instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #15

De voorbije weken verschenen er geen Zeven op zondag postjes. Ik nam nochtans genoeg foto’s hoor. Maar december was een iets te drukke maand met de feestdagen en vakantie. Intussen is het nieuwe jaar gestart is en zit mijn eerste werkweek er op. Hoog tijd dus voor een nieuw foto-overzicht in deze Zeven op zondag.

Kijken jullie mee naar deze Zeven op zondag?

UitslapenVerbeelding-Book-Challenge-2018Carmina-BuranaSunday-runday-ook-in-het-nieuwe-jaarLekkernijenTaartTuur-met-kortgeknipte-haartjes

  1. Tijdens de kerstvakantie kregen we een gigantisch mooi cadeautje van Tuur. Hij sliep namelijk elke dag zowaar tot acht uur / half negen! Iets waar wij erg blij om waren, want zo konden wij ook wat uitslapen. En blijkbaar vindt hij dat leuk want ook dit weekend sliep hij uit!
  2. Een nieuw jaar, dat betekent ook een nieuwe Goodreads Reading Challenge en Verbeelding Book Challenge! Altijd spannend vind ik om het eerste boek te selecteren. En omdat kiezen verliezen is, lees ik er gewoon twee tegelijkertijd. Ik ben al even bezig in World Without End. En wissel sinds vrijdag af met Water for Elephants.
  3. Zaterdagavond was hier date avond want het lief en ik gingen naar Carmina Burana kijken. Het was al even geleden dat ik nog eens een balletuitvoering gezien had. En dus genoot ik er met volle teugen van.
  4. Ik ben nog wat aan het twijfelen over mijn exacte sportieve doelen voor dit jaar: trainen om de 10 kilometer sneller te lopen. Of gaan voor een verdere afstand (waar ik stiekem wel van droom). Maar dat kon me niet tegenhouden om mijn loopschoenen al aan te trekken. En een toertje te gaan joggen. Ik ben trouwens ook op zoek naar een nieuw sporthorloge, dus alle tips daarover zijn welkom!
  5. Tijdens de feestdagen werd er flink gegeten. Er waren nog een paar restjes over van dingen die we onder andere bij de koffie aten. En dus smulde ik deze week van dit heerlijke marsepeinrestje.
  6. Er werd dit weekend ook gigantisch veel taart gegeten bij ons. Zaterdag kwamen mijn ouders babysitten en hadden ze een Driekoningentaart mee. En zondag kwam mijn broer op bezoek … met inderdaad nog een taart 🙂
  7. Doorheen alle drukte de afgelopen maand bleef Tuur zijn vrolijke zelve. Hij heeft intussen door hoe je foto’s kan nemen met een smartphone. En dat als ik foto zeg hij soms eens moet poseren. Maar zo nu en dan trekt hij helemaal uit zichzelf leuke bekken. En ben ik er snel genoeg bij om ze vast te leggen!

Wat stond er de afgelopen week bij jullie op het programma? Vierden jullie ook Driekoningen met een taart? 

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *