Mijn kleine gelukjes van 2021 #1

Al sinds vorig jaar schrijf ik elke ochtend in mijn SuccesPlanner de kleine dingen op waar ik de voorbije dag dankbaar voor ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En sinds kort pen ik die kleine gelukjes ook hier terug neer in de vorm van een bloemlezing. Dus bij deze: mijn kleine gelukjes van 2021, deel 1.

Kleine gelukjes van 2021

Mijn kleine gelukjes van 2021

Time flies … want intussen zijn we al bijna eind maart. En omdat we na het nieuws van de afgelopen dagen allemaal wel wat goed nieuws kunnen gebruiken, leek het me wel fijn te zijn om jullie een blik te gunnen op mijn kleine gelukjes van de afgelopen periode (januari tot pakweg midden maart).

Bridgerton kijken tijdens de kerstvakantie ♥ Griezeltochtwandeling maken met het lief en Tuur ♥ podcasts opnemen ♥ terug starten met morning work-outs ♥ die goed volhouden en merken dat ik er opnieuw meer energie door krijg ♥ heel veel boeken lezen in januari ♥ een nieuwe bril kopen ♥ audioboeken ontdekken ♥ veel podcasts luisteren ♥ middagdutjes ♥ spelen in de sneeuw met Tuur ♥ Tuur kunnen inschrijven voor kampen deze zomer ♥ date nights in ons kot met geweldig lekkere take-away ♥ Pinterest cursus volgen ♥ madeleintjes bakken met Tuur ♥ bezoek brengen aan het Coudenbergh museum met Tuur ♥ afhaallunch op vrijdag ♥ nieuwe fotolens bestellen en daar geweldig fijne foto’s met kunnen trekken ♥ vaak een bad nemen met een goed boek erbij ♥ cadeautjes afgeven aan de buren ♥ fijne complimenten ontvangen ♥ een heus valentijnsontbijt cadeau krijgen van het lief ♥ gaan wandelen met mijn broer en zijn lief ♥ coachingsgesprekken en de dingen die ik daar uit leer ♥ zonnige dagen ♥ middagwandelingen als lunchpauze ♥ stekjes nemen van mijn pannenkoekenplant en zien dat die groeien ♥ wijn cadeau krijgen van onze buren in ruil voor oude kleren van Tuur ♥ bijpraten met mijn mama ♥ nieuwe fijne series op Netflix ontdekken en kijken met het lief ♥ koffie drinken uit leuke tassen ♥ starten in een nieuwe cursus over bullet journalling op het werk ♥ mijn broer die het gras komt afrijden ♥ lachen en onnozel doen met Tuur ♥ mediteren ontdekken en (eindelijk!) gebruik maken van de Calm app op mijn telefoon ♥ een namiddag VNTFF en daar nog steeds zo veel dingen leren van een topfotografe ♥

Zeg eens, wat waren jullie kleine gelukjes de afgelopen tijd?

18 Comments

 1. Josie 27/03/2021 at 21:30

  Zo leuk om te lezen, ik word er zelf ook blij van! 🙂
  Ik ga de laatste tijd ook heel vaak in bad met een boek erbij, daar geniet ik zo ontzettend van!
  Die zelfgebakken madeleintjes, dat klinkt wel heel lekker!
  Ik schrijf op het einde van elke dag, voor ik ga slapen, ook altijd mijn 3 kleine gelukjes op in mijn bullet journal. Vaak staat “de zon die schijnt” daar ook tussen, of iets lekkers dat ik gegeten heb of een ontspannende middagwandeling… want daar word je gewoon gelukkig van hé!
  Liefs xxx

  1. Evi 01/04/2021 at 14:54

   Het was de allereerste keer dat ik er bakte, maar iets zegt me dat ze lekker waren aangezien Tuur 90% ervan heeft opgegeten 🙂

   En hier staan er ook vaak dingen tussen zoals de zon schijnt ofzo hoor. Want idd daar word je gewoon gelukkig van 🙂

   XX

 2. fieke 28/03/2021 at 20:23

  Leuk lijstje! En oh, hadden jullie ook een Griezeltochtwandeling? Die was hier ook. Het verhaal vonden wij wel niet zo geschikt voor kleuters, maar de wandeling zelf was wel tof!

  1. Evi 01/04/2021 at 14:55

   Ja, was er eentje waarbij Bent Van Looi voorlas. Er was een versie voor -12jarigen en eentje voor +12jarigen. Wij kozen bewust voor die eerste en die viel heel goed mee vond ik. Ging over een heksje dat examens moest afleggen. En die mislukten uiteraard buiten de laatste proef 🙂

   1. fieke 02/04/2021 at 19:37

    Wij begonnen ook met het verhaal voor -12, maar vonden het toch te moeilijk voor vierjarigen, en de meisjes (J. en een vriendinnetje) hadden precies ook geen geduld om te luisteren… 🙂

    1. Evi 14/04/2021 at 08:40

     🙂 Wij gaan een van deze dagen de paaswandeling daarvan doen. Ben benieuwd of Tuur deze keer ook zo flink gaat luisteren 😉

     1. fieke 14/04/2021 at 11:04

      Veel plezier in elk geval!

     2. Evi 20/04/2021 at 15:22

      Thx, de paaswandeling was wat korter maar ook wel de moeite waard 😉

 3. Katrien 29/03/2021 at 19:30

  Mooi lijstje! Ik heb sinds lang eindelijk terug kleine werkgelukjes en #40dagenbloggen en de vele leuke reacties is zeker ook een klein/groot gelukje. Ik vind het ook zo leuk om elke maand een overzichtje op mijn blog te brengen.

  1. Evi 01/04/2021 at 14:55

   Ik lees dat overzicht altijd heel graag bij jou & andere bloggers!

 4. Kris10 30/03/2021 at 10:41

  Tuinbezoek, spelende kinderen, vroege paaseitjes en de lentezon

  1. Evi 01/04/2021 at 14:56

   Oh dat zijn ook heerlijke kleine gelukjes!

 5. Hilde 01/04/2021 at 14:07

  Je weet…dit soort rubrieken vind ik altijd fijn om te lezen. Zo tof dat het stekken van de pannenkoekenplantjes is gelukt. Knap ook, dat je het volhoudt, met je morning work-outs. Hier zijn de kleine gelukjes momenteel: genieten van die extra zonnige dagen hier op het balkonterras/ m’n nieuwe agenda planner die vandaag is toegekomen/ een betrouwbare vakman vinden.

  1. Evi 01/04/2021 at 15:01

   Dat zijn ook allemaal stuk voor stuk mooie kleine gelukjes, waar je absoluut van mag en moet genieten 😉 X

 6. zwartraafje 02/04/2021 at 17:39

  Lijstjes met geluksmomenten zorgen steeds voor een opsteker. Zelfs al zijn het niet mijn eigen geluksmomenten. Zo blij voor jou dat de morning work-outs er voor zorgen dat je wat extra energie krijgt. Het mooiere weer van begin deze week was zonder twijfel een geluksmoment. Maar ook de leuke bestelling van Studio Schatkist die hier toekwam en waar ik in de toekomst hopelijk andere mensen ook een geluksmomentje mee kan bezorgen. Dat mijn moeke gemaskerde kapper wilde spelen bij hen op het terras waardoor mijn haar nu 15cm (dode) lokken korter is en er toch weer iets gezonder uitziet. Leuke berichtjes van vriendinnen, een wandeldate in het vooruitzicht met een vriendin die ik al heel lang niet meer heb gezien, …

  1. Evi 14/04/2021 at 08:40

   Oh dat zijn ook stuk voor stuk leuke momenten en kleine gelukjes!

Leave a Reply