. Dus het was dikke pret daar in dat grote bed 😉 .
  4. Naast sporten met mijn personal trainer ben ik in februari gestart met een lessenreeks Fitboks. En mijn god, wat kan het deugd om er eens flink al je frustraties uit te meppen. Maar vergis je niet: het is intensiever en moeilijker dan ik dacht. Want er komt heel wat techniek bij kijken.
  5. Tijdens de paasvakantie organiseerden we met het Buurtcomité in oprichting in de wijk een Paascluedo. We willen onze buurt graag namelijk terug wat meer doen leven. En dus zijn we van plan om zo nu en dan eens een activiteit te organiseren. De cluedo was alvast een schot in de roos. En alle deelnemers kregen nadien uiteraard ook nog iets lekkers mee naar huis!

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *