SodaStream Lipton Ice Tea
Uncategorized

Heerlijke verkoeling op warme zomerdagen: SodaStream Lipton Ice Tea

Op warme zomerdagen is er niets zo verfrissend als een heerlijk gekoelde ijsthee. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij vooral tijdens de zomermaanden hier altijd wel wat Lipton Ice Tea in huis hebben liggen. Maar sinds kort kan ik die ijsthee ook zelf maken. Want SodaStream en Lipton Ice Tea sloegen de handen in elkaar! En brachten twee smaken voor SodaStream op de markt.

SodaStream Lipton Ice Tea

Maak vanaf nu je eigen Lipton Ice Tea met SodaStream

Er zijn al heel wat smaken op de markt om je SodaStream bruiswater een smaakje te geven. Wij zijn hier nog steeds fan van de SodaStreamBÍO smaken. En gebruiken die regelmatig om ons bruiswater te pimpen. Maar toen ik hoorde dat SodaStream begin deze zomer zijn assortiment had uitgebreid met twee Lipton Ice Tea smaken was ik wel benieuwd geworden.

Beide smaken – Lipton Ice Tea Green en Lipton Ice Tea Peach – zijn beschikbaar in gerecycleerde plastic flessen van 440ml (rPET). Wat perfect aansluit bij de visie van SodaStream om duurzame alternatieven voor frisdranken aan te bieden. Bovendien bevatten ze weinig calorieën en kan je er tot 9 liter Lipton Ice Tea met bereiden.

Zelf vind ik de Lipton Ice Tea Green de lekkerste van de twee smaken. Maar wat ik persoonlijk het leukste vind aan dit nieuwe aanbod van smaken is dat ik vanaf nu kan kiezen hoeveel bruis ik aan mijn Lipton Ice Tea toevoeg. En hoe sterk ik de Lipton Ice Tea wil laten doorsmaken. Iets waar ik afhankelijk van hoe warm het die dag is best wel wat met varieer 🙂 .

De smaken Lipton Ice Tea Green en Lipton Ice Tea Peach zijn verkrijgbaar in de webshop van SodaStream en bij Colruyt.

Probeerde jij deze twee nieuwe smaken al eens? Ben jij een Lipton Ice Tea fan? Of kies je eerder voor gewoon bruiswater?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *