Count your blessings #5

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In december genoot ik onder meer van onderstaande mooie momenten:

Sinterklaas vieren met Tuur * mijn eerste core work-out * mijn deelname aan de eindejaarscorrida * zwempret met Tuur * onze week vakantie * de fun van bakken herontdekken * het laatste boek lezen voor de Verbeelding Book Challenge 2017 * kerstavond vieren bij mijn ouders * Kerstmis vieren bij mijn grootmoeder met de hele familie * onze bouw die goed opschiet * in de sneeuw spelen met Tuur * de vele chocolade die we hier kregen voor Sinterklaas * 10 kilometer aan één stuk kunnen joggen * de vele kerstkaartjes die we kregen * de giveaway die ik met Smartphoto mocht organiseren * de overheerlijke gerechten die ik klaarmaakte uit Honger * mijn nieuw paar loopschoenen

Waar genoten jullie in december zoal van?

3 Comments

  1. Samaja 14/01/2018 at 13:19

    Ik blijf dat een leuke oefening vinden, de kleine geluksmomenten oplijsten en ik lees het ook graag bij anderen :-). Zelf genoot ik in december vooral van mijn weekje vakantie, waarin er tijd was om te rusten.

  2. Hilde 14/01/2018 at 18:25

    Mooie verzameling alweer Evi. Leuk hé dat verzamelen. December was bij ons ook een rustige maand, zelfs tijdens de feestdagen. Gewoon genieten zonder meer. En op oudejaarsavond verrast worden door een onverwachte uitnodiging 🙂

  3. Sofie 14/01/2018 at 21:01

    Heerlijk om te lezen, ik geniet altijd een beetje mee. Ik noteer zelf ook dagelijks mijn 3 geluksmomenten

Leave a Reply