Planning, organisatie & zelfontwikkeling

Dream, Plan, Do: lancering van de Plan S Planner

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik een grote planner. Niet alleen voor het werk, maar ook privé plan ik heel vaak dingen. En hou ik voor van alles en nog wat to do lijstjes bij. Ik was dan ook ongelooflijk blij toen ik hoorde dat Stephanie van Plan S haar eigen planner ging uitbrengen! Want een goeie planner, die komt hier altijd wel van pas 😉 .

Plan S Planner

Plannen in combinatie met een bullet journal

De voorbije jaren plande ik vooral met de SuccesPlanner. Een fijne planner, want niet alleen is er voldoende ruimte om alles te noteren. Je krijgt ook iedere week een nieuwe quote voorgeschoteld. Er is ruimte voor maandelijkse reviews. En je kan je kleine gelukjes van de dag bijhouden in het maandoverzicht.

De afgelopen maanden gebruikte ik mijn SuccesPlanner trouwens in combinatie met de Plan With Me Sessies van Plan S. Ook daar werd er maandelijks teruggeblikt. En werd er een maandplanning opgesteld. Waarbij ik vooral probeerde om op privévlak telkens een aantal doelen te formuleren met concrete acties waar ik dan aan zou werken.

Die acties hield ik dan samen met een aantal andere trackers bij in mijn bullet journal. Wat werkt, maar niet altijd even praktisch is in combinatie met de SuccesPlanner. Want het betekent toch wel telkens twee schriften meenemen.

Plan S Planner

Plan S Planner: de tool die je kan inzetten bij persoonlijke groei & zoektocht naar meer balans

Omdat Stephanie van Plan S niet alleen een krak is in plannen maar ook soms zotte ideeën heeft besloot ze om op basis van feedback die ze kreeg van klanten haar eigen planner uit te brengen. Iets waar ik alleen maar dolgelukkig om kan zijn. Want naast de standaard elementen van een planner – zoals een maand-, week- en dagoverzicht – bevat de planner van Stephanie heel wat extra’s. Zoals inspiratielijsten met vragen voor maandelijkse reviews. Een duidelijk maandoverzicht waar je naast je focus ook drie doelen met de daar aan gekoppelde acties kan noteren.

Verder staan er doorheen de planner ook heel wat quotes en tips rond plannen en zelfzorg. Ook het dream plan do concept komt uitgebreid aan bod. Er staan habit trackers in de planner. En er zijn na elk weekoverzicht lege pagina’s die je kan gebruiken voor je dagelijkse to do’s of om te journallen. Kortom, de ideale combinatie voor mij van een planner en een bujo 😊.

De planner is bovendien ongedateerd dus je kan hem beginnen gebruiken wanneer je wil. Van zodra je dat doet kan je hem gedurende zes maanden gebruiken. Enige minpuntje hier: de dagplanning is er ook eentje zonder uren. Op zich niet onoverkomelijk en wat als voordeel heeft dat je zelf bepaalt vanaf wanneer je dag in de planner begint. Maar zelf vind ik het net iets prettiger als de uren per dag al voorgedrukt zijn. Tot slot, iets wat ook erg handig is: het is een hardcover A5-formaat met leeslint.

Plan S Planner

Ook zin om te starten met plannen? Dan heb ik goed nieuws voor jou!

Ik kijk er alvast heel erg naar uit om hem vanaf begin volgend jaar te beginnen gebruiken. En ook voor jou heb ik goed nieuws! Want speciaal voor Black Friday heeft Stephanie een geweldig fijne actie bedacht. Je krijgt namelijk niet alleen de planner, maar ook een stickersheet, een online Plan With Me Sessie, een Plan With Me Crash Course, een downloadbare habit tracker en toegang tot de besloten Facebookgroep erbij. En als je dan ook nog eens de code PLANEVI ingeeft, krijg je er tot slot nog een extra schriftje bovenop.

Zin gekregen om dit pakket te bestellen? Dat kan via deze website: http://plan-s.be/planner/. Let wel, aanbod geldig tot maandag 29 november 2021 of tot zolang de voorraad strekt.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *