adventskalender
Geschenken

Tuur telt af naar kerst met de adventskalender van smartphoto

De winter is niet meteen mijn meest favoriete periode. Donkere dagen, ik pas daar liever voor. En dus doe ik er zowat alles aan om die gezelliger te maken. Door bijvoorbeeld heel veel kaarsen te doen branden. En door samen met Tuur af te tellen naar kerst. Iets wat we dit jaar doen met de adventskalender van smartphoto!

Aftellen naar kerst met een adventskalender

Trouwe lezers zullen het intussen wel weten: ik ben fan van de producten van smartphoto. Gepersonaliseerde fotoproducten, daar scoor je bij mij – en bij uitbreiding de rest van de familie – altijd wel mee 😉 . Dus ja, elk jaar ligt hier wel een gepersonaliseerde kalender met foto’s van Tuur onder de kerstboom voor de grootouders.

Zelf neem ik ook regelmatig eens een kijkje op hun website om nieuwe producten te ontdekken. En dit jaar hebben ze heel wat fijne producten voor onder de kerstboom. Zo spotte ik onder meer al fijne geschenkdozen met granola en gin. En zag ik ook dat ze adventskalenders hebben.

Dus toen de vraag kwam of ik zin had om een van die nieuwe producten uit te proberen, was mijn keuze snel gemaakt! Want Tuur vindt aftellen naar iets geweldig fijn.

Elke dag een chocolaatje … en een foto

En dan is deze periode natuurlijk ideaal! Want eerst tellen we af naar Sinterklaas met de kraskalender van Impressed by Lotte. En vanaf 1 december komt daar dan gedurende 24 dagen een gepersonaliseerd chocolaatje bij dankzij de adventskalender van smartphoto.

Je kan trouwens kiezen uit twee soorten adventskalender: eentje met enkel foto’s of eentje met chocolade erbij. En aangezien deze donkere periode wel wat aangenamer gemaakt mag worden, ging ik uiteraard voor de versie met chocolade 🙂 . Daarbij kan je dan weer kiezen uit twee designs. Vervolgens voeg je foto’s toe en klaar is kees!

Handig om weten is dat de chocoladestukjes willekeurig over de 24 deurtjes verdeeld zijn. Maar je kan de doos ook openen en de chocoladestukjes in een zelf gekozen volgorde leggen. Ik deed dat niet, maar was wel heel nieuwsgierig. En heb de doos dus wel even geopend om er een blik op te werpen en enkele foto’s te maken. Wat ik tot slot zelf ook mooi meegenomen vind is dat de chocolade het gecertificeerde cacao horizons label draagt. Wat garant staat voor duurzame en ondernemende landbouw.

Laat dat aftellen naar Kerstmis dus maar komen, wij zijn er helemaal klaar voor 😉 !

Tel ook jij af naar kerst? En doe je dat dan ook met een adventskalender?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *