Fotografie

5 beelden, 5 dingen #4

Vorige maand stofte ik de rubriek 5 dingen, 5 beelden eens goed af. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. En dus besloot ik om hem opnieuw maandelijks te maken. Dus bij deze, 5 beelden en 5 dingen van november 2021.

5 beelden, 5 dingen #4

Een van mijn doelen voor november was om mijn fototoestel opnieuw wat meer te gebruiken. En daar ben ik vrij goed in geslaagd. Door bijvoorbeeld ‘s middags te gaan wandelen en het dan mee te nemen. Maar ook door mezelf een klein beetje te verplichten om foto’s te maken voor de openstaande thema’s van Saturnein haar fotochallenge. En uiteraard helpt deze rubriek me ook geweldig goed om veel foto’s te nemen. Naast fotograferen ging ik in november opnieuw meer wandelen en vierden we uitgebreid de verjaardag van Tuur!

5 beelden
5 beelden
5 beelden
  1. In november en december wou ik het graag terug wat rustiger aan doen. En vooral tijd vrijmaken om te gaan wandelen in de natuur en te genieten van de herfstpracht. Wat de afgelopen maand vrij goed gelukt is. En waardoor ik ook kon oefenen en experimenteren met het fotograferen van paddenstoelen. Niet eenvoudig, maar deze foto vond ik toch wel geslaagd.
  2. November, dat betekent ook een paar keer een vrije dag dankzij een feestdag. Gelukkig was het twee keer mooi weer. Waardoor we met ons drie er op uit trokken en gingen wandelen in eigen streek. Bosenergie tanken en batterijen opladen. Heerlijk!
  3. Tijdens een van mijn middagpauzewandelingen spotte ik regendruppels op een blad. En dus wou ik heel graag eens proberen om die vast te leggen met mijn fototoestel. Ook hier is nog wat werk aan de winkel, maar ik amuseerde er mij wel enorm mee 🙂 .
  4. Tijdens een van onze wandelingen mocht Tuur na een hele poos gestapt te hebben een snoepje eten. En hij koos een ‘smoelentrekker’. Een moment waarvan ik nog steeds heel blij ben dat ik het kon vastleggen met mijn fototoestel. Al denkt Tuur daar net iets anders over 😉 .
  5. Afgelopen maand ging Tuur schaatsen met de klas. En omdat hij dat zo fijn vond, wou hij dat graag ook eens met ons doen. Dus toen er een weekje geen chiro was trok ik met hem naar de schaatsbaan in Liedekerke. Nostalgie ten top, want daar ging ik als kind ook schaatsen. Het was een namiddag ijskoude pret! En dat ik er nadien twee complexe schaafwonden aan overhield, dat vergeten we even 😉 .

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *