Gouden randjes

Mijn kleine gelukjes van 2020 #2

Al sinds het begin van dit jaar schrijf ik elke ochtend in mijn SuccesPlanner de kleine dingen op waar ik de voorbije dag dankbaar voor ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En sinds kort pen ik die kleine gelukjes ook hier terug neer.

Voor deze tweede editie van 2020 haalde ik mijn kleine gelukjes van juni en juli erbij. Zet jullie dus maar opnieuw klaar voor een stevige bloemlezing 🙂

♥ chunky monkey nice cream van Kokerellen uitproberen en die heerlijk vinden ♥ morning work-outs ♥ Tuur die terug naar school mocht voor een maand ♥ zien hoe fijn Tuur school eigenlijk wel vindt ♥ kasten en kamers in ons huis opruimen ♥ de garage volledig uitmesten en rekken installeren ♥ ons terras dat aangelegd werd ♥ podcasts beluisteren ♥ vaderdagontbijt ♥ Ikeaspulletjes voor in Tuur zijn kamer vlot in elkaar krijgen ♥ korte wachtrijen aan de Colruyt ♥ danslessen die hervat werden ♥ Tuur die kan fietsen zonder wieltjes ♥ lezen ♥ Uno spelen met Tuur (en keihard verliezen) ♥ merken dat de work-outs van Miek effect hebben (goed nieuws krijgen van de diëtiste) ♥ een midweek vakantie in Nederland ♥ met het lief en Tuur naar een subtropisch zwembad trekken ♥ met ons drie gaan lunchen voor mijn verjaardag ♥ zowel van het lief als van Tuur bloemetjes krijgen voor mijn verjaardag ♥ mijn grootouders eindelijk kunnen gaan bezoeken* ♥ mijn verjaardag vieren met mijn ouders & broers* ♥ heerlijk bijkletsen met vriendinnen op verschillende momenten* ♥ naar het Kluisbos gaan met Tuur ♥ lunchdate met het lief na de verstrenging van de maatregelen ♥

Disclaimer: sommige dingen (zoals bijpraten met vriendinnen) vonden plaats voor de verstrenging van de coronamaatregelen.

Zeg eens, wat waren jullie kleine gelukjes de afgelopen tijd?

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *