Mijn kleine gelukjes van 2020 #2

Al sinds het begin van dit jaar schrijf ik elke ochtend in mijn SuccesPlanner de kleine dingen op waar ik de voorbije dag dankbaar voor ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En sinds kort pen ik die kleine gelukjes ook hier terug neer.

Voor deze tweede editie van 2020 haalde ik mijn kleine gelukjes van juni en juli erbij. Zet jullie dus maar opnieuw klaar voor een stevige bloemlezing 🙂

♥ chunky monkey nice cream van Kokerellen uitproberen en die heerlijk vinden ♥ morning work-outs ♥ Tuur die terug naar school mocht voor een maand ♥ zien hoe fijn Tuur school eigenlijk wel vindt ♥ kasten en kamers in ons huis opruimen ♥ de garage volledig uitmesten en rekken installeren ♥ ons terras dat aangelegd werd ♥ podcasts beluisteren ♥ vaderdagontbijt ♥ Ikeaspulletjes voor in Tuur zijn kamer vlot in elkaar krijgen ♥ korte wachtrijen aan de Colruyt ♥ danslessen die hervat werden ♥ Tuur die kan fietsen zonder wieltjes ♥ lezen ♥ Uno spelen met Tuur (en keihard verliezen) ♥ merken dat de work-outs van Miek effect hebben (goed nieuws krijgen van de diëtiste) ♥ een midweek vakantie in Nederland ♥ met het lief en Tuur naar een subtropisch zwembad trekken ♥ met ons drie gaan lunchen voor mijn verjaardag ♥ zowel van het lief als van Tuur bloemetjes krijgen voor mijn verjaardag ♥ mijn grootouders eindelijk kunnen gaan bezoeken* ♥ mijn verjaardag vieren met mijn ouders & broers* ♥ heerlijk bijkletsen met vriendinnen op verschillende momenten* ♥ naar het Kluisbos gaan met Tuur ♥ lunchdate met het lief na de verstrenging van de maatregelen ♥

Disclaimer: sommige dingen (zoals bijpraten met vriendinnen) vonden plaats voor de verstrenging van de coronamaatregelen.

Zeg eens, wat waren jullie kleine gelukjes de afgelopen tijd?

16 Comments

 1. Flavie 19/08/2020 at 17:52

  Vele fijne momentjes!
  Mijn gelukjes… veel tijd om te lezen, terug gaan wandelen, maar vooral onze momentjes met de buurtjes, die ondertussen onze bubbel geworden zijn.

  1. Evi 26/08/2020 at 09:07

   Oh dat klinkt ook als heel veel fijne momenten. En heerlijk zeg dat jullie buurtjes jullie bubbel zijn geworden 🙂

 2. Moederschip 19/08/2020 at 19:46

  Dat zijn mooie gelukjes! Dat recept van die nice cream ga ik zeker eens opzoeken.

  1. Evi 26/08/2020 at 09:11

   Zeker eens doen, want was echt lekker! Weet alleen niet of het op haar website staat, in ieder geval wel op haar Instagram 😉

 3. fieke 19/08/2020 at 20:18

  Wat een fijn lijstje! Hier zijn de gelukjes ook gerelateerd aan vrienden en familie, omdat we die in deze tijden nog meer koesteren.
  En zo leuk dat Tuur kan fietsen zonder kleine wieltjes! 🙂

  1. Evi 26/08/2020 at 09:17

   Wij koesteren die inderdaad in deze tijden nog net iets meer dan ervoor 🙂 En hahaha, ja, wij zijn daar ongelooflijk blij om 🙂 🙂

 4. zwartraafje 20/08/2020 at 13:39

  Wat een heerlijke lijst. Dat we eindelijk (na meer dan 7 jaar wachten) een terras hebben is hier ook nog steeds een gelukspuntje. Zo blij dat we (zeker in deze periode) rustig met een boek in onze tuin kunnen genieten. Verder zijn het vooral kleinere zaken zoals leuke post, een nieuw recept proberen dat lekker blijkt te zijn, nog eens kunnen knutselen, zien dat mensen blij zijn met iets dat je hen toestuurt, …

  1. Evi 26/08/2020 at 09:17

   Oh dat zijn ook allemaal zo een mooie & fijne gelukjes!

 5. Sofie 21/08/2020 at 14:30

  Altijd leuk om deze te lezen 🙂 Het kluisbos is niet ver van waar ik vroeger woonde 🙂

  1. Evi 26/08/2020 at 09:18

   Ik ontdekte dat per toeval, maar nadien bleek dat ik daar als kind best wel vaak met mijn mama & papa naartoe ging. Want het is inderdaad ook niet zo heel ver van waar ik opgroeide 🙂

 6. Séverine De Ryck 27/08/2020 at 16:27

  Nice cream, jummie, die ga ik opzoeken! ? Ik schreef ook nog eens een blogpost over mijn kleine gelukjes! Heerlijk om even bij stil te staan ?

  1. Evi 09/09/2020 at 13:35

   Zeker doen, ik vond hem keilekker! Hij staat niet op haar blog maar wel als highlight op haar IG 😉

 7. Vanessa 28/08/2020 at 21:50

  Leuk om te lezen! Zo leuk dat Tuur kan fietsen zonder wieltjes ? Hier ook veel geluksmomentjes binnen ons gezin. Gelukkig hebben we die momenten nog. Eén van de weinige dingen die corona niet klein krijgt!

  1. Evi 09/09/2020 at 13:36

   Het zijn idd één van de weinige dingen die corona niet klein krijgt!

 8. Goofball 04/09/2020 at 17:37

  Leuk
  Onze jongste heeft in de lockdown ook leren fietsen zonder wieltjes . Handig eh.

  1. Evi 09/09/2020 at 13:45

   Absoluut! Al wil hij nu wel elke dag met de fiets naar school. Dus probeer ik dat met hem te doen en hem ondertussen fietsen in het verkeer bij te brengen. Een uitdaging!

Leave a Reply